Damaru Instore optredens in R’dam en A’dam

1

De Surinaamse zanger Damaru is momenteel in Nederland voor optredens en pakt stevig uit met een actie. Wil je je single door Damaru zelf laten signeren en met hem op de foto? Heb je ook zin om hem daarvoor live te zien zingen? Dan is vandaag (zaterdag) voor jou een gouden kans.

Damaru bezoekt op zaterdag 27 juni twee Free Record Shops voor Instore Shows, van 12.00 tot 13.00 in Rotterdam (Binnenwegplein 8B) en van 15.00 tot 16.00 in Amsterdam (Bijlmerplein 992). Tevens zal hij dezelfde avond een showcase verzorgen tijdens de Jamrock XXL: ‘Summer Beach Edition’.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.