Vitesse schenkt sportkleding aan Suriname

15

De Nederlandse voetbalclub Vitesse uit Arnhem heeft een grote hoeveelheid sportkleding beschikbaar gesteld aan Suriname. De kleding, met name geschikt voor de jeugd, werd geschonken aan de Stichting ‘Vrienden van Suriname’.

In Suriname is voetballen erg populair. Bij de clubs is er een grote aanwas van jeugdvoetballers. Veel ouders hebben echter geen geld om de relatief dure voetbalkleding te kopen. Om die verenigingen te helpen verzamelt de stichting naast allerlei andere hulpgoederen, ook sportkleding.

De kleding zal naar Suriname worden gestuurd en komt ten goede aan met name jeugdvoetballertjes van verschillende voetbalclubs aldaar.

15 REACTIES

 1. Hup, daar komt weer een lading goederen. Dank jullie wel, Nederland, en speciaal Vitesse. Maar er zal binnenkort wel weer een hoop negativisme gespuit worden op deze topic. Ik kan bijna niet wachten….


  Maak melding

 2. Tot ziens en wel bedankt meneer voor alles wat u hebt gedaan. Het bedelen is ons op de huid geschreven. Zijn onze basten niet geschikt voor nieuwe kledij en andere gebruiksgoederen?


  Maak melding

 3. als je iets krijgt betekend het niet dat je beedeld. Pinto stop een met die negatieve valse trots iedere hulp is welkom en goed gemeend alleen negatievelingen zoals jij reageren zo waarschijnlijk heb jezelf nooit iets gepresteerd en daarom kraak je andere af ik weet zeker dat er mensen blij zijn met deze goederen en ik ben blij voor hen


  Maak melding

 4. Namens mij en vele anderen ben wel blij met dit gift van Vitesse die i.s.m. de stichting Vrienden van Suriname dit voor me kaar heeft gehad om aan de jeugd van Suriname dit te doen toekomen. Uiteindelijk zullen ze toch de trots van Suriname zijn alwaar ze later komen te voetballen. In het Surinaamse of misschien het Nederlandse elftal, ze zullen en blijven toch ons trots. En dit is persoonlijk bedoeld voor PINTO en zijn soort als jij denkt het zo goed te hebben of goed te hebben gehad waarom lees ik nooit dat jij en jou soort een goede schenking heeft gedaan aan een stichting of vereniging of whatever dat heb ik nooit gelezen. Je bent en blijft ondankbaar jij armzalige meelopertje.
  Ik lees jou reactie graag hierop, omdat ik zelf niet alleen de stichtingen in Su. maar ook aan andere landen mijn gift hebt gedaan en hoef geen miljoenen te zijn maar een paar tientjes met mensen die een goed hart heeft die dit goedbedoeld het doet komen de mensen die het nodig hebben een heel eind. Ze zijn mijn soort heel dankbaar en jou soort mag ook van hun opgeruimd worden.

  Tang Boeng.


  Maak melding

 5. je kan mij als kiespijn missen, maar ik ben niet enige die jou domgelul en negatieve gezeik zat is.
  jij weet niet wat het veschil is tussen een gift en bedelen het zelfde geld voor het woord haat die jij vaak misbruikt hier. jij wil geschoold overkomen terwijl je een koe ben pinto.


  Maak melding

 6. Heel erg geefs van Vitesse,inderdaad de voetballertjes zullen er blij mee zijn.
  Maar schaam me wel diep dat het nodug is,in een land met zo weinig inwoners,450.000, moet toch niet kunnen,regering op regeringen,hebben daar geen oog voor het enige waarop zij zich focussen hoe snel kunnen ze een kast van een huis bouwen of een dure SUV rijden.De ministers van deze regering,hebben zich echt verrijkt over de ruggen van de zelfde voetballertjes.
  Zeg nou zelfs mensen,is het geen schande dat er afgedankte spullen naar Suriname gaan?
  En zij die zich vaak op de borst slaan hoe goed ze voor hun familie aldaar zorgen,hoe kan het nou gebeuren dat er goederen naar Sur.verscheept moeten worden?
  No.1,4,5,6,gaan jullie eerst goed nadenken voordat jullie een gat in de lucht springen voor deze aktie.


  Maak melding

 7. Eindelijk eens een keer meer positieve als negatieve berichten over iets waar onze jeugd beter van wordt. Goh zal het toch nog gaan lukken dit forum ??


  Maak melding

 8. @ Autar..
  Wat heeft de regering daar nou mee te maken!!
  Het is een sportief gebaar jegens de voetballertjes.Wat heb jij de jeugd te bieden?? Ben jij ook 1 van de 450.000 inwoners of zit jij hier te teren van een ander ?En over verrijking gesproken over de ruggen van voetballertjes.Kan jij misschien vertellen wat de regering aan deze jongens heeft verdiend ? Dat zij spullen krijgen is helemaal geen schande.Doe jij maar een goed gebaar en ga niet zeiken over een regering.Hoop alleen maar dat geen van de voetballertjes deel uitmaakt van jouw familie,want dan hoeven zij ook niet daarvan te profiteren.


  Maak melding

 9. @ Autar

  Ik weet niet waar jij nu het over hebt, dat Suriname 450.000 inwoners heeft ga ik ervan uit dat je nu nog in de jaren 50 of 60 leeft.
  Als je het aantal inwoners van je land van herkomst niet weet en het niet kan begrijpen wat het woord gift betekent dan sorry hoor.
  Je moet volgens mij je lagereschool opleiding (basisschool) nog zeker afmaken of het nog overdoen. Daarom neem ik je niet kwalijk en zie dit als een opbouwende kritiek, en kijk wat je zelf verder ermee kan doen .


  Maak melding

 10. @ Autar..

  Wat heb jij de voetballertjes te bieden ?
  Jij kan zeiken over een regering dat hiermee
  niks te maken heeft.Houd je kritiek maar voor
  jezelf..jij zit waarschijnlijk in een land waar Vitesse voetbalt en teert van het land.
  Hoop dat er geen familie van jou tussen de jongetjes zit,want dan profiteert hij ook niet van de afgedankte spullen.


  Maak melding

 11. er zijn landen in de wereld die kernwapens maken en toch ontwikkelings hulp krijgen rara hoe kan dat een land als china india pakistan dus waar hebben het over autar


  Maak melding

 12. Ja,waar nr.1 bang voor was is gedeeltelijk uitgekomen.Kom kom srananmangs …laten we eens dankbaar zijn en accepteren dat we soms hulp best kunnen gebruiken.Weg met onze valse trots !!!!Van hard werken ,dankbaar zijn en af en toe hulp accepteren ontstaan er ook belangrijke relaties.Als wij niet op onze regering kunnen bouwen…dan maar accepteren van “de vrienden van Suriname”.Meneer DU…ik waardeer uw positivisme !!!Vitesse bedankt !!!!.


  Maak melding

 13. Ai bajaa, ze sturen me naar school ,ze moesten eens weten.
  Ok geen 450.000 inwoners,maar 475.000,niet meer.
  Zie de fronters op hun achterste poten staan.Doesnt matter,ik heb gewoon gelijk,zij die zo reageren,schamen zich diep,want het zijn dezelfde personen die zg ,bakken met geld naar hun familie sturen,zie hier hun ongelijk.Gelukkig,ja gelukkig,heb ik geen familie in Suriname die moeten leven van giften.Jullie geven nu duidelijk blijk van:armoezaaiers.
  Alles maar aanpakken,wat er gegeven wordt ,geeft ook geen stimulans om hard te gaan werken en je kindren zelf voorzien van het nodige.
  Deze shit front-regering moet zich diep gaan schamen,dat de jeugd van de toekomst afhankelijk is van giften uit het buitenland.
  Terwijl hun kinderen en kleinkinderen in absolute weelde leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.