Film over seksualiteit Afro-Nederlandse jongeren

0

Op 22 juni vindt de derde editie van ‘Black Ink’ plaats in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam. Tijdens deze editie van de talkshow wordt de film ‘Just Like U’ vertoon, waarin zwarte jongeren hun eigen verhaal vertellen over tienerouderschap, loverboys en promiscuïteit.

Op betrokken wijze wordt gesproken met jongeren uit de film, ouders, cultureel antropologe Irma Accord, stadsdeelraadslid Zuidoost Augustina Ossei, coach/trainer Waldi Neijhorts en andere professionals. De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Royalistic, Orville Breeveld, Chy Kyria (x-factor) en Soul Mac.

‘Black Ink’ is een maandelijkse talkshow gepresenteerd door schrijver Clark Accord waarin de zwarte identiteit van Nederland centraal staat. Samen met ervaringsdeskundigen en prominente leden in de samenleving worden sociale en maatschappelijke issues besproken. Theatermaker Anousha Nzume peilt de meningen in de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.