Mexicaanse griep ook in Suriname

5

PARAMARIBO, 15 jun – Een groot deel van het Surinaamse nationale volleybalteam, dat afgelopen donderdag terugkwam uit Trinidad, is besmet met de Mexicaanse griep. Ondanks dat werden de spelers niet in quarantaine gezet, maar mochten ze zich gewoon tussen de andere Surinamers bewegen schrijft De Telegraaf.

De spelers kwamen ziek terug naar Suriname en vertoonden verschijnselen waardoor er meteen gedacht werd aan Mexicaanse griep. Er werden monsters van de spelers afgenomen, maar er werden verder nog geen maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen, meldt Radio 1.

Nu de monsters terug zijn, blijkt er inderdaad sprake te zijn van Mexicaanse griep bij de spelers.

5 REACTIES

 1. Het verbaast mij dat deze laksheid nog de kranten haalt. Zoiets is toch normaal is Suriname, waar anders?
  Nog paar dagen terug onderschrijft Sr dat WHO alarm fase 6 heeft aangekondigd en dat er sprake is van een pandemie. Pan betekent in medische zin alles, wat je hier kan lezen als “wereld”. (ik ben arts). Of suriname is achterlijk of rekent zich blijkbaar niet tot de wereld.
  BOG en Vene go home!!


  Maak melding

 2. Als dit bericht op waarheid berust, is dat het zoveelste bewijs, hoe de autoriteiten hier ter lande omgaan met het volk. Ik vraag me af, wat voor smoesje de minister van Volksgezondheid hierop zal verzinnen.


  Maak melding

 3. Ik schrijf indeze niets meer. ik verwijs naar skyradio.sr om 11.00.12.00,17.00 en 19.00 uur nederlandse tijd en dan kunnen jullie allemaal horen hoe een minister zijn volk beschermd of heeft nagedacht over hoe te handelen als blijkt dat de griep nog meer slachtoffers wil maken.Wat als dit bijvoorbeeld een biologische oorlog mocht betreffen.
  Hun zijn toch met maffia’s bezig.
  heerlijk spijkers op laagwater zoeken, je weet niet wat deze grote mannelijke en sommige vrouwelijke frontbeleidsmakers al die jaren hebben uitgevroten.


  Maak melding

 4. sky radio is eenzijdige radio station die het volk niet eerlijk informeerd en de medewerkers zijn op de loonlijst van bouterse daarom heeft limbo nooit kritiek op de ndp of bouterse het enige wat ze daar doen is het volk paniek aanjagen en dat is het laatste wat je moet doen met deze griep geeft het volk goede informatie tref goede maatregel om verspreiding te voorkomen geen enkel land in de wereld kan zijn volk voor 100% beschermen tegen deze griep het personen verkeer gaat over land zee en in de lucht daarom is het onmogelijk om de gehele bevolking te beschermen tegen deze griep sterker nog er landen iedere dag vliegtuigen met vakantiegangers in mexico.


  Maak melding

 5. de mensen die naar sky radio verwijzen zijn de zelfde mensen die iedere dag hun leugens en lulkoek verhalen hier op deze forum schrijven ik vraag mij af waneer deze mensen het door hebben dat ze hun zelf hier belachelijk maken .in nederland en op het internet is er genoeg informatie verkrijgbaar over deze griep op dit moment is er geen medicijn voorhanden om deze griep te verkomen daarom word aangeraden om jou handen goed te wassen en uitkijken met niezen, in nederland zijn er ongeveer 91 mensen besmet waaronder 14 in amsterdam ik heb nog geen enkele viroloog gehoord over biologische oorlog dus al deze onzin is voor de prullenbak.waarom moetten jullie het volk nog meer angst aanjagen dat nodig is met jullie leugens en bedrog beestachtig vind ik, met jou klote sky radio laat ze daar eerst leren wat hoor en werderhoor is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.