Rollators, bedden en rolstoelen naar Suriname

4

Amsterdammer van het Jaar, Said Bensallam, verzamelt rollators, bedden en rolstoelen om ze naar Suriname te sturen. Dit doet hij voor stichting Karam Connect. Ook leert hij jongeren hoe ze deze spullen kunnen repareren.

Woensdagochtend werden alle spullen in de container gezet. Over twee weken zullen ze op hun plek van bestemming aankomen meldt de Amsterdamse zender AT5.

Bensellam mislukte op school, maar inmiddels staat hij aan het roer van twee stichtingen in Amsterdam, waarmee hij voor veel jongeren iets betekent. De 35-jarige Saïd is o.a. druk met jongerenstichting Connect Initiatieven in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer.

4 REACTIES

 1. Hallo Du, de moslim racist.

  Er zijn ook goeie moslims. Alleen door je blinde hersens zul je die nooit willen zien.

  Je wil zien alleen wat jij wil zien. Een ergere egoistische arrogante persoon als jij is er niet op dit forum. Helaas zullen mensen als jij nooit iets kunnen bereiken. En blaffende honden zullen ook nooit kunnen bijten.

  Daarom denk ik dat jij tot de vuilnisbakkenras behoort.


  Maak melding

 2. Ja ja dit is dé gelegenheid om te schoren..

  Er zullen vele vele cadeautjes weg gegeven worden in deze komende periode..

  Let maar op de één na dé ander zal strooien met gratis hebbe dingetjes..

  Het stem volk zal ook dankbaar gebruik van maken,niet wetende dat zij de duppe zijn al hun hele leven lang..

  Lang leve de tjé potie manieren..ga zo door..


  Maak melding

 3. Marcel, volgens mij behoor je niet tot de aller slimsten. Wat heeft het inzamelen van spullen in Nederland door een particulier ten behoeve van scholen en bejaarden in Suriname met politiek te maken.
  Lees het artikel goed, begrijp het, en lever dan commentaar.


  Maak melding

 4. ik wist wel dat Suriname hulp nodig heeft en had en zal zo blijven. dit is oud nieuws toen ik klein was toen was het al zo nu ben ik bijna vijftig en er is niks en niks veranderd. ik hoop dat die donkere mensen ooit een beetje sportief zullen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.