Bossche steungroep Totomboti opent museum

0

De Bossche steungroep Totomboti hoopt dit jaar nog een museum met galerie te openen in het Surinaamse dorp Pikin Slee. Dit museum wordt momenteel gebouwd door de Surinaamse Stichting Totomboti in het oerwouddorp Pikin Slee.

Ronny Liew uit Den Bosch bezocht het dorp onlangs twee weken lang. Hij was daar namens de Bossche steungroep Totomboti, die het project financieel ondersteunt. Ook zorgt de steungroep voor exposities in Nederland met kunstwerken van de Surinaamse houtkunstenaars, die de marroncultuur in Suriname bewaken.

Meer hierover is woensdag te lezen in het Brabants Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.