zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenKunst en cultuurBossche steungroep Totomboti opent museum

Bossche steungroep Totomboti opent museum

-

- Advertisement -

De Bossche steungroep Totomboti hoopt dit jaar nog een museum met galerie te openen in het Surinaamse dorp Pikin Slee. Dit museum wordt momenteel gebouwd door de Surinaamse Stichting Totomboti in het oerwouddorp Pikin Slee.

- Advertisement -

Ronny Liew uit Den Bosch bezocht het dorp onlangs twee weken lang. Hij was daar namens de Bossche steungroep Totomboti, die het project financieel ondersteunt. Ook zorgt de steungroep voor exposities in Nederland met kunstwerken van de Surinaamse houtkunstenaars, die de marroncultuur in Suriname bewaken.

Meer hierover is woensdag te lezen in het Brabants Dagblad.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.