Suriname opnieuw winnaar WK Amsterdam

4

Het voetbal team van Suriname heeft in een spannende finale van het WK Amsterdam haar wereldtitel geprolongeerd. Het voetbalteam won zondag de finale van Frans Guyana na het nemen van strafschoppen meldt AT5. De beker werd uitgereikt door de tv-presentator Jörgen Raymann.

Het WK Amsterdam is een jaarlijks multicultureel voetbalevenement in hartje Amsterdam. Diverse heren- en dameslandenteams strijden hier om de titel: ‘Wereldkampioen van Amsterdam’. Het WK Amsterdam mocht ook dit jaar van veel aandacht genieten.

Op de eerste dag werd het voetbal festival bezocht door ruim 15.000 bezoekers. Ook op de tweede dag werd het toernooi goed bezocht en was er een uitstekende sfeer op Sportpark Middenmeer. Al met al kan de organisatie terug kijken op een geslaagd toernooi meldt de zender.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.