Amsterdamse buurt herdenkt moord meisje

2

In Amsterdam zijn vrijdagavond tientallen buurtbewoners en de naaste familie, onder wie de grootmoeder, van het omgekomen 12-jarige meisje Robienna bijeengekomen. Dat deden ze op de Toverboot aan de Van Noordtkade.

De 12-jarige Surinaamse Robienna Reboe uit Amsterdam-West kwam om het leven na een incident van huiselijk geweld. Het ging hierbij om een ruzie tussen haar moeder en stiefvader, waarbij de moeder inmiddels geen verdachte meer is.

Op de boot waren medewerkers van Slachtofferhulp aanwezig bij wie mensen hun verhaal kwijt konden. Ook burgemeester Job Cohen was aanwezig. Ook bij het huis van Robienna aan de Nova Zemblastraat verzamelden zich vrijdag buurtbewoners. Bij de deur liggen inmiddels veel bloemen.

2 REACTIES

  1. Weti Fisi ik snap jouw reactie niet: Pitbull is hond met vooroordelen jegens Surinaamse mannen.

    Het is triest dat een jong meisje het leven heeft moeten laten omdat volwassen mensen het met praten niet eens konden worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.