Surinaams meisje (12) thuis doodgestoken

23

Een 12-jarig meisje is gisteravond rond elf uur in de Nova Zemblastraat in Amsterdam om het leven gebracht. Het gaat om Robiënna Reboe, een leerling van de Aloysius School schrijft De Telegraaf. De politie zegt dat ze slachtoffer is geworden van huiselijk geweld

Omwonenden melden dat de moeder, een Surinaamse vrouw, gescheiden was en samen met haar dochtertje in het huurhuis woonde. De man die de politie in het huis aantrof zou de voormalige echtgenoot zijn van de Amsterdamse.

Op de Aloysius School, waar Robiënna op school zat, is vanochtend geschokt gereageerd op het nieuws meldt het Algemeen Dagblad.

23 REACTIES

 1. Zo jong en wreed weggerukt uit ons midden, waar gaat het tegewoordig met relaties van volwassen die stuk lopen.
  Dood en nogmaals dood, ook kinderen, nee zo moet het niet meer.

  Sari tori, sari tori


  Maak melding

 2. Steeds weer komen de mannen met gebroken harten terug om hun gram te halen.

  De overheid,slachtoffers van Nu en Toen zouden moeten nadenken om de mensen die dit herkennen net als getuigenbeschermers in een anderland onder te brengen,en een nieuw bestaan te laten opbouwen (al is het tijdelijk).De dader blijven volgen in zijn razende zoektocht naar zijn slachtoffer en studies maken en uitkomsten alleen over de dader publiceren.Als hij plots niets weet niets hoort, dus plotseling onthouden wordt, hoop ik dat hij afkickt van zijn slachtoffer.En blijven herhalen de uitkomsten van het gedrag en kenmerken hoe ze zielig zijn en misschien de weg naar de therapeut vinden,en ze in ieder geval weten dat overheid en de bevolking er openlijk overpraat (gesprek van de dag moet het blijven).

  uiteraard niets vertellen over het slachtoffer. Kijk als het slachtoffer terug gaat of zaken aan haar belager laat doorschemeren,dan moeten ze gaan maar wel met de boodschap dat het verkeerd kan aflopen.
  Als het verkeerd afloopt en de overheid heeft er alles aan gedaan ,kan de overheid een verklaring aan het volk geven dat het eigen keus is dat slachtoffer weer bij haar belager is gegaan.
  Slachtoffers Nu kunnen een wel overwogen keus maken als ze merken dat het ook allemaal in hun handen ligt om korte metten te maken met mannen die geen zelfvertrouwen hebben, geen zelfrespect, met onstane niet in een juist perspectief wraakbehoeften zitten die ze met name op vrouwen botvieren, die laf zijn,die hun moeder misschien gemist hebben in de opvoeding. Ze kunnen geen man missen want hun mannelijkheid ontbreken ze anders zouden ze zich mans gedragen.

  En geen 12 jarige doden.Laat ze hem flink slaan in de gevangenis en ook na zijn detentie tot aan zij laatste adem.


  Maak melding

 3. Phil, waarom vindt je het belangrijk om te weten of de vader ook Surinamer was? Sensatiezoeker! Het kind is dood, dat is veel erger. Mijn oprechte condoleances aan de moeder en de rest van de familie.


  Maak melding

 4. wat triest dit allemaal. Dat meisje had een heel leven voor zich. Maar God hebbe haar ziel.haar moeder heeft haar niet kunnen beschermen tegen het meest vreselijke wat iemand kan overkomen.Tja die vader zal tzt ontoerekeningsvatbaar verklaard worden en over een paar jaar weer buiten lopen.
  wat ik heb vernomen is dat het om antilianen gaat.


  Maak melding

 5. Je weet natuurlijk niet alle INS en OUTS.
  Is hier bij de dader drugs of alcohol in het spel?

  Maar al hebben volwassene huizenhoge ruzie dan mogen kinderen hier nooit de dupe van worden.
  Vaak worden er al in een vroeg stadium signalen afgegeven.
  Maar dan moeten de desbetreffende instanties wel reageren.
  Hoe vaak is er geen melding gedaan van bedreiging en doet de politie niets omdat er nog niets gebeurd is.
  Het is te triest voor woorden.
  Ook buren zouden eerder aangifte moeten doen van geweld en bedreigingen.


  Maak melding

 6. Surinaamse mannen zijn nou eenmaal geboren losers!!!!! Als het uit is met je relatie doe als een echte soldier en pak je leven weer en probeer weer een ander sma aan de haak de slaan!!! Doe niet als een boeler door je ex steeds weer te lullen!!! Dit meisjes is onnodig uit het leven geruk door een onzeker lozer!!! Ze had nog een heel leven voor zich!!! Ik hoop dat dr echte vader dit zal wreken!!


  Maak melding

 7. Jan, je hebt natuurlijk gelijk. Maar als er geen aanleiding is om aan de bel te trekken? Het meisje leefde in volledige harmonie met haar samenleving, jong, levenslustig met veel vriendjes en vriendinnetjes. Een voorbeeldmeisje derhalve. Bovendien hebben de buren wel degelijk de telefoon opgepakt toen ze merkten dat er stront aan de knikker was. Helaas te laat. Maar moeder en dochter stonden niet bekend als probleemgezin.


  Maak melding

 8. heel triest wat er gebeurd is hoe jammer het ook is niemand kan zoiets verkomen deze zieke geesten heb je in alle bevolkingsgroepen dus de vraag over de nationaliteit van de dader vind ik niet relevant.er is maar één persoon schuldig en dat is de dader, naar mijn mening, dus laten wij het politie onderzoek afwachten om meer te weten te komen over het hoe en waarom .


  Maak melding

 9. Ik wens de familie veel sterkte. De moeder moet heel goed nadenken wat ze gedaan heeft en of dit voorkomen had kunnen worden.

  Sommige vrouwen geilen nou eenmaal meer op foute mannen, dan eentje die rustig is.

  Dit kunnen dan de gevolgen zijn hiervan. Ik ken er ook een paar.


  Maak melding

 10. Dader is Antilliaanse man

  Weti Fisi

  …………Dus moeder wilde tju-pa-l-er-tji…en nu haar dochter dood.
  Komt ervan als men met domme achterlijke mensen gaat zitten rotzooien.


  Maak melding

 11. Een kind wordt nu het slachtoffer van handelingen van onverstandige volwassenen.Dat is heel jammer veel sterkte aan familie vrienden en kenissen.


  Maak melding

 12. Pitbull je bent een hond.

  Bevoorooedeelde hond zelf. Informeer jezelf eerst voor je gaat lullen.

  Weti Fisi

  Jij bent een kanker hond!! ik ken genoeg Surinaamse mannen die als boelers doen als hun relatie op de klippen loopt, zulk mannen wil ik met allen plezier 5 x 3 minuten doodschoppen op freefight regels!!! Surinaamse mannen zijn geboren losers daar blijf ik bij!!! Vecht tegen een man als je een echte kerel bent, je krijgt vanzelf die 9 mm door je hoofd!!! Een onschuldig meisje van 12 de keel door snijden??? dams deze zielige hond mag nooit meer vrij komen!!!


  Maak melding

 13. Pitbull je bent een hond.

  Bevoorooedeelde hond zelf. Informeer jezelf eerst voor je gaat lullen.

  Weti Fisi

  Zowel Surinaamse als Antiliaanse mannen zijn geboren losers, wat mij betreft mogen daders van zulke misdrijven op de meest grijwelijke manier gestraft worden!!! Boelers zijn het , Maricoes!!!


  Maak melding

 14. Het zijn deze woorden wat men hier bezigt
  van waar wij elkaar op deze wijze vermoorden
  jammer dat een kind bij betrokken is al was het de moeder zelf heel erg dat dit nog steeds gebeurd
  ik oordeel geen ander wie weet wat er voorheen is gebeurt dat weet de dader en de moeder laten wij in vrede leven met elkaar
  pitbull en witieviesie waarom gaan jullie zo
  te keer


  Maak melding

 15. Vooruit dan maar …een pitbull is niet een hond maar een kip.

  Door je fixatie ga je voorbij aan de bedoeling van mijn posting.

  Tuurlijk is het niet goed te praten dat mensen (in het algemeen) menen anderen van het leven te moeten beroven.

  Wat ik bedolel is dat je bevooroordeeld was t.a.v. de afkomst van DEZE mogelijke dader.

  Mogelijke dader, omdat er nog veel zal moeten worden verklaart. Tot nu toe heb ik alleen maar tegenstrijdige verklaringen van de moder in de pers gehoord.

  Dus …..coooolllll man !!!


  Maak melding

 16. wetie visie Het maak mij niet uit wat voor afkomst de dader is bij mij gaat het om dat een mens een ander mens vermoord is dat liefde
  ik denk het niet rust zacht robeinna je terug komst zal spoedig zijn na dit kort leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.