Moordenaar vermoedelijk naar Suriname gevlucht

2

Een 23-jarige Hindoestaanse man die dinsdag dood werd gevonden in een huis aan de Kritzingerstraat te Den Haag, is met een mes omgebracht door zijn stiefvader. Een vriend van het slachtoffer vermoedt dat de stiefvader via Frankrijk en Frans-Guyana met een bootje naar Suriname is gevlucht.

“De politie had veel eerder een opsporingsbericht moeten versturen. Iedereen had moeten weten dat er een gevaarlijke man rondliep, die misschien naar het buitenland zou vluchten. Daarnaast moeten de autoriteiten aan de grens goed opletten, want voor hetzelfde geld reist hij op de papieren van zijn broer. Die mannen lijken erg op elkaar” zei hij tegen het Algemeen Dagblad.

De vermoorde Hagenaar was nauw betrokken bij de Miss Multicultureel Verkiezing die aanstaande zaterdag in Breda zou worden gehouden. Organisator en vriend Rob Winter heeft het evenement onmiddellijk na het slechte nieuws afgelast.

2 REACTIES

 1. ERG hoor alweer een criminele vluchteling
  starks wordt hij een wel lusteling
  in de bak surinamers surinamers waar gaan wij naar toe


  Maak melding

 2. Zeer bekende vlucht en aankomst route in Suriname,voor mensen die buiten het daglicht willen leven.

  En dit allemaal zoekt zijn heil in Suriname!
  Als die vriend ons wel heeft ingelicht.
  Shantokiiee kom we gaan voor Nedreland die meneer zoeken als blijkt dat hij in Suriname is.
  Of heeft hij ook een dubbele paspoort of is de toescheidingsovereenkomst voor die vluchtende meneer alleen.
  Shanthokkie heeft het de komende tijd druk.uit kijken naar een afvallige landgenoot die OSO wil komen in nood,Bouterse na 27 jaar nog met wortel en tak uitroeien,cocaine 2 keer in onze vliegtuig,een pedofiel die schotvrij rondloopt op Saramacca,mensen die straks gaan vragen over hun geliefden die de verdwijndoodstraf hebben gehad meneer N te latour, echt te veel hoor aan scandalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.