Curaçao levert mensenhandelaars aan Suriname uit

10

PARAMARIBO, 28 mei – Curaçao is bereid vier mensenhandelaars uit te leveren aan Suriname. Dit zegt Officier van Justitie Garcia Paragsingh. Het viertal kan binnenkort al over worden gebracht. Justitie staat erop dat berechting in Suriname plaatsvindt.

Alle slachtoffers zijn namelijk Surinamers. Ook de daders zijn van Surinaamse afkomst. “Alles wordt in orde gemaakt om de verdachten zo snel mogelijk in Suriname te krijgen”, zegt Paragsingh tegenover de Ware Tijd. De vier worden ervan verdacht jongeren te hebben aangezet tot ontucht. Dat gebeurde nadat ze naar Trinidad waren gelokt met verhalen over een prachtige carrière.

De slachtoffers hebben ook nog moeten dokken voor een ‘beroepsopleiding.’ De vier waren van Trinidad uitgeweken naar Curaçao. Het heeft maanden juridisch werk gekost hen uitgeleverd te krijgen, vanwege verzet van hun advocaten. In Suriname zelf zijn al drie verdachten aangehouden. Tegen hen loopt al een strafzaak. De slachtoffers zijn intussen weer thuis.

10 REACTIES

 1. Al die loslopende chinesen hier in het land.
  Zij zij werkelijk allemaal via de douane ingeklaard?

  Laten wij ons daar alvast serieus over gaan buigen.

  Omdat het om een meer dan gesloten gemeenschap gaat zal het de buitenwacht niet simpel opvallen dat het om je reinste slavernij gaat.

  De mensen worden in de prille ochtend, veelal met burengerucht gewekt om weer aan de bak te gaan.


  Maak melding

 2. Ik denk dat jurist King maar weer op de proppen moet komen met de ene mevrouw om meer te komen vertellen over die Surinaamse paspoorten die als vaderdag en moederdagkado’s werden uitgedeeld.Nu zal het niet meer het geval zijn, want iedereen schijt nu een BUFFEL.
  WAAAAAAAAAt een inlichtingendienst van Suriname.Ze zijn met mooie mensen in zee gegaan ding BAAAAAt MAAAAAAAAGS.

  Er komen drukke tijden in suriname voor de rechters.Eerst moet 8 december 1982 na 27 jaar, hopelijk dit jaar nog in een historisch juist perspectief worden gezet. En ten tweede wie zijn die trinidadiaanse criminelen die onze jongeren wegbrengen om sexspelletjes (ontucht)met anderen te doen. Dat moet shanthokkie met zijn politieteam gaan onderzoeken.

  Wat een CHAOS!!!!!!.
  Hoe kan het dat Suriname ineens criminelen uit die landen in huis heeft? En waarom zijn ze nog meer in onze klein bevolkte Suriname.

  Een geluk hebben wij in Suriname Je valt gauw door de mand ,want het land is te klein bevolkt.Domme criminelen!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Shantokkie vaak of altijd worden de slachtoffers eerst zonder dat ze het weten aan de coke gezet, voordat en totdat ze er zelf omvragen om van die lustelooshied af te komen en daarna is het bespelen. We zien toch allemaal over de hele wereld om ons heen wat harddrugs doet.
  Het is erger dan een Bom. Maak maar je hele bevolking verslaafd inclusief jijzelf.De kleintjes verslaafden aan coke, crack, XTC zorgen dat de grote verslaafden op hun berg geld kunnen blijven zitten en pure coke kunnen snuiven, roken of coke in wiskey en de
  de kleintjes verslaafden mogen het daarna vertrapt en wel met versneden coke doen of de witie sopie van de chinees.


  Maak melding

 4. @Pinto en arbeidsintensiever, de vier verdachten zijn gewoon Surinamers. Niks Chinezen of Trinidadianen. eigi kondreman nyan eigi kondreman. even wachten dan krijgen jullie te weten uit welke hoek ze komen. de initialen zijn ook elders al vrijgegeven.


  Maak melding

 5. Een geluk hebben wij in Suriname Je valt gauw door de mand ,want het land is te klein bevolkt.Domme criminelen!!!!!!!!!!!

  arbeidsintensiever
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Aan wie hebben wij dit te danken…..NPS & VHP toch….en daaruit(NPS) een PL om schurken van KTPI te bestrijden….never nooit want het zijn gewoon diezelfde domme schurken gebleven uit het verleden.
  Daarom nogmaals Su..heeft geen toekomst.

  Deze gasten(FRONT) werken voor mooie dingen als Auto, fiets voor de buiten vrouw, whisky en vliegtickets en verder heel wat rotzooi meer.
  De buitenlander pakt ze keer op keer…maar een ding weten zij wel deze achterlijke bende ELKAAR DE GROND INBOREN EN VERNIETIGEN met wortel en tak….DAN HOE WIL JIJ EEN LAND VOORUIT MET ZULKE ACHTERLIJKE DOMME MENSEN….vertel mij hoe…nogmaals het land is verloren…rest sodom en gommora…pedo/sodomie…wat moet men anders.


  Maak melding

 6. zo zie je maar hoe sommigen hier zijn vals en bedriegelijk en leugenachtig.de chinesen hebben het weer gedaan wat een (mens)zijn jullie echt ongelooflijk dan man die in het buitenland is veroordeeld voor drugsmokkel daar hoor jullie niets over zeggen hij is verantwoordelijk voor dat ons land nu met en drugs probleem zit hij heeft ons land bekend doen staan als narco staat zijn zoon is een grote crimineel en dit soort mensen noemen jullie voorbeeld voor de jeugd hij is jullie verlosser.


  Maak melding

 7. Du doordat er veel te halen is in Suriname aan coke en ook nog goedkoop en puur, krijgt een ieder als die dat wil de kans om of zijn eigen druglijn op te zetten of aanverwante activiteiten zoals mensensmokkel te doen.

  En over die man en zijn zoon:Waarom hebben jullie hem niet opgepakt en dan de rechtsgang aangepast naar jullie wraakbehoefte stelletje gijzelaars van landen en volkeren.

  Du ik hoor je niet meer lullen(sorry schrijven) over het feit dat Nederland die man heeft aangezet om de eerste groep boeven van jullie soort aan de kant te zetten.

  Gelukkig dat jullie ons uit die hebbie van drugs en maffia gehaald en wat blijkt na 27 jaar na dec ’82 diezelfde mensen zitten tot aan de oksel en borsten in de cocaine.
  Dit lag op ons pad maar als je gerechtigheid wil doormiddel van ongerechtigheid dan is de Huidige Surinaamse maatschappij een voorbeeld daarvan 27 jaar gijzeling van een volk door een paar intellectuele vandalisten.Jullie denken niet aan kinderen behalve je eigen kinderen.

  jullie zijn je doel voorbij geschoten du, neus ga naar Pauw en witteman om een debat aan te vragen, zodat wij aanhangers van de andere kant jou nou publiekelijk in holland kunnen ondervragen en dat 27 jaar na dato lul dat je bent.


  Maak melding

 8. @6: Du, als je a zegt moet je ook c kunnen zeggen. Er zijn zoveel drugshandelaren in Suriname die mensen hebben vermoord, wiens zonen ook in de drugs zitten, welke zelf ook in de politiek zitten, zij het op de achtergrond. waarom rep je geen woord over hun? Bouterse is een hoge boom, en hoge bomen gaan automatisch internationale winden kunnen vangen, dat is normaal. maar zelfs die kleine boys die met bolletjes in hun maag op schiphol worden gepakt, brengen ons internationaal schande. waarom rep je geen woord over hun? en drugs is niet door bouterse in suriname geintroduceerd! drugs landde al sinds de zeventiger jaren in het binnenland van suriname! mijn vader die plantte samen met zijn vrienden watermeloenen in het binnenland en ze zagen zelf hoe vliegtuigjes in het bos landden. hem werd door een paar matties mede gegeeld dat het boesie mama was en dat ze moesten gaan knielen en bidden dat ze hun niet lastig moesten vallen. en op wiens terrein landden die plane? het was op het terrein van 1 van die welbekende “boeroes” die we in paramaribo kennen. het zijn klinkende namen dus je mag zelf nagaan welke “boeroes” grote lappen grond bezitten a/d rand van paramaribo? deze boeroes werkten met een paar van die grote landbouwers van kwatta samen.

  du druiloor, verdraai die tori niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.