Suriname zwaait begerige Bahreinse militair uit

42

PARAMARIBO, 26 mei – De handtastelijkheid van een Bhareinse legerofficier in hotel Torarica is met een sisser afgelopen. Hoewel de man heeft toegegeven een hotelbediende te hebben aangerand, mocht hij vertrekken. Het slachtoffer en haar familie zijn woedend.

Er worden voldoende redenen gezien voor vervolging na de formele aanklacht. De autoriteiten zien het anders. “Het feit blijft niet ongestraft. Er wordt rapportage gepleegd naar Buitenlandse Zaken en in overeenstemming met het andere land (Bahrein, red.) komen dan sancties”, zegt politiewoordvoerder John Jones tegenover de Ware Tijd. De afhandeling geschiedt geheel volgens diplomatieke procedures.

Volgens de hotelbediende is zij van achteren vastgegrepen en heeft de man zijn geslachtsdeel tegen haar aangedrukt. De vrouw had zich naar zijn kamer begeven voor werkzaamheden. De militair is na de aanklacht overgebracht naar een ander hotel. Dat gebeurde op verzoek van het hotelmanagement. De man vertoefde in Paramaribo voor de conferentie van de Internationale Sportraad voor Militairen, Cism.

42 REACTIES

 1. belachelijk!!! helemaal van het buitenland!!
  en niet te geloven dat het een militair is,ik dacht dat deze mensen dicipline wordt aangeleerd!! alweer een smet op het leger!!1kan tog niet


  Maak melding

 2. De handtastelijkheid van een Bhareinse legerofficier

  Het gedrag van deze legerofficier is ongehoord. Hij zou voor de militaire rechtbank moeten verschijnen en wel in Suriname. Jammer dat dit niet is gebeurd.
  Als een Surinaamse legerofficier dit in Bahrein zou hebben gedaan wordt hij mischien ter dood veroordeeld als hoogste straf en laagste straf zou hij gecastreerd zijn.
  Hij is gewoon een viezerik.

  Ik heb gesproken.


  Maak melding

 3. Aja is toch niets anders wat onze mannen uitvreten (politie, militairen, politici) deze ontspringen ook de dans dus waarom worden de slachtoffers in Suriname dan niet woedend of is er sprake van machteloosheid?


  Maak melding

 4. “De militair is na de aanklacht overgebracht naar een ander hotel. Dat gebeurde op verzoek van het hotelmanagement.”

  Daar in het andere hotel mag hij het nogmaals
  proberen! Wie weet heeft hij daar wel geluk!

  WEG MET DE MILITAIREN!

  Vast en zeker door Amerikanen opgeleid!

  Het slachtoffer moet een schade van EUR 10.000.000,- claimen. Geen USD, die valuta is door de massamoordenaar Bush tengronde gericht.


  Maak melding

 5. @ Al zawahari laat me niet lachen die Arabieren doen aan alles wat god verboden heeft, wist je dat Kuweit het land met de meeste homo,s ter wereld is ???
  Vraag het maar aan een moslim uit het midden oosten dan zal je het weten… je weet niet wie een Arabier is he ?????


  Maak melding

 6. In moslim land hadden allebei een probleem…allebei..paai pai….. stokslagen mi boi.

  Daarnaast leugen over vertrek…Hij mocht blijven tot einde bijeenkomst.


  Maak melding

 7. nr.4 je slaap ik reist de hele wereld rond wegens mijn werk je moet zien hoe ze kweilen op onze vrouwen die moslim van jou die zou heilig zijn .om te beginnen in dubai, bahrein, abudhabi,omdat onze vrouwen spa en die van hun niet zijn net een strijkplank nr.4 slaap lekker door hoor………………oja die moeten we ophangen in een amandelboom aan de waterkant…….jij moet het in bahrein doen…………. dan weet je dat het een strop wordt……..nr4……


  Maak melding

 8. al zawahiri laat me niet lachen.
  Het feit dat iemand moslim is wil niet zeggen dat hij zich niet aan zulk soort dingen schuldig maakt.
  Hij heeft het zelf toegegeven: Hoewel de man heeft toegegeven een hotelbediende te hebben aangerand, mocht hij vertrekken.

  Dus geeb fabeltjes vertellen.
  Onder alle lagen van de bevolking komen zulk soort dingen voor en het maakt niet uit of iemand zich Christen, Hindoe, Moslim of Boedist noemt.
  Overal kom je zulk soort viezerikken tegen.
  In de Koran lees je ook dat je goed voor je naaste moet zijn.
  Waarom dan zoveel zelfmoordaanslagen, waarom is het zo onrustig in de Moslimwereld, waarom haten sommige Moslims mensen van andere religies.
  Nee Moslim zijn is geen garantie voor goed gedrag, dat is wel bewezen en ook m.b.t. deze militair.
  Dus zawahiri even wakker worden en met de beide benen op de grond blijven.


  Maak melding

 9. #4
  Jij kan geen Surinamer zijn noch een moeselman.Het is bekend dat m.n.mannen uit het midden oosten neerkijken op vrouwen.
  al helemaal als het een niet moslima betreft.En vertel niet dat moslim mannen dat niet doen.En wat de reactie van de Politie betreft.Bah


  Maak melding

 10. @al zawahiri.
  Die officier heeft bekent het feit te hebben gepleegd,die man zou gewoon vervolgd moeten worden.
  Dit is een ernstige mijsdrijf,het is molestatie,ik luister naar de media en iedereen heeft het erover dat die man een diplomaat,alsof hij het slachtoffer is ,niemand rept over die arme dame die onheus is behandeld door deze schoft.


  Maak melding

 11. Er moeten nieuwe wetten komen met betrekking tot de kwestie diplomatieke immuniteit. Of bepaalde voorwaarden. Hoogwaardigheidsbekleders maken vaak misbruik van deze regel. Persoonlijk ben ik tegen diplomatic immunity. Recht voor een recht voor allen. Straf voor de kleine man? Dan ook voor de grote man! Ja toch?


  Maak melding

 12. Ik begrijp dat sommige moslims het voor alle moslims willen opnemen. Maar ik adviseer ze om vaker de artikelen op BBC te lezen. In vele moslim landen worden meisjes en vrouwen verkracht en verminkt. Als ze naar de politie gaan worden ze vermoord. Ze willen dat vrouwen ja knikkers moeten zijn. En vrouwen mogen ook niet naar school. Laten ze ophoepelen met hun Taliban praktijken! Het is een vorm van slavernij. Oh en die leger officier heeft zelf toegegeven dat hij zich nioet kon beheersen! Denk a torie!!


  Maak melding

 13. Als hij dit in zijn eigen land had geflikt, was hij tot aan zijn hoofd in de woestijn begraven. El Zawahiri: Ben je werkelijk zo naief of gewoon dom. Waarom zou een (moslim) legerofficier dit soort dingen niet flikken? Er gebeuren onder moslims wel ergere dingen. Kijk naar de marteling door een prins uit de UAE. Niet gezien op U-Tube zeker? Kom op, je bent inderdaad niet van deze wereld.


  Maak melding

 14. Al Zahwarri,
  Ziek, gewoon ziek om zo’n reactie te geven en al helemaal om ervan uit te gaan dat een moslim, dat en andere acties niet kunnen en zullen doen.


  Maak melding

 15. Belachelijk… geen diplomatieke procedures!
  Voor het gerecht brengen.
  Opsluiten die handel, wie denkt hij dat hij is.

  Waar is de minister van Justitie en politie.
  Geen klasse justitie!


  Maak melding

 16. Trouwens, ik heb in DWT gelezen dat de militaire moslimlegerofficier tegenover de Surinaamse politie heeft bekend dat hij de dame in kwestie heeft aangerand.
  Dus laat al Zawahiri zijn grote waffel houden.


  Maak melding

 17. @ nummer 4
  moslims zij de grooste viezerikken ze denken dat waneer ze de koran te buiten gaan dat allah slaapt moslims hebben geen repect voor mensen met een andere geloof daarom vind het zwak en dom dat deze beest niet berecht is in suriname als dit in een moslim land was gebeurt dan was het zeker doodstraf, ik vind moslims schijnheilige VARKENS.


  Maak melding

 18. Zeg gewoon a man krasie.

  Wat ik heb begrepen hij vond geen nette(poesje miauw) of kreeg niks en begon de desbetreffende dame uitteschelden van jij bent ondervoed.(mager ben jij…. bonjo)

  Hij wilde dus vetpoes poesvet(smeersel).
  Wat een leven.

  Maar de grote domheid en achterlijkheid is dat politiek zich ook ermee wil gaan bemoeien.

  Het is of moet toch duidelijk zijn, dat Front ook geen moer te doen heeft in het LAND.


  Maak melding

 19. Ach ja binnne no time heb je niet alle moslims en terroristen in su maar ook de pedofielen en moordenaars.
  Surinamers weees op je hoede.
  En wat betrefd al zawahiri, hoop niet dat ze aan jou zus of broer komen want dan mag het ineens niet , dus wees voorzichtig met wat je zegd.
  A tang so


  Maak melding

 20. Waarom wordt er zo gegeneraliseerd?
  Dat 1 Moslim,militair,zich zo gedraagd wil nog niet zeggen dat alle Moslims het zelfde doen.
  In India, zag ik laatst op Nostalgie-zender,een documentaire over misbruik van minderjarigen die van de straat gepikt worden om geprostitueerd te worden,kinderen van 10 jaar en ouder,in zo een huis gestopt worden waar oudere vieze mannetjes hun gang mochten gaan dit gebeurde allemaal onder HINDU`s.
  De KKK in de VS hebben en moorden nog steeds,de IRA`s hebben en nu nog een ware terreur gebezigd,de Tamiltijgers doden ook nog steeds.Mensen reageer op redelijke wijze,reageer op die ene militair uit Bahrein ga aub niet generaliseren,geen wonder dat Verdonk Surinamers benadert,die praten haar na,straks komt Wilders ook naar de Surinamers toe als hij dit zou lezen oehoe denkt hij dan kijk de Surinamers zijn een makkelijke prooi om de Moslims te negeren.

  Dit verhaal komt me bijna bekend voor,heeft de DNA-voorzitter Somohardjo niet het zelfde geflikt?Met meerdere weerloze dames en veroordeeld?Maar hij is toch voorzitter “voor het volk” in Suriname?Worden dan alle Javanen als aandranders en verkrachters bestempeld?
  Ter verduidelijking ik ben een belijdend Atheist.


  Maak melding

 21. @al zawahiri
  Jij bent geen Moslim, jij bent of een Hindoe of ééntje van Pinkstergemeente.

  Moslim of geen Moslim, militair of geen militair, diplomaat of geen diplomaat, deze gast moest in de bak, en veroordeeld worden.

  DU is determinist van DWT-forum. Haatzaaier pür sang!
  DU, jij bent zelf een VARKEN!


  Maak melding

 22. die man hoeft niet perse een moslim te zijn, want in Bahrein zijn er ook christenen 10.36 % hindoe 6.25% moslims 82.31% de rest is niet religieus, baha’i, joods en boeddhist. als je je schuldig maakt aan zulke praktijken dien je ervoor gestraft te worden ongeacht wie je bent of wat voor geloof je hebt. voorarrest net als een ieder ander met zovelen in een cel.


  Maak melding

 23. Wat ga jij in een kamer zoeken waar een hotelgast slechts een baddoek om zijn bast heeft. Er is ook een verhaal bekend van ordinaire afpersing van een der CISM-gasten.

  Hoewel de politie daar ook aan te pas kwam is het verder wonderwel onvermeld gebleven.


  Maak melding

 24. Bij GOD en Suriname is onder deze regering alles en dan ook alles mogelijk, tjandrieka
  doet zijn werk zoals het hem maar uitkomt
  want we hebben toch maar een regering die nergens voor deugt.


  Maak melding

 25. aan pisina mitroela,

  Jammer dat dit niet opgaat voor minderheden in moslimlanden. Daar worden alle misdrijven jegens kafirs legitiem in jullie heilige strafwetboek verklaard. Overal waar jullie wonen is er gedonder.


  Maak melding

 26. Zawahiri en Prasini.
  Het heeft niets met geloof te maken of je Moslim/Hindoe/Christen bent. Het is misschien zijn zieke opvatting t.o.v. van niet moslims c.q. vrouwen. Voor deze man heb ik een toepasselijk straf die ik vandaag in de telegraaf heb gelezen.
  Ze moeten Rotjes om zijn piemel vastbinden en aansteken. AUWWWWWWW!


  Maak melding

 27. Ik kan nergens lezen dat deze meneer een moslim is. Waarom wordt hij geassocieerd met moslims en varkens. Je heb meer varkens die geen moslims zijn als moslims die varkens zijn.

  Trouwens, alleen bepaalde Surinaamse parlementsleden mogen ongestraft verkrachten en moorden. Deze man had gewoon gestraft moeten worden.

  Zijn daad heeft niks met moslims te maken want er zijn verkrachters genoeg. Ik denk dat je op deze wereld meer verkrachtende nietmoslims heb dan nietverkrachtende moslims. Trouwens voor verkrachtiging staat wel de doodstraf op, zouden ze in Suriname ook moeten invoeren op de lokale bevolking.

  Dan blijft er niet veel over denk ik.


  Maak melding

 28. @ DU
  het is een belediging aan het geloof niet het geloof heef hetgedaan en ook niet uit hoofde van het geloof gebeurd dus slik maar je eigen braaksel weer in
  ik keur het gedrag van deze militair af
  en gelijk jou opmerking dus basta
  tevens is politie in suriname een slappebak
  ik eist aftreden van de minister met zijn recht staat verklaring nu moet hij ballen tonen


  Maak melding

 29. Surinamers jullie zijn gewaarschuwd.

  Minstens 1 persoon onder jullie heeft waarschijnlijk de VARKENSGRIEP te pakken. Laat je niet besmetten. Zet hem eventueel tijdelijk in quarantaine voor jullie eigen veiligheid.


  Maak melding

 30. Suriname had die man op moeten sluiten in Santo Boma en de hele dag op een cola fles laten ,die viezerik!

  Als iemand dat in zijn land doe bij een vrouw laten ze hem echt niet met rust. In zijn land lopen vrouwen al als ninja’s om zo onaantrekkelijk mogelijk te zijn.

  Suriname moet zulke mensen niet meer binnen laten, ze hebben niks met die mensen te maken, bemoei liever met China, Indonesië enz.

  Suriname moet met keiharde regels komen tegen buitenlanders, dus voor mensen die geen Surinaamse achtergrond hebben. Wat denken ze nou komen ze voor een korte periode naar Suriname en leven ze zich uit en doen wat ze willen met of zonder valse belofte’s.


  Maak melding

 31. Moslims doen zulke dingen niet?? Ze doen juist alles wat god verboden heeft om vervolgens met hun kont omhoog in een moskee te gaan bukken bidden. Ja, sorry hoor maar je kan ziet zeggen dat moslims nooit wat doen. In elke geloof heb je mensen die dingen doen die verboden / niet goed zijn,dus. Het gaat niet om het geloof maar het gaat om de persoon.


  Maak melding

 32. ik denk dat deze man gestraft moet worden volgens de sharia. Gewoon op een plein stenigen zoals dat bij vrouwen gebeurt in dat soort middeleeuwse landen


  Maak melding

 33. In hun landen lopen de vrouwen helemaal gesluierd waardoor deze mannen geen erectie kunnen krijgen. Komen ze in een democratie dan hebben ze een probleem want alles is open en transparant in een democratie.
  Dat zie je tog ook met die berbergeiten hier.

  Hij loopt in de voetsporen van zijn messiah.
  deze was ook niet vrij van dit soort akkefietjes.

  Ben het eens met sharia deze man moet op zijn moslims gestraft worden netzoals ze dat doen in pakistan of weet ik veel welke van die idiote stans allemaal.


  Maak melding

 34. DU,zijn alle katholieken hetzelfde als de katholieke priesters in Amerika,Ierland,Schotland in mindere mate Nederland die kinderen wreed hebben misbruikt?Hoe zal jij ze noemen?
  Dat bedoel ik nou met generaliseren,ik als RECHTGEAARDE DEMOCRAAT,walg van de uitspraken van DU,inderdaad een Surinaamse Wilders is opgestaan,ga je aanmelden bij Wilders jouw soort heeft hij nodig,vergeet dan even je kleurtje.
  Dat men zulke reakties toelaat kan ik niet snappen.


  Maak melding

 35. Moslims doen zulke dingen niet?? Ze doen juist alles wat god verboden heeft om vervolgens met hun kont omhoog in een moskee te gaan bukken bidden. Ja, sorry hoor maar je kan ziet zeggen dat moslims nooit wat doen. In elke geloof heb je mensen die dingen doen die verboden / niet goed zijn,dus. Het gaat niet om het geloof maar het gaat om de persoon.


  Maak melding

 36. Over het algemeen vertonen mensen die het goede nastreven weinig daadkracht om desnoods 1op 1 mensen die het streven hebben slecht te zijn of slechter te worden aan te pakken.

  NU heeft onze huidige regering in Suriname heeft een hoop van zulke niet daadkrachtige beleidsmakers bijelkaar.

  Begin hem op te sluiten dan zien we later wel, maar hem laten gaan bewijst dat deze niet daadkrachtige beleidsmakers in suriname het niet zo hoog op hebben met het vrouwlijkgeslacht waaruit man en vrouw zijn ontstaan.

  Waar zijn de vrouwen bewegingen die moeten nu op de bres springen en ook daarmee een stempel drukken en hun positie bepalen voor nu en in de toekomst en als voorbeeld kunnen zijn voor onze kinderen.

  Ding pikien moes lerie,dat wanneer dit in hun tijd gaat gebeuren ze korte metten maken.

  Want ding vieze kerels leven lang hoor! onze jeugd de toekomstige leiders, krijgen zeker nog met perverse mensen te maken. Dus laat ze daadkracht zien OVERHEID VAN SURINAME.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.