Comedy event Fatu naar Bijlmerparktheater

0

Elke maand kun je op zondagmiddag genieten van Fatu, een comedy event in de Bijlmer met live de beste stand-up comedians en cabaretiers van Nederland. Deze maand zal voor de laatste keer een Fatu worden georganiseerd op de oude locatie.

De afgelopen drie jaar zijn veel fatu’s gebroken in het theaterzaaltje onder in de flat Hofgeest. Knus, warm en altijd overvol. Vanaf september veranderd dat en kun je je fatu nemen in het splinternieuwe Bijlmerparktheater.

Zo ver is het nog niet. Over twee weken, op zondag 31 mei 2009, vindt de afsluitende Fatu plaats. Mis dit niet. Music by: DJ Phantom, with courtesy from Da Raggadonz. Hosted by: Jeffrey Spalburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.