Suriname wil zich voortaan verkopen via internet

9

PARAMARIBO, 16 mei – Het is tijd Suriname meer via het internet aan te bieden als toeristische attractie. Dit stelt de Stichting Toerisme Suriname, STS. De toerismeautoriteit heeft de elektronische snelweg ontdekt als ideale marketing instrument. Daar zal voortaan grondig gebruik van worden gemaakt.

Er komt een nationale website met alle informatie voor toeristen. “De bedoeling is dat alle spelers in de toeristenindustrie meedoen. We willen iedereen erbij, zodat een volledig pakket kan worden aangeboden”, zegt STS-directeur Armand Li A Young. E-marketing moet het echt gaan doen voor Suriname. De oude methoden hebben immers niet aan de verwachtingen voldaan.

Zo heeft de deelname aan toerismebeurzen in het buitenland nauwelijks resultaat opgeleverd. Bovendien kost het bakken vol met geld. “We zullen dus iets minder gebruik maken van de traditionele promotiontechnieken. We zien dat steeds meer mensen gebruik maken van internet voor informatie. Dat gaan wij dus aanbieden”, aldus Li A Young. Wat onveranderd is gebleven, is de verwachting: veel toeristen.


9 REACTIES

 1. Zeker het proberen waard en vooral waarde vol omdat in SME gezamelijke initiatieven heel hard nodig zijn maar door krabboe mentaliteit nimmer van de grond komen.

  Hopelijk gaan ze ook aan toetsing doen. Bv door klachten registratie waarbij bedrijven waarover geklaagd wordt eerst een goed advies krijgen en bij aanhoudende klachten geweerd worden.


  Maak melding

 2. ALS WEBCAM BOY OR GIRL.

  ai boi sani di !!!!!!!!!!!!

  Als men de prijzen ziet, dan weet men dat jij daar niet moet zijn… Su. uitbuiters prijzen mi boi. + plus een gram goud willen kopen…..niet doen het is van I’am Gold.

  Dan wil jij toerist…NEEM MIJ NIET KWALIJK.


  Maak melding

 3. Je verkoopt jezelf via internet niet alleen met een gelikte site, maar ook met aantrekkelijke prijzen. Vervolgens moet je de beloofde kwaliteit/dienstverlening waarmaken zodat de mond-op-mond reclame de boodschap verder uitspreidt.


  Maak melding

 4. Om te beginnen moet de regering meer maatschappijen landingsrechten geven.Want om Suriname aantrekkelijk te maken moet toch de ticketprijs naar beneden.De tourist let daar ook op vooral op bestemmingen met vergelijkbare afstand die goedkoper blijken te zijn


  Maak melding

 5. Vene ,,,

  Verplicht iam-gold een deel van het goud 50% aan alle suris te verkopen voor de prijs van US$ 300 want dat krijgt de regering ook.

  Dan crieer je zo een gouden toekomst voor de suris..

  En als ze niet willen,dan kunnen ze het land verlaten en zelf het edele metaal ontginnen..

  Vene niet bang zijn kijk maar naar Bolivia,die heeft de amerikanen duidelijk gemaakt hoe om te gaan met ander mans goed..

  Naturaliseren of verdwijnen..

  Man wat heb jij te verliezen op je zeventigste jaar..

  Laat iets goeds voor je klein kinderen en het volk..


  Maak melding

 6. gooed idee,
  maar als je iest aanprijst dan moet het ook goed zijn. binnenlandse tochten niets mis mee, maar “sorry als ik op een paar tenen ga trappen”Paramaribo mooie stad maar die is zo achteruit gegaan en ik merk dat er ook niets aan gedaan wordt,dus eerst een paar zaken zoals de ticket prijs en een grote opknap beurt in de stad. dan zal ik ook voor jullie reclame maken via mijn vrienden her en der. en probeer die monumentale gebouwen te behouden. want tegenwoordig gaat alles tegen de vlakte.een ding weet ik: als je huis niet schoon is dan blijven mensen ook weg.


  Maak melding

 7. marcel,

  die diklip bavenetiaan heeft het land verkocht om een goede oude dagvoorziening te settlen voor zichzelf en voor zijn families een bedreigde soort.


  Maak melding

 8. ik zou de regering van suriname dringend willen adviseren om het niet te doen.
  En het is echt menens velen op de forum hebben het al gezegt Suriname is een grote vuilnisbelt. Probeer dat eerst schoon te krijgen. (Net een dag terug).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.