ADO Den Haag naar Suriname

15

De selectie van ADO Den Haag vertrekt op 20 mei naar Suriname met een belangrijk doel. De reis staat namelijk volledig in het teken van het verder ontwikkelen van het voetbal in Suriname. Een vakantie zal het niet worden voor de spelersgroep, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet leuk gaat worden. Zo gaan de spelers en technische staf twee clinics geven voor groepen 10 tot 12-jarigen en voor 13 tot 16-jarigen.

De trainers van ADO Den Haag geven daarbij ook een clinic aan trainers die gelieerd zijn aan de Surinaamse voetbalbond. Via deze clinic en nog een theoriegedeelte wordt vooral kennis overgedragen waar de trainers en coaches in Suriname profijt van kunnen hebben in de toekomst.

Verder worden er nog twee wedstrijden gespeeld. Eén tegen de kersverse kampioen van Suriname (22 mei), WBC. En één duel tegen het Surinaams elftal (24 mei). ADO Den Haag zet zich met deze reis in voor de ontwikkeling van het Surinaamse voetbal. Tijdens de trip zal ook gekeken worden hoe beide partijen elkaar in de toekomst kunnen helpen.


15 REACTIES

 1. In Su. worden zij nog erger dommer…speel tegen Santos, Remo, Paisandu,Botafogo, Aletico minero..kijk daar leer jij, en dan kan jij…. maar dat ding uit het westen…nee hoorrrrrrrrrrr !!!!!!

  Vraag maar aan Schal, Bundel,Vanenburg, Haltman, Kluivert,v.Dorpel.


  Maak melding

 2. En dan hoor je straks :de kas van ado is leeg.
  Eris geen geld. Vind je het gek.
  Ik heb zoiets van iedereen gaat in su om de jeugd daar te leren sporten, maar naar mijn mening moet sporten uit jezelf komen en als dat er niet is dan kan je het vergeten want dan gbeurt er niks.
  Ik zou zeggen stuur mensen ernaartoe die de surinamers een beetje ,mentaliteit kan aanleren.


  Maak melding

 3. In Den Haag wonnen er heel mensen die uit Suriname komen, misschien voelt ADO zich ook een beetje Surinaams het kan toch geen kwaad.
  Verder heb ik gelezen dat iemand schreef je hoort straks dat de kas leeg is van Ado hoe kom je erbij, je weet nooit wat de bedoeling is van deze misschien zogenaamde trip.
  Ik zie het al voor me in de AD/Haagsche Courant Spelers en begeleiders van ADO
  opgepakt door de marrechaussee op schiphol
  die misschien ook in verband wordt gebracht met de DRUGS WERELD of misschien helemaal niet.

  De kas van ADO word ermee gespekt.

  Tang Boeng


  Maak melding

 4. Mijn beste slaapmiddel is: Kijken naar een wedstrijd uit de Zuid- of Midden-Amerikaanse competities. Gaaaaaaaap!!! Verschrikkelijk gewoon. Na 5 minuten slaap ik al.


  Maak melding

 5. Wie heeft de meeste WK titels…Slaap krijg jij noH !!!!! ga tegen ze spelen….dan maken zij jouw wakker…jij mag blijven slapen nooit een bal getrapt maar lullen als DOMOOR.


  Maak melding

 6. waarom noemd iemand zich blaka bakra, wild hij/zij zo graag blank zijn. gewoon bleek middel gebruiken en blanken mee doen en van hier weg wezen a.u.b.


  Maak melding

 7. Hahahahahahahaha, ADO gaat met een belangerijk doel nl het verder ontwikkelen van het voetbal hahaha ze zijn zelf niet eens ontwikkelt wat voetbal betreft, elke week schijten ze een paar kleuren. Het enige wat ze hebben is een grote schuld ivm een stadion wat niet eens van hun is.

  En talenten van Suriname moeten in Suriname blijven of als ze de kans krijgen en het zelf willen naar het buitenland gaan bv naar Spanje ofzo maar naar NL niet en al helemaal niet naar ADO. ADO is Alles Door Oefening, nou dan weet ik niet wat ze oefenen maar ze mogen blij zijn als ze 1x per jaar een redelijke wedstrijd voetballen en dan ook nog eens scoren.

  En als Suriname toch iets met hun gaan doen dan moet Suriname eisen dat allen talentjes die uit het land vertrekken later voor het Nationale Elftal van Suriname moet uitkomen, ook al zijn ze in het buitenland, dan vliegen ze maar op en neer voor een wedstrijd.


  Maak melding

 8. fakuman,

  heb je samen met brunswijk op school gezeten?
  Ik denk dat juliie van een blanke leraar nederlands geleerd.

  tang boeng.


  Maak melding

 9. Voor de mensen die zeggen dat hierdoor de kas van ADO alleen maar onnodig leeg gaat. De spelers en het team hebben de reis cadeau gekregen na hun overwinning op Vitesse deze maand. Hierdoor bleven ze namelijk in de Eredivisie.


  Maak melding

 10. Mensen laten we positief blijven en mekaar metpoitieve reakties ondersteunen,dat vooral opbouwend is voor beide partijen.

  groeten uit suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.