dinsdag, februari 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandBelgische stad wil stedenband met district in Suriname

Belgische stad wil stedenband met district in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Belgische stad Leuven wil een stedenband afsluiten met het district Para in Suriname. Dat is een verbond tussen een plaats in het Noorden en een plaats in het Zuiden. Leuven wil vooral samenwerken met het bestuur van Para op vlak van duurzame ontwikkeling en onderwijs.

Zo toonden de KU Leuven en het UZ Gasthuisberg al interesse voor het project. In juni ontvangt de stad een Paraanse delegatie waarmee ze de samenwerkingsovereenkomst en –programma zal uitwerken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

7 REACTIES
 1. Waarom niet de spoor lijn nieuw leven inblazen.

  Er zijn genoeg treinen in België die stil staan en spoor rails inclusief bilzen.

  Dan kunnen de paranen lekker aan het werk i.p.v hangen op het vliegveld bij aankomst/vertrek van passagiers..

  Niet te vergeten minder crimie.

  Dus werk genoeg tot je pensieon..


  Maak melding
 2. Raj, je hebt gelijk waarom niet tijdelijk uitgezonden worden naar het buitenland om je surinaams talent uit te dragen.Je kan bijvoorbeeld belgie vragen om spreekbeurten over Suriname als jongere te gaan presenteren op scholen,universiteiten, in gevangenissen,in de stad die de stedenbanmd wil aangaan,voor geinteresseerden en toekomstige geinteresseerden voor jou land Suriname.Als ik zo vrij mag zijn jou een voorbeeld te geven.Alleen bij deze regel joe no e kon tang na europa noso a sanie o loop uit de hand,illegaliteit,mensen die je niet meer kunnen opvangen enz.Wel jou verdiende geld laten overmaken op de rekening van de Surinaamsebank en liefs op een euro rekening


  Maak melding
 3. @6: Dank u wel voor uw visie. Ik kan me helemaal in vinden. ik ben een Surinamer en woon en werk in Suriname zelf. Ik verdien niet goed, daarom wil ik mijn heil in het buitenland zoeken om wat meer te verdienenen en zo een perceel en een huis voor mezelf te kopen (in Suriname) en zo een leven op te bouwen. Helaas kan ik het met mijn karige loon van 1000SRD per maand (= 270 euro’s) niet veel mee beginnen. Alleen gaat dat niet zo makkelijk, want een verblijfsvergunning krijgen is even moeilijk als de jackpot van LOTTO winnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES