Haarlem oefent tegen Surinaams elftal

23

HFC Haarlem speelt op donderdag 14 mei om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. De ploeg is in Nederland vanwege het tienjarig jubileum van de Suriprofs, die dinsdagavond een toernooi speelden in de Amsterdam ArenA.

De wedstrijd tussen HFC Haarlem en het Surinaams elftal wordt gespeeld op het terrein van AFC. De toegang is gratis.

23 REACTIES

 1. is het niet triest dat het nationale elftal van SU word uitgedaagd door een club uit de jupiler league? kan je na gaan hoe wij ervoor stan als voetballand. Als hfc haarlem een wedstrijd zou aanvragen tegen het nationale elftal van engeland zouden ze keihard worden uitgelagen. maar voor alsnog laat Su zich weer lekker voor schut zetten.maar vooral zo door gaan,mischien zie ik Su op het wk van 2062 als ik van mij oude dag aan het genieten ben


  Maak melding

 2. Webmaster mag ik ff aanvullen?
  De wedstijd vindt plaats op het terrein van AFC Amsterdam:

  Sportpark Goed Genoeg
  De Boelelaan 50
  1082 LR Amsterdam


  Maak melding

 3. AFC AMSTERDAMSCHE FOOTBALL CLUB
  DE BOELELAAN 50
  1082 LR AMSTERDAM ZUID
  TELEFOON 020 – 6445575
  VANAF AMSTERDAM ZUID OOST METRO LIJN 50 RICHTING ISOLATORWEG EN UITSTAPPEN STATION RAI EN LOOP AFSTAND + 10 MINUTEN METRO 50 VERTREK VANUIT GEIN – REIGERSBOS- HOLENDRECHT – BULLEWIJK – BIJLMERSTATION ENZ….. UITSTAPPEN STATION RAI


  Maak melding

 4. Dit is toch te verwachten.
  Een land dat zelfs geen geld heeft om tickets
  te betalen voor een interland wedstrijd ivm
  de wk kwalificaties zie ik geen reden dat de jongens die nu in Nederland zijn ook geen nee durven te zeggen. Misschien is er voor
  een paar van die jongens uit het elftal meer uit te halen bv een clun uit de jupiler ziet er wat in hun . PERSOONLIJKE SUCCES


  Maak melding

 5. Wie wil zo´n Surinaams elftal nou zien voetballen, zelfs gratis wil ik dat niet. Je gaat je tijd toch niet verliezen om losers te zien dolen op een grasmat!!!


  Maak melding

 6. Wat goed dat er nog een Jupiler voetbalploeg wil voetballen tegen het nationale elftal van Suriname! Na de wedstrijd in de Arena denk ik dat ook de amateurs van AFC een gelijkwaardige partij zouden zijn.
  Suri voetbal is gezelligheid en geen topsport!


  Maak melding

 7. Mellie, wordt je niet eens gek van je eigen negativisme? Dit soort oefenwedstrijden zijn de icing on the cake! Hier kan Natio alleen maar van leren. Als ze er iets van leren. Binnenkort kunnen ze weer gaan spelen tegen teams, die net als Suriname, niet in de top-100 voorkomen. Nou, dáár wordt je warm van, zeg! Wat is er mis met het spelen tegen een team uit de Jupiler League? Omdat ze waarschijnlijk weer tegen een verliespartij aanlopen vindt jij dat ze voor schut gezet worden? Of had je ze liever zien oefenen tegen Bruinisse 5, of zo. Of, om in jouw termen te spreken: zelfs daar zouden ze nog echt voor schut gezet worden!


  Maak melding

 8. ADO DEN HAAG NAAR SURINAME DANKZIJ SLM.
  SLM LEVERT BIJDRAGE AAN SURINAAMS VOETBAL
  ADO DEN HAAG VERTREK UIT AMSTERDAM 20 MEI 2009 EN SPEELT OP 22 MEI 2009 MET WALKING BOYZ COMPANY ( WBC ) 24 MEI 2009 NATIONALE SELECTIE MOGELIJK WORDT NOG EEN WEDSTRIJD TEGEN LEO VICTOR WANT ADO DEN HAAG KEERT TERUG 29 MEI NAAR NEDERLAND. ADO DEN HAAG IS TE STERK VOOR SURINAME.LIEVER KAMPIOEN VAN KWAKOE 2008 NAAR SURINAME


  Maak melding

 9. Ik heb geen geloof in behoorlijk voetbal uit Su. als jaren ’70.

  Daarom ga ik om 19.00 uur luisteren naarrrrrrrrrrrrr LIMBO…LIMBO…SKY..Radio SU/SR.


  Maak melding

 10. Suriname wint. Ze waren bij de vorige partij nerveus. Ze moeten nog even wennen aan het klimaat e.d. Als vvv naar suriname komt en tegen 2 uur ’s middags tegen ons speelt winnen wij met 10-0


  Maak melding

 11. Suriname wint. Ze waren bij de vorige partij nerveus. Ze moeten nog even wennen aan het klimaat e.d. Als vvv naar suriname komt en tegen 2 uur ’s middags tegen ons speelt winnen wij met 10-0

  Ere

  Droom maar lekker veder kerel!!! Geen nood ADO Den Haag speelt volgende week tegen het Surinaams elftal in Su, kijk maar hoe Ado die Suris gaan opvreten!!! Let goed op!!


  Maak melding

 12. als mannen als brunswijk voor de ere-divisie van suriname spelen zegt al genoeg over het niveau aldaar.
  Deze diplomaat haalde rare capriolen uit met zijn schijnbewegingen tegen een team uit trinidad was meer vermaak voor het publiek dan hoogstaand voetbal.

  Kon me vroeger heugen dat robin hood in Nederland kwam om tegen ajax te spelen en dat waren toen leuke wedstrijden en robin hood heeft aardig partij geboden toentertijd.
  Zelfs NEC werd toen ook verslagen.

  Maar ja het niveau tegenwoordig is net zo belabberd als het nationale asseblee.


  Maak melding

 13. Weer allochtonen van Surinaamse afkomst die hun eigen volk de grond in boren.Ze zijn zulke oelewappers dat ze geen eens door hebben dat het Surinaams voetbal niet commecieel is maar puur amateuristisch,3-3 tegen dik betaalde profs geeft aan dat die jongens gretig zijn en toch kunnen voetballen.
  Duivel joe edeh boro echte echte,en jij noemt je democraat?Aan me hoela.


  Maak melding

 14. Het moge bekend worden verondersteld dat de Surinaamse voetballers naast het voetballen ook nog een baan hebben en of nog studerende zijn.

  Het hosselen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen is hen niet vreemd.

  Derhalve is het je reinste komedie om nog een keer te verwachten dat deze amateurs ook nog een vuist zullen kunnen maken tegen deze uitgesproken ras professionals.


  Maak melding

 15. daddie……. jij bent echt een domoor ik heb in het verleden veel beter voetbal gezien en oook gespeeld…..en de boys kregen na de wedstrijd alleen (zuurwater of schaafijs of een Djoko (echte Parbo-Djoko niet dat ding van NU.)

  Daarom wees eerlijk het niveau was nooit gelijk aan eerste divisie 13e plaats.(3-3)

  Kom op ga je verstand gebruiken.
  als ze niet kunnen voetballen moeten zij thuis blijven…en ik ook niet in het stadion(doe ik niet meer met dit niveau)…ik wil mijn ogen geen pijn doen.


  Maak melding

 16. DOMME DOMME, DADDIE
  je maakt jou ontsterffelijk belachlijk met jou reaktie, omdat ik een suriname ben mag ik geen kritiek leveren daarom worden jullie voor de gek gehouden door valse profeten.toch beweerd die ezel daddie dat het surinaams voetbal van nu het zelfde is als vroeger daddie ga slapen want je weet niets surinaams voetbal,surinaame is jarenlang een van de sterkste landen geweest in zijn regio na 1980 is alles in elkaar gezakt als puding.


  Maak melding

 17. Ik ben wezen kijken in de Arena en moet jammer genoeg bekennen dat het spel van de Jongens echt slecht was.Geen overzicht,geen tacktiek en niet eens in staat om een bal in te spelen over drie meter.Het beleid dat gevoerd wordt binnen de bond is meer naar eigenbelang dan dat men het voetbal naar een hoger plan wil brengen.Clarence Seedorf wilde er behoorlijk wat geld in stoppen maar dat was tegen het zere been van sommigen want die moesten dan het veld ruimen.Als wij jongens van uit Nederland in aanmerking laten komen zullen we veel verder komen dan met de spelers die het nu doen.Die jongens zijn echt nog geen 5e klas waardig.T spijt me dat is echt de realiteit.als je iets wil bereiken zoals Bogarde en Seedorf t willen zullen deze jongens niet in aanmerking komen.


  Maak melding

 18. was inderdaad slecht en matig.maar donderdag hebben ze tegen haarlem veel beter gespeelt . jammer dat ze dat niet gelijk in de arena deden,want voetballen kunnen ze.jammer boys,volgend keer gelijk vol er tegen aan.ik heb in ieder geval een spannend potje gezien tegen haarlem


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.