Nationaal elftal Suriname in Nederland

20

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 10 mei – Het Nationaal voetbalteam van Suriname is de komende week in Nederland in het kader van het Jubileumtoernooi van de Suriprofs op dinsdag 12 mei. Het Surinaams elftal zal het tijdens dit toernooi opnemen tegen de kampioen van de Nederlandse Jupiler League.

Traditioneel wordt de jaarlijkse benefietwedstrijd in het Olympisch Stadion Amsterdam gespeeld. Vanwege het 10-jarig jubileum wordt hierop een uitzondering gemaakt. Het Jubileumtoernooi wordt dit jaar gehouden in de Amsterdam ArenA.

Ook de Suriprofs komen deze avond in actie tegen een combinatieteam van Ajax. De Suriprofs zijn professionele voetballers die zelf in Suriname zijn geboren of van wie tenminste één van de ouders uit Suriname afkomstig is.

De opbrengst van deze benefietwedstrijden gaan naar Goede Doelen in Suriname.

20 REACTIES

 1. Meneer brombere wat een toepasselijke naam is dat,maar goed,negatief dat kunnen jullie heelgoed,wanneer zal er iets positief gemeld worden,door deze negativiteit zullen we nooit vooruit komen.


  Maak melding

 2. Inzender nr. 2: Aan de naam Brombere kun je merken dat de persoon die zich achter deze naam verschuilt, alleen maar troep, vuiligheid, negativiteit, chaos en afbrekende kritiek kan uitkramen. Hij doet zijn schuilnaam terecht eer aan. Overigens is het een goed plan geweest om de nationale voetbalselectie uit te nodigen voor dit toernooi om zodoende wat internationale ervaring op te doen.


  Maak melding

 3. “brombere” = poep/plas/negatief/ontlasting / urine en ALLES wat daarmede verband houdt. Zegt meer over deze meneer/mevrouw dan de posting.

  Ik verwelkom NATIO van harte en ben zelf aanwezig in de Arena, niet zozeer voor de SuriProfs zelf, maar voor onze Nationale Voetbalselectie.

  Benefiet is ditmaal voor STIBULA ( buurtwerk Latour ) en Stanley Menzo en zijn organisatie worden BEDANKT voor hun geste naar deze sociaal zwakke buurt; heb er gevoetbald op straat tot ’s avonds laat, om een bak Fernandes op blote voeten ! HEEEERLIJKE TIJD was dat !

  Ook spelen de jongens van NATIO op Donderdagavond om 19.00hr op het terrein van AFC in Amsterdam ( Buitenveldert ) tegen de profs van HFC Haarlem ( nr 12 1ste divisie ).

  Ik geloof in de wederopstanding van het Surinaamse voetbal / NATIO.

  Stanley Menzo & SuriProfs, HARTELIJK DANK voor deze kans voor ons Surinaams Voetbal……

  oh ja……..NOG VELE NA DEZE !!

  WE NAK DEN DRIE !!!!


  Maak melding

 4. vind een goede zaak dat het surinaams elftal meedoet aan zulke events.
  Is ook een stukje pr voor het surinaamse voetbal. Zelfs de knvb wil hieraan meewerken om het niveau te verhogen proficiat jongens.
  Vind wel een ding jammer en dat is niet negatief bedoeld ik vind het surinaams elftal geen afspiegeling van de surinaamse maatschappij.
  Maar misschien komt dat met een goed Nederlandse trainer b.v. Menzo.


  Maak melding

 5. Ik denk dat het weinig zin heeft omdat het nationale elftal van Su van dergelijke kwaliteit is dat ze het zelfs in de 3e divisie moeilijk zouden hebben.


  Maak melding

 6. Positieve reakties zijn welkom en bedankt.
  Wat ee aso is nr 1. Als je niets te melden heb hoef je niet baldadig te worden.
  Reageer dan niet. En zo slecht zijn de suri ook weer niet. ze voetballen alleen op een ender niveau.


  Maak melding

 7. Het Surinaams elftal bestaat uit werkenden,ze zijn geen PROFS.Maar die jongens zijn gretig wat voetballen betreft,hoop dat ze een lekker een potje kunnen voetballen en met hun gretigheid menig1 versteld zullen doen staan.
  Ai bajaa ,de allochtonen van Surinaamse komaf hebben zich het aangemeten steeds maar hun eigen mensen de grond in te boren.Nemen jullie een voorbeeld aan de andere allochtonen,ze zullen nooit hun eigen volk de grond intrappen,maar ja allochtonen van Surinaamse komaf hebben de hersenschim dat ze tot de Nederlanders behoren.IndentiteitsCRISIS.


  Maak melding

 8. Knvb/nederland wil onze jongens helpen met de eerste stappen naar professionaliteit PROFICIAT.Laat de jongens uit Suriname ook genieten van de Nedrlandse Luxe en nog vele uitnodigingen na deze vanuit Nederland.Goed voor de mentaliteitsomslag.En dan nog iets doen aan de afspiegeling van het elftal comform de maatschappij, een coach ala Menzo zoals kaaiimansing mooi omschreef,dan moet het gaan lukken.


  Maak melding

 9. wat andere willen doen moeten zelf weten ik ben niet laf ik zeg hoe het is klaar . het is een feit dat onze voetbal achteruit is gegaan eingelijk is alles wat opgebouwd is in 29 jaren tijd verkloot, ik keek naar het surinaams elftal triest om te zien.spelers garden milla olenberg emau enting noem ze allemaal op van vroeger die zijn ook amateurs geweest maar met hele andere instelling dan die jongens die ik nu ziet spelen. ik heb gisteren kunnen constateren dat het voetbal in suriname ver gezakt is heel ver zelf.


  Maak melding

 10. Van die zogenaamde nep nationalisten hier mag je niet zeggen dat het suri elftal helemaal niets meer voorsteld. wat die andere allochtonen willen doen of zeggen moeten ze zelf weten.als jij zo dom en gefrustreed ben moet je maar hulp zoeken jou reaktie laat zien dat jij in een crisis zit een hele grote ook.nu is de KNVB wel goed die hollanders mogen die rotzoi nu wel komen opruimen die jullie in 29 jaren tijd van hebben gemaakt. nu mag menzo wel bemoeien de ene keer mogen de surineds zich niet met suriname bemoeien omdat ze denken dat ze geweldig zijn .jullie zijn niet consequent geld voor 11,12 en 13. davids zij iets heel opvallend gisteren bij de vraag of hij niet mee gaat helpen aan de opbouw van het suri elftal, hij zij ik ga mijn vingers niet aan branden.


  Maak melding

 11. DUivel je bent en blijft DOM,zelfs een srtikel over sport(verbroedering)heb je het lef om over een vergane periode te beginnen,moet mij toch van het hart dommie is het inderdaad zo dat de revo 29 jaar heeft geduurd?Je typt maar weet zelf niet wat je typt,ga niet jou frustratie`s op anderen leggen,je bent héél erg gefrustrrerd met je in 29 jaren tijd pfff,ai baja ik kan er geen touw aan vast knopen wat je bedoelt :nu is de knvb wel goed op puin te ruimen over wat heb het eigenlijk DOMMIE.
  Is het nou David zij of zei?Nogmaals eerst je spelling opvijzelen voordat je sowieso reageert.


  Maak melding

 12. @ nummer 16
  ik lees nergens in het artikel dat het over sport en verbroedering gaat. wat ik wel lees is dat gaat om een jubileumtoernooi en dat de opbrengst gaat naar goede doelen in suriname. ik vond het trieste vertoning en dat mag ik zeggen en als jij een probleem daar mee hebt, dan heb maling aan jou. en kom hier geen schoolmeester uithangen want wie de bal kaats moet hem terug verwachten .vertel mij heb je gretigheid gezien bij het surinaams elftal ikke niet. die andere alochtonen lachen ons uit voor deze wan vertoning ik hoop dat jij ook goed naar het commentaar hebt geluisterd. jij vind het erg als ik het over 29 jaren geleden hebt je kan de ondergang van suriname in alle gelederen niet los daarvan zien. kijk eerst naar jou zelf voor jij anderen dom noemt . vergeet andre kamperveen niet .


  Maak melding

 13. Je bent DOM DUivel, in jouw reaktie lees ik duidelijk in 29 jaar tijd,dwz dat de revo nog steeds duurt.Men kan je zo ontmaskeren je zit enkel en alleen maar met de revo in je kop dat je een hoop koeterwals typt,tja alleen dommerds als jij zullen zo blijven reageren.
  En ja die jongens waren gretig,ik heb geen 1 van ze zien wandelen.Je bent er 1 dat alles en dan ook alles wat er in Nederland gebeurt ook in Suriname zo moet zijn,nogmaals het zijn geen dikbetaalde voetballers ,maar echt amateurs die overdag werken en enkele keertjes per week kunnen trainen,bij VVV voetballen DIKBETAALDE spelers dat is hun WERK.Het Surinaams voetbal is nooit verder gekomen dan het nu is,je liegt dat je barst als je wilt beweren dat het vroeger veel beter was.
  1 voetbal club,Moengoetapoe krijgt wat geld van hun eigenaar,je idool die drugscrimineel Brunsie.


  Maak melding

 14. ik zal voor het laats reageren op tunnelvisie van jou.29 jaren later zitten wij nog steeds met de gevolgen van die mislukte revo, dat je het ook bij onze voetbal kan zien .jij ben de enige die een gretige suri elftal hebt gezien dat verbaast mij niet want je reageerd op dit onderwerp precies het zelfde als altijd dom achterlijk waar het mij omgaat is dat vvv te sterk is voor dit surinaams elftal is dus niet verstandig om tegen hun te spelen. jij ben van nickname veranderd maar jou reaktie blijft dom ik zal jou uitleggen waarom ik neem het nooit op voor brunswijk never nooit nu niet nooit niet dus mijn idool zal hij nooit zijn maar jij neemt het hier met jou leven op voor de grootste massamoordenaar van suriname dat is het verschil tussen jou en mij ik veroordeel het kwaad jij verheerlijk het jij staat zij aan zij met de duivel bouterse die heel veel doden op zijn geweten heeft . domme schoolmeester dommerds is dommerd , koeterwals is koeterwaals. als jij mij zeg dat het surinaams voetbal nooit verder is gekomen dan dat het nu is dan zegt dat mij genoeg over jou onwetendheid dan sluit ik hier de discussie met jou want je weet geen moer waar je over praat. ik wil dit nog aan toevoegen ik hoop dat jij ook die andere reaktie hebt gelezen die zijn nog harder maar daar hoor ik jou niets zeggen met domagogische smoelwerk van jou. verbeter de wereld maar begin bij jou zelf idioot .


  Maak melding

 15. DONKIE_DU,lees mijn reaktie no.12.Ik reageer op jouw omdat je weer over een vergane periode begint ,jij bent zo wat de enige hier die elk artikel aangrijpt om je frustraties(HAAT) te botvieren over iets wat 29 jaar gelden gebeurd is zelfs een artikel over de meest geliefde sport,voetbal is niet veilig voor je HAATGEVOELENS.Overal ter wereld bestempeld men :SPORT=VERBROEDERING.Zie daar je hersenen gaan niet verder dan die vergane periode.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.