vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenEconomieKleinschalige mijnbouw Suriname moet aan banden

Kleinschalige mijnbouw Suriname moet aan banden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 mei – De kleinschalige mijnbouw moet dringend gereorganiseerd worden. Dit zegt minister Gregory Rusland van Natuurlijke Hulpbronnen, NH. Het constante aantasten van het natuurlijke milieu door goudzoekers is een te hoge prijs. Aan de andere kant zijn er economische overwegingen.

De sector een redelijk grote werkgever. Duizenden vinden er een bestaan. Dus wordt het zoeken naar een evenwichtspunt. De overheid wil daarom een grondige, integrale aanpak. “We zijn voorstander van de kleinschalige mijnbouw, maar de deur staat wagenwijd open voor grote milieuschade en allerlei criminaliteit”, zegt Rusland. De veelal chaotische situatie in het binnenland mag dan ook niet voortduren.

Nu al zijn er hele maanlandschappen te zien in ooit bosrijk gebied. In tegenstelling tot activiteiten van multinationals wordt niemand aansprakelijk gesteld. “Het gaat niet alleen om optreden tegen criminaliteit, maar ook om maatregelen die een verantwoordelijke ontwikkeling van de mijnbouw mogelijk maken”, aldus Rusland. Gedacht wordt onder meer aan milieuvriendelijke wintechnieken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Het constante aantasten van het natuurlijke milieu door goudzoekers is een te hoge prijs.

  leg e leg uit… geef ze werk !!! en behoorlijk loon !!!! …. geef werk dan kan deze lummel komen uitleggen…echte uilskuiken precies Opa Ro…Vniks…Doet hij dit om alles aan de buitenlander te geven…. Idioot Uil…pokai..lopen kletsen als leegkop met veels praat.


  Maak melding
 2. Kleinschalige mijnbouw Suriname moet aan banden.

  Met dit verhaal heeft Opa Ro…van de NPS…I’am Gold voor stuiver goud naar Su. gehaald en alles weggegeven.


  Maak melding
 3. baja het is alsof de wijsheid is uitgevonden door Gregory Rusland door nu pas aan te geven wat er moet gebeuren en wie het landschap vernietigd.

  Maar beter te laat dan nooit.


  Maak melding
 4. je bent te dom om achteraf te oordelen, eerst alles en alleen criminele bedrijven toelaten in het land, dan pas kijken naar de omvang van de schade. eigenlijk moet jij als minister met alle buitenlandse boeven in die grote putten in het binnenland meteen met cement begraven worden, dan hebben wij van jou geen last meer.


  Maak melding
 5. Meneer rusland ,,

  jij bent gewoon op de loonlijst van Iam gold.

  Of je krijgt een flinke som us$ op een dubieuze rekening ergens in Canada van deze maarschappij,.

  Anders zou jij nooit namens deze boeven bende praten.

  Je bent letterlijk een lands verrader..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES