vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandIlonka Elmont wil stadion bouwen in Suriname

Ilonka Elmont wil stadion bouwen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Nederlands-Surinaamse thaiboxkampioen Ilonka Elmont wil een voetbalstadion bouwen in Suriname. Met haar stichting Be Innovative wil ze de sportfaciliteiten voor jongeren in Suriname verbeteren, meldt AT5.

Want hoewel er volop sporttalent in het land aanwezig is, ontbreekt het aan goede mogelijkheden om dit te ontwikkelen. Zeker in het binnenland is het behelpen. Het nieuwste project van Elmont bevindt zich in het dorp Wakibasu II in Brokopondo.

Nu is er slechts een armoedig voetbalveld, maar als het aan Elmont ligt verrijst hier nog voor het eind van het jaar een groot stadion.

In AT5 Goes Sranan – donderdagavond om 18.54 uur vertelt Elmont te Wakibasu II over haar plannen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De gedachtengang is al zo verfrissend Ilonka ga door voor onze jeugd.Ik heb ook zo mijn positieve gedachten om de jeugd te helpen.Mensen warm maken voor Suriname is ook een prettige bezigheid van mij.Hoe meer goede zielen voor Suriname,Hoe beter.Toppie Ilonka.


  Maak melding
 2. Yes you can, maar ga dan niet over een paar jaar als alles een beetje op rolltjes gaat lopen en/of niet een casino of iets dergelijk daar zetten en zeggen dat dit jou gronggebied is dus neem ons niet in de maling……………..?

  Tang Boeng.


  Maak melding
 3. Heel frappant om van sommigen hier te lezen dat zij de jeugd willen helpen, het zou beter zijn dat jij de jeugd eerst laat zien wat goed of fout is wat democratie inhoud en vertel ze ook dat iedereen zich aan de wetten van ons land moet houden. en leer ze niet de verkeerde mensen te adoreren die een slechte invloed op ze heeft mensen die duidelijk geen goede voorbeeld aan onze jeugd geven.met je positieve gedachten. je had beter kunnen zeggen jou negatieve gedachten .iemand die positief denkt kan nooit het kwaad verheerlijken, denk maar daar over na…


  Maak melding
 4. De jeugd in suriname kan het best worden geholpen door personen ter plekke die als rolemoddels dienen. Dat is de eerste stap. Rolemoddels in de persoon van hun ouders, overige familieleden, school en vooral de politieke bestuurders. Pas als ze geleerd hebben dat een mens in het zweet des aanschijns eigen brood verdient kunnen ze de waarde van giften inzien dan wel dat giften een ondersteuning/aanvulling zijn op de eigen verdiensten en niet andersom


  Maak melding
 5. Ga zo door Ilonka!
  Jammergenoeg zijn jullie soort veelal de uitzondering. Voor degene met een negatieve instelling: ga meewerken als vrijwilliger, dan kan je het in de gaten houden. Dan doe je tenminste ook wat voor je land, inplaats van negatieve kritiek te leveren, want zo komt Suriname niet vooruit. Het stimuleert anderen ook niet om iets voor de toekomst van Suriname te willen doen, als ze bij voorbaat worden tegengewerkt.
  Groetjes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES