Edgar Davids promoot straatvoetbal

3

De bekende Surinaams-Nederlandse profvoetballer Edgard Davids is oprichter en ambassadeur van de Nationale Straatvoetbaldag. Samen met tv-presentator Humberto Tan richtte hij vorig jaar de Straatvoetbal Bond Nederland (SVBN) op die de Straatvoetbaldag dit jaar op 5 mei organiseerde.

Op 56 plaatsen in Nederland deden gisteren meer dan vijfduizend mensen mee aan een toernooi van de Nederlandse Straat Voetbal Bond. Iedereen mag hieraan meedoen, niemand wordt buitengesloten, 5 mei is immers een dag van verbroedering voor iedereen.

Rondom het straatvoetbaltoernooi worden diverse activiteiten georganiseerd, met muziek, dans, eten en optredens van verschillende artiesten uit diverse culturen. Op 4 juli zijn de finales op het Alexanderplein in Rotterdam.

3 REACTIES

 1. Dit bedoel ik nou. Doet nou iemand van Surinaamse origine iets voor iedereen ongeacht huidskleur lees ik niks positief.
  Edgar en Humberto ik vind het een heel goed
  inititief van jullie.
  Ik heb trouwens ook het programma Het Gesprek
  met Barend van Dorp gevolgd dus zou zeggen nogmaals ga zo door. Zelfs die man in en uit New York vond het heel goed.
  Brada me libie nanga joe

  Tang Boeng


  Maak melding

 2. Ok, so goed dat hij iets terug wil doen voor suriname, maar straat voetbal??? is er nog plaats om op straat te spelen, met al die autos op de wegen. en speelden we vroeger geen straat voetbal omdat er geen goeie voetbal velden waren??? kan hij geen niewe veld laten maken??. ik ben even confused:)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.