Surinaamse student Nortan nog in quarantaine

1

PARAMARIBO/ST.GEORGE’S, 4 mei – De in Mexico studerende Melvin Nortan wordt nog in quarantaine gehouden op Grenada. Dit zegt moeder Ingrid Nortan. Melvin is weliswaar aan de beterende hand. Hij blijkt geen Mexicaanse griep te hebben opgelopen.

Dat was aanvankelijk de diagnose, kort na aankomst op het Caribische eiland. Melvin voelde zich niet goed, hoestte en had koorts. Ook had hij bulten over het lichaam. Hij is onmiddellijk in quarantaine gezet, waar hij snel geneest. De koorts is minder en de bulten zijn weg. “Dit is beter nieuws en ik hoop dat hij snel gezond mag worden”, zegt Ingrid Nortan tegenover Dagblad Suriname.

De dertigjarige student Internationale Handel van de universiteit in Guadalajara, Mexico, was naar Grenada uitgeweken. Dat gebeurde op uitnodiging van zijn schoonfamilie. Die wilde voorkomen dat Melvin en hun dochter de gevreesde griep opliepen. Niet lang nadat het paar arriveerde moest Melvin met spoed naar het ziekenhuis. Volgens moeder Ingrid maken de andere Surinaamse studenten in Mexico het goed.

1 REACTIE

 1. HAAAAAAAAAAAAA!
  VISTES!!!!!
  en iedereen is over mij heen gevallen toen ik zei er weinig van te geloven….. melvin blijkt nu geen mex. griep te hebben…. !(gelukkig maar..)
  Het is werkelijk olie dom om alles maar klakkeloos aan te nemen wat er in de media verschijnt!!!!
  Het is goed afgelopen, en ik lach jullie allemaal uit!! Que Vaina!!!
  hasta proxima!
  La Colombiana!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.