Organisator nep Toni Braxton show vast in Suriname

6

PARAMARIBO, 4 mei – De Amerikaanse impresario Angel Ventura is aangehouden. De man die een fake Toni Braxton naar Suriname bracht, is eindelijk in handen van justitie. Na maandenlang buiten schot te blijven, werd hij gewoon op straat staande gehouden.

Ventura blijkt zich al de tijd in Suriname te hebben opgehouden. “Het is ons gelukt hem aan te houden en hij heeft een verklaring afgelegd over zijn activiteiten”, zegt politiewoordvoerder John Jones. Ventura wist tienduizenden dollars op te strijken door media en publiek te overtuigen van Toni’s voornemen een show weg te geven in Paramaribo. Er verscheen uiteindelijk een imitator.

De eveneens Amerikaanse Trina Johnson-Finn zit sindsdien in voorarrest wegens vermoedelijke misleiding. Trina Johnson-Finn houdt voet bij stuk dat zij erin gestonken is. Ze zou naar Suriname gehaald zijn om op te treden op een verjaardagsfeest. Daags voor de show zei ze in hoogst eigen persoon dat “Toni will really come. Suriname be ready!” Ze gaf zich toen uit als Braxton’s tour manager. Ventura’s zakenpartner, de Surinaamse Signet Samson, wordt nog steeds gezocht.

6 REACTIES

 1. goed zo zware boete, de toegangskaarten terugnemen en de mensen terugbetalen met een fee van 100%. Maar dat zegt ook genoeg hoe men vanuit het buitenland tegen suriname aankijkt. Een willekeurige amerikaan die entertainment-minnend suriname op het verkeerde been zet. Niemand heeft ooit de tijd genomen om vooraf diepgaand onderzoek te doen naar de echtheid van zulke organisaties. Terwijl suriname genoeg voorbeelden uit het verleden heeft. Met de moderne communicatie mogelijkheden moet controle vooraf toch mogelijk zijn?


  Maak melding

 2. En toch vormt deze arrestatie slechts een fractie van al die schurken en flessentrekkers waar het Surinaamse volk aan onder door gaat.
  Sommigen worden zelfs door de staat bezoldigd. Neen, begrijpt u mij niet verkeerd.
  Deze is slechts een diefje.


  Maak melding

 3. hem opsluiten in een cel met een nep-vrouw die erg graag met mannen ravot en haar opsluiten met een nep-man die heel erg van vrouwen houdt


  Maak melding

 4. de ene keer vind je het erg wat met het surinaams volk is gebeurd, en nu is het niet goed dat deze oplichters voor de rechter komen.
  waneer word je volwassen en consequent mi boi.deze man noemt zich zelf een sociaal mens beste lezers .


  Maak melding

 5. Ja, we zijn allemaal verontwaardigd om zo ‘genept’ te worden, maar het geeft aan hoe onprofessioneel ons import apparaat is vwb buitenlandse artiesten. Maar the bottomline is dat Ventura zijn documenten had ingediend om een vergunning te verkrijgen om, basically, commercieel hier bezig te zijn, wat betekent: geld uit het volk halen, uit de consument. Net zoals de consumenten bond eisen stelt voor de houdbaarheid van bijv import voedingsmiddelen zou ze evenzo hierin (voortaan) ook een zegje moeten kunnen doen.
  Vergunningsbeleid : strakker de riemen aantrekken. Dan bescherm je ons het volk en de buitenlandse eventueel onschuldige artiest. Trina is onschuldig. Overtuig uzelf op het internet ( iets dat niemand van ons hier heeft gedaan voordat ‘Toni Braxton’ zou komen). Go to http://www.freetrina.com, klik op LINKS, en dan op FACEBOOK, en helemaal onderin vertellen haar agent en anderen hoe het werkelijk toegegaan is. Hiermee moeten we onze blik verruimen en niet zomaar meteen een buitenlandse artiest op de brandstapel gooien !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.