Miljoenenclaim van advocaat na overwinning

9

Na de winnende rechtszaak tegen het Openbaar Ministerie van woensdag 29 april 2009 bereidt de bekende advocaat van Surinaamse origine Mr. Drs. R. Dhalganjansing thans een miljoenenclaim voor tegen de Staat der Nederlanden.

De gedreven advocaat is van oordeel dat zijn wijdverbreide internationale reputatie als succesvolle advocaat over de afgelopen bijna 20 jaren schade is toegebracht door de rechtszaak van het Openbaar Ministerie.

Door de grote overwinning van Dhalganjansing in die rechtszaak maakt hij thans aanspraak op een aanzienlijk vergoeding, aangezien er sprake is van staatsaansprakelijkheid in het kader van een onrechtmatige overheidsdaad.

Saillant detail is dat de Haagse procesadvocaat zich in de afgelopen jaren heeft toegespits op grote schadeclaims voor cliënten, hetgeen hem nu ook in zijn eigen miljoenenclaim tegen de Staat der Nederlanden goed van pas komt.”

9 REACTIES

 1. een echte geldwolf dus ..over een paar jaar gaat hij in Suriname vertellen hoe hard hij in nederland heeft gewerkt om aan zijn bezittingen te komen, heel typisch………


  Maak melding

 2. Over helden gesproken.
  Eesrt de boel bijelkaar liegen, en dan met een mooi verhaal eraf komen.
  Het is jammer dat de staat der nederlanden niet kan inzien dat er hier sprake is van een misdrijf.
  En dat wij de belastingbetaler moeten meebetalen aan een geleerde maniak.


  Maak melding

 3. een echte geldwolf dus ..over een paar jaar gaat hij in Suriname vertellen hoe hard hij in nederland heeft gewerkt om aan zijn bezittingen te komen, heel typisch………

  waarheden

  Slaap jij maar lekker verder als je nog niet door hebt hoe het in de hedendaagse maatschappij/zaken wereld aan toegaat!!! Droom lekker verder!!!


  Maak melding

 4. Oprotten met hem.geld en geld dat is het enige wat nog telt voor hem.hopelijk wordt hij de dupe van zijn eigen succes
  Waar rook is geweest is er ook vuur geweest en het is geen overwinning .maar een rechtrekking vanuit de Staat der Nederlanden.en hopelijk kan hij dan Bouterse gaan helpen met zijn rechtzaak ,die heeft immers veel geld verdient met waspoeder


  Maak melding

 5. Wordt tijd dat het OM en de Belastingdienst eens een degelijk onderzoek gaat instellen naar de hele handel en wndel van deze heer.
  Laat hem maar verklaren hoe hij aan al zijn bezittingen komt.
  Kan hij dat niet, verklaart het in ieder geval een hoop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.