Damaru praat met Nederlands platenlabel Top Notch

1

PARAMARIBO, 4 mei – De Surinaamse zanger Damaru heeft onlangs aansluiting gezocht bij het Nederlandse platenlabel Top Notch. Damaru, die net terug is in Suriname na een drie maanden durende tour door Nederland, heeft hierover gesproken met Topnotchbaas Kees de Koning.

Top Notch is het belangrijkste hiphoplabel van Nederland. Van feesthiphop en straathiphop tot intellectuele hiphop. Zo zijn Extince, Opgezwolle en De Jeugd van Tegenwoordig door het label uitgebracht.

Of Damaru al een platencontract getekend heeft met het gerenommeerde label is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf. Diverse Surinaamse media beweren dat dit al wel het geval zou zijn.

Damaru bij Raymann is laat op 7 maart 2009:


1 REACTIE

  1. Damaru jij bent ook mijn BLAKA ROSU.WERK hoor jongen door te zingen,omdat zingen een tapoe/middel is om kwaad te verjagen.Blijf er op letten dat de woorden in een goed perpektief zijn. Dank je dat ik van jou liederen geniet.HIEP ,HIEP, HOERA ONDANKS alles is er een jonge SURINAMER die NOG meer als voorbeeld kan dienen voor onze jeugd en onze gezellige, lieve volwassenen in SURINAME en NEDERLAND.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.