Bandleider Naks Kaseko Loco hoeft het land niet uit

31

Jerrel Verwey, de leider van de Surinaamse band Naks Kaseko Loco die weigerde mee te werken aan een bodyscan toen zijn groep op 11 april op Schiphol werd aangehouden, hoeft Nederland niet uit. Verwey zat door zijn weigering twintig dagen vast.

Justitie zag hem als betrokkene bij de drugssmokkel en wilde hem eigenlijk het land uitzetten. Verwey spande daarom met succes een kort geding aan en is sinds vrijdag weer op vrije voeten meldt AT5.

Verwey ontkent iets met de smokkel te maken te hebben. De bandleider hoopt dat de zaak snel wordt afgesloten. Naks Kaseko Loco gaat ondanks de vervelende toestanden gewoon door met optreden in Nederland.

31 REACTIES

 1. Jerrel was mijn (bataljons) adjudant! Voor deze man durf ik wel mijn hand in het vuur te steken.

  Het is alsof je werkelijk een paradijs moet binnengaan met zoveel gedonder.

  Een land waar een idioot zomaar mensen de dood injaagt.


  Maak melding

 2. @Pinto
  Voor de mensen die jouw langer kennen zal dat beslist geen overweging zijn om Jerrel te vertrouwen. Jij loopt immers achter elke idioot met een barretje op aan.


  Maak melding

 3. hey opportunist.
  ik zal in beschaafde nederlands reageren op jou reaktie op nummer 1.
  jij woond in een land waar de zogenaamde (leider) zijn eigen landgenoten heeft afgeslacht en jij verdedig zo iemand hier met hand en tand dus kijk uit dat jou hand niet verbrand. je ben tegenstrijdig als het maar zijn kan.


  Maak melding

 4. Ja maar dit heeft hij aan zijn eigen bandleden te danken. Dat is zo klaar als een klontje. Hoe nederlanders met elkaar omgaan staat geheel los ervan. Waarom durven de surinamers geen dope mee te nemen naar VS. Ze weten dat ze daar geen praatjes behoeven te hebben. En ja, nederland is een paradijs vergeleken met huidig suriname. Indien het niet zo was zouden die stomme surinamers heus geen kans wagen om bolletejs in hun lijf mee te nemen en zo met eigen leven te spelen. We moeten proberen de dingen te zien zoals ze zijn en geen drogredenen te zoeken foe tap sjeng


  Maak melding

 5. @ Pinto zo,n idioot hebben jullie ook gehad alleen heeft hij er 15 ofmeer de dood in gejaagd niet met een auto maar wel met voorbedachte raden dus overwelk land wil je het hebben?


  Maak melding

 6. Bakramang,
  Jij bent overduidelijk een nazaat van 1 die wel duizenden negerslaven om zeep heeft geholpen. Houdt je kaken maar stevig opelkaar, jo vierendeler jo!


  Maak melding

 7. DU,
  Het is geen raadsel meer, jijbent onvoldoende schoolgegaan! Vraag je zus maar om je te helpen met jou uitermate gebrekkig nederlands. Hier heb je wat huiswerk:
  hey is geen nederlands woord;
  beschaafde……beschaafd;
  3e persoon woond? woont ezel!;
  verdedig? verdedigt ” “!;
  verbrand?;
  ben? Je kunt het niet helpen. Het is jou kennelijk niet meer aan te leren en geen wonder dat jij de helft niet snapt wat of er staat.


  Maak melding

 8. mijne landgenoten dit begrijpt ik nog steeds niet. dat wij surinamers nog steeds denken dat die blauwe ogen nog steeds voor altijd blauw gaat blijven . wordt nou in godsnaam wakker man die hollanders zijn niet dom zoals veel land genoten beweren . Met de jaren heen zijn ze gaan bestuderen hoe buitenlanders in hun eigen geboorte land gaan leven na terugkomst? teveel geld brengt alleen problemen met zicht mee mijne landgenoten . laten we in vrede met elkaar gaan leven dan zal je zien dat opden duur geld niet zalig maken is. tang boeng die zogenaamde onschuldigen. Marcelino


  Maak melding

 9. Prik

  Waarom Suris geen bolletjes smokkelen naar de USA??? Heel simpel je moet connecties hebben om dat spul af te zetten en aangezien iedere Suri wel vrienden of familieleden in Nederland is dan is de keuze snel gemaakt!!! Of heb je niet zo ver doorgedacht??? Nederland is Drugsland NR.1. Nederland is de XTC en wietfabriek van de wereld!!! Die paar bolletjes slikkers die ze pakken op schiphol is zg om te laten zien dat ze er iets aan doen!!! Maar ben je soms die zaken vergeten van de Nederlandse marine vliegtuigen die honderden kilos coca smokkelden vanuit de Antillen naar Nederland!!!Gesmokkeld door blanken!!!! Wat ik wil zeggen is hou liever je mond met je zg sjeng over Suris!!!


  Maak melding

 10. DUivel,NosoFreng en bakaramang ,hebben jullie niets te doen in het dagelijks leven?Jullie kunnen nooit normaal reageren op een artikel,kennen jullie elkaar ofzo?
  bakaramang ga je bakara spelen jere want er komt niets zinnigs uit je fieters nog ff en er moeten nog meer plaatsen vrijgemaakt worden in het gesticht voor deze zotten.Nu telt dit forum 3 onbehandelbare Bouta-syndromen.


  Maak melding

 11. Ik snap niet dat surinamers niet inzien dat de mensen voor wie zij hier verdedigen een levenstijl op nahouden, die niet overeenkomt met hun inkomen. Ravewnberg is daar een goed voorbeeld van: zijn huis e.d. kan hij onmogelijk met zijn werk hebben verdiend bij de radio.


  Maak melding

 12. Jerel goed of jerel slecht, duidelijk staat voorop dat de Surinaamse overheid Nationaal en internationaal heeft nagelaten te reageren op het steeds groter wordend probleem nl de zichtbare boosdoeners van het slikken of vervoeren van coke veelal door zwarten gedaan wordt.Hoe komt dat? wie zijn die grote mensen nog meer behalve DESIRE, DELANO, BOUTERSE die 27 jaar geleden in de bak moest zitten.De backtrack route na soso bigi dagoe en die hebben alle kleuren, bij vluchten vanaf johan Adolf Pengel luchthaven naar schiphol doen veel armlastige zwarten massaal mee.Nw front heeft alvast 1 belofdte uit de revo tijd en ’82 drugs met wortel en tak uitroeien niet doen uitkomen en het ergste is dat nw front het niet toegeeft en zwijgt als het graf.NDP heeft te lang de schuld gehad en heeft front niet in zijn eigen tuintje gewied,bedreigd en achtereenvolgens zit de zelfde minister van justitie tot aan zijn oksel in drugszaken.100% controle Nederland, in 2010 100% controle voor vertrekkende passagiers vanuit Suriname.NDP GAAT ERGENS BEGINNEN.Front slaapt en geeft maar de schuld.Voor Du, NEUS en de rest denken wij aan herkenning Surinaamse en nederlandse kadetten zijn er ook zodat jullie later niet gaan zeuren. Wil je meer weten over deze aanpak reageer maar neus ,du, bakaramang schrijf maar.


  Maak melding

 13. Sorry DU en NEUS de minister van justitie en politie zit niet ,maar zat tot zijn oksel in de drugs,maaaaaaaaaaaaar zijn naam in die wereld is niet gestopt hij zal eerder als verader worden gezien ennnnnn.Hij is gestopt omdat er zoveel jorka’s onderzoeken wats kebeurd.Niet wat is er gebeurd,neee Wats kebeurd in SURINAM.


  Maak melding

 14. Handig lijkt mij nu Vene in de getuigebeschermingsprogramma op te nemen,want hoe hij reageert geeft de indruk dat hij onderschot gehouden wordt. VEne wees niet bang Verlink ze allemaal, als ze zo sterk waren zouden ze niet in het geniep handelen.Du neus bakarman pe oeng de.Dit wat in Suriname afspeelt is NU NU door jullie politieke leiders verre af van politiek.Na droga moksie now hebie nanga politiek.het is in Suriname 2minuten voor twaalf om columbia te worden en daarna tibetanen in baling in eigen land.


  Maak melding

 15. Geef onze drugboeven aan met onderzoek en uitkomst en als waar is wat je zegt over Ravenberg Neks no fout dan gaat het gedeelte waar omontstotelijkvaststaat met bekenning dat het van drugs afkomstig is terug gegeven aan de maatschappij.Khad ben je geholpen, kom ook met namen en meer bewijs en geef alvast publiekelijk dit door aan onze Kroongetuige venetiaan


  Maak melding

 16. We wachten af als duidelijk is geworden wie er allemaal hebben meegeholpen grote ladingen XTC amerika in hebben gesmokkelt.


  Maak melding

 17. @ pinto
  bedankt voor het corrigeren van mijn zinnen ik ben niet te oud om te leren en ik leer graag.
  ik hoop dat jij in de toekomst niet de zelfde fouten maakt. waar het mij omgaat is dat jij altijd anderen op hun fouten wil pakken tewijl jij die zelf maakt,dat wij van mening veschillen over allerlij discussie die hier plaats vinden is duidelijk daar is er niets mis mee. waar ik en bloed hekel aan hebt is de manier waarop jij reageerd als je in een hoek word gedreven dan word jij sarcastisch dat is een teken van zwakte en domheid. iemand die zo omgaat met verlies en verdriet van anderen is in mij ogen gefrustreed niet normaal. hier wil ik het bij laten .


  Maak melding

 18. Sorry hoor DU,
  In jou zo te zien, wel gemeende dankwoord ga jij weer in de fout. Maak maar geen moeite, het zit er gewoon niet in.

  Overigens is Pinto/Paraman geen barbaar, “hij heeft gewoon heel veel meegemaakt in dit land en daardoor zich als geen ander bewust van beide zijden van die medaille!” Niemand komt mij hier knollen voo citroenen verkopen.

  Dat jij je hebt vastgebeten in jou overtuiging is slechts de ene kant van het verhaal.


  Maak melding

 19. DU,
  Mijn bestaan wordt goeddeels beheerst door het in sociaal/maatschappelijk opzicht helpen van anderen.
  Alleen moet niemand proberen om aan mij knollen voor citroenen te verkopen. Dan stuur ik je wel het bos in.


  Maak melding

 20. VENE IS geen militair dus hij mag wel monddiarree hebben(praten).Zijn bondgenoten zullen hem in deze zeer dankbaar zijn.Want dit loopt uit de hand. Door hebzucht ben je de mens niet meer zeker.1 kijk maar naar baskita mandjie Johan, Adolf Pengel luchthaven. Nog wat pak de bonoemangs ook op,want daar is het ook GADO NA FESIE, COCAINE NA BAKA.We zijn in Suriname bijna helemaal van GOD LOS.


  Maak melding

 21. We zijn niet gek om bolletjes te slikken op een vlucht naar Amerika? Drugs in Amerika krijgen daar heb je hele corrupte regeringen voor nodig en metname als het fout zit bij jusitie en politie en de inlichtingen diensten dan zit je goed in de stront als land.De kilo’s die over het land worden verspreid en dat is echt veel op 350.000 inwoners bijvoorbeeld in Suriname.Dat zijn voor de kleine handelaren die man en muis moeten verleiden of om te gebruiken,te verkopen of een combinatie van beiden te doen en de overheid ziet de nieuwe verslaafden nog steeds als een erfenis uit de revotijd.Hoe blind kun je zijn,omdat je ze niet de adequate hulp kan bieden of heb geboden.Al is Nederland drugsland nummer 1, Wij in Suriname willen niet meer meedoen aan het instandhouden van deze stelling.daar


  Maak melding

 22. die knollen heb jij al gekocht in ocer .jij sociaal laat mijn niet lachen die A vergeten zeker ???…
  een sociaal mens gedraagt zich anders een A-SOCIAAL iemand gedraag zich net als pinto .


  Maak melding

 23. hihhihi, gaan jullie maar lekker door maken jullie elkaar af, wanneer gaan jullie voor elkaar op komen? schande ,schande dat jullie elkaar haten we genieten ervan ga jullie maar door


  Maak melding

 24. Ik wil dit aan alle domme surinamers zeggen:Alle grote handelaren,zakenlieden,en mensen van gewicht ,een ieder doet aan drugs als je het geloven wil of niet.die mensen moeten oeverleven en wat verwachten jullie dat die mensen met open handen moeten wachten op nederland?Wake up and smell the coffie.Als je puritein wil spelen,ga je pienaren tot dat je sterft.Het is geen doel ,het is een middel om je doel te bereiken!!!! aub


  Maak melding

 25. Pinto,als jij het bent,je naam begint met een O,dan wil ik je zeggen dat het hier niet gaat om sgt.verwij van [bst]veiligheids eenheid kmgz,maar om iemand van de genie of kapel.


  Maak melding

 26. @Pinto jij weet niet wie ofwat ik ben, je bent zo simpel dat je vanwege namen, manier van schrijven door iemand er vanuit gaat dat je weet wie of wat hij is ben ik een bakara? dat weet je niet wat ik wel weet is dat jij er een 1 van die bent die het goedkeurt dat die 15 of meer de dood in zijn gejaagd zomaar omdat zij hun mond open deden omdat zij het er niet mee eens waren hoe jullie de zaken deden en nu zeg je tegen mij dat ik mijn kaken op elkaar moet houden,waarom? omdat ik iets zeg wat jou niet aanstaat? en omdat je denkt te weten wie of wat ik ben? Zo gaat jou soort te werk, op iedereen commetaar leveren en als ze je dan de waarheid zeggen moeten ze van jou soort hun mond houden of anders…………..


  Maak melding

 27. Mika Spikri,
  Waag je niet op gladijs, dies nami tori. Knowing where I am talking about. Het leger kent meerdere Verwey’s, maar Jerrel is Jerrel!


  Maak melding

 28. Heel goed Pitbull. Geef maar het goede voorbeeld en motiveer die surinamers maar om bolletjes in hun lijf mee te nemen om in nederland tegen de lamp te lopen. Alleen maar omdat de koninklijke marine ook smokkelt. Jezus man wat ben je kortzichtig. Maar ja, de ene succesvolle bolletjesslikker zal de andere pech hebbende bolletjesslikker heus niet afvallen. Tja go mie pah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.