Siegfried Aikman nieuwe bondscoach Japan

3

De 49-jarige Surinamer Siegfried Aikman wordt per 1 mei bondscoach van de Japanse hockeymannen. Zo heeft het persbureau Roy Ristie bekendgemaakt. Aikman was laatstelijk nog werkzaam voor hoofdklasser Tilburg en had bovendien een baan bij uitkeringsinstantie UWV.

Voorheen was Aikman ook werkzaam als coach van Den Bosch, Kampong en Hurley. Hij is de eerste buitenlandse coach van Japan en tekent een driejarig contract. Aikmans eerste opgave wordt plaatsing voor het komende WK.

Deelname aan de Olympische Spelen van 2012 is het einddoel.

3 REACTIES

  1. Surinaamse talent welke door nederlandse kennis en kunde tot bloei is gekomen. Als deze man in suriname was gebleven dan, dan……….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.