Voetbalwedstrijd i.v.m. herdenking SLM-ramp

6

De stichting Kleurrijk Elftal Voetbalteam 7 juni 1989 houdt zondag 7 juni – precies twintig jaar later – een voetbalwedstrijd ter nagedachtenis van de slachtoffers van de SLM-ramp in Suriname, waarbij 176 van de 187 inzittenden omkwamen.

Onder hen vijftien spelers en coach van het kleurrijk elftal. Het herdenkingsduel is ingepast in het speelschema van het WK Amsterdam (6 en 7 juni op sportpark Middenmeer).

“Diverse voormalige Surinaamse topvoetballers nemen het op tegen huidige spelers van de clubs van de overledenen”, aldus voorzitter Marcel Liesdek.

6 REACTIES

 1. Goedzo dat het nog nagedacht wordt, laat dit ook SLM weten, want anders gaat men over 20 jaar weer zo’n nagedachtenis houden, maar dit keer met meer passagiers, en voor de oude 747-300.

  Loek Boeng,

  Gayatrie Mata zegenen de overledenen.
  Moge zijn ziel en geest in Rust zijn.

  Gr,
  Jai


  Maak melding

 2. Hey Jai kijk van de SLM o ovrer de SLM krijg je nog het 1 en ander te horen maar van veel andere maatschappijen hoor en zie je niet wat er gebeurd. En als er iets technisch fouts gaat met de SLM 747 zou ik toch maar bij de KLM aankloppen want zij zijn verantwoordelijk voor de onderhoud. En alle andere redenen die je kan bedenken die voor ellende zou kunnen zorgen kunnen ook bij andere maatschappijen voor komen, dus. Maar het is wel goed dat ze deze slachtoffers herdenken.


  Maak melding

 3. Jai als je geen manieren, respect en verstand
  kan je die ook niet gebruiken en daarvoor neem ik je niet kwalijk. Omdat jij voor degenen die hun familie zijn kwijtgeraakt bij deze ramp ook geen medeleven toont hoop ik hoogst persoonlijk dat jij dan nodig moet meemaken of overkomen. Het is wel hard wat ik zeg en hoopt op deze manier jou wat manieren bij te leren die waarschijnlijk
  tijdens je jeugdjaren niet zijn aangeleerd.
  Het zij de schuld van je ouders of als je z niet kent dan je opvoeders van de internaten of pleegouders die deze fout heeft gemaakt.
  Je hoeft mij hiervoor niet te bedanken.

  Think About It.

  Tang Boeng????????????


  Maak melding

 4. Niet dat ik het opneemt voor nummer 1 ofzo, maar ik lees nergens, of ik kan helemaal niet uit zijn reactie herleiden dat hij de overledenen van de vliegramp heeft beledigd.

  @2: Waarom we over de SLM h.e.a. te horen krijgen is, omdat het een klein bedrijf is, behorende aan een klein surinaamse community, en als er iets gebeurt, dan horen we het wel direct van vrienden of familie. En trouwens, we praten slechts over 1 kist. Think about it.


  Maak melding

 5. Raj,

  Inderdaad het gaat om 1 kist en juist daarom zou de kans kleiner moeten zijn dat er (weer) iets met de SLM zou gebeuren.

  Maar eigenlijk wil ik hier niks meer over kwijt behalve dat we met zn allen moeten bidden dat ons Surinamers zo iets nooit meer overkomt. Anderen ook niet hoor want dat wens je ook niemand toe maar we hebben het nu over de SLM en Surinamers vandaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.