Suriname’s damkampioen plaatst zich voor WK

0

PARAMARIBO/SAO CAETANO DO SUL, 22 apr – John Sadiek heeft zich weten te plaatsen voor het aanstaande wereldkampioenschap dammen. Dit meldt de Surinaamse Dambond. De kinderarts presteerde dit tijdens het toernooi om het Pan-Amerikaans kampioenschap in Sao Caetano do Sul, Brazilië. De kans bestaat dat nog een Surinamer het WK haalt.

De meest waarschijnlijke kandidaat is Ricardo Kemnaad. Die staat in de middenmoot van het toernooi, waar nog twee WK-plaatsen voor beschikbaar zijn. “Zodra je je plaatst voor een wereldkampioenschap, kun je praten van een succes”, zegt Dambondvoorzitter Rudi Azimullah tegenover de Ware Tijd. Sadiek strijdt met drie andere finalisten om het Pan-Amerikaans kampioenschap. Het WK is later dit jaar in Recife, Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.