Surinaamse landskampioen uit regionaal toernooi

8

PARAMARIBO, 21 apr – Landskampioen Inter Moengotapoe mag het CFU-toernooi vergeten, met een bittere nasmaak. In het André Kamperveen werd met één tegen drie verloren van het Trinidadiaanse San Juan Jabloteh. Clubeigenaar en –voorzitter Ronny Brunswijk speelde een sleutelrol.

Het was als het ware de flamboyante parlementariër zelve die het brevet van geschiktheid overhandigde aan de tegenstander. Toen de zeven en veertig jarige Brunswijk in de tweede helft inviel, was dat gelijk de genadeslag. De nogal plompe, rondbuikige politicus kwam niet verder dan wat ludieke capriolen. Het publiek schoof de hilariteit dan ook niet onder de stadionbanken.

Wat met veel enthousiasme was begonnen, doofde vrij abrupt. Inter begon uitstekend door al vroeg te scoren. De met één tegen twee verloren wedstrijd op Trinidad zou dan een prima uitgangspunt kunnen worden. In de derde minuut bracht Marciano Bron wat velen zagen als de intro tot een grootse prestatie. Niet lang daarna werd de stand in evenwicht gebracht en was het sindsdien alleen maar afglijden.

8 REACTIES

 1. Ik had begrepen dat deze brunswijk van de rechter 5 jaar lang geen stadion mocht bezoeken of betreden..

  Hoe zit dat..

  Is hieruit duidelijk geworden,,dat hij alleen in surbo lawaai kan maken tegen suris en niet opgewassen is tegen buitenstanders..


  Maak melding

 2. 49 jaar !!! o jee gezien alles dacht ik dat deze man 26 jaar oud was .

  Word hoogtijd dat deze man zich als een volwassen man gaat gedragen


  Maak melding

 3. Suriname wat een land, volgens mij had brunswijk een straf opgelegd gekregen, hij zou de stadions niet meer mogen betreden voor een bepaalde periode, nu doet ie dat wel en zelfs als speler.

  En dit is nieuws? Kom nou, er zijn belangrijkere zaken, who cares dat ze hebben verloren, we zouden massaal blij moeten zijn.


  Maak melding

 4. onder toeziend oog van zijn genetische vader venetiaan mag deze politicus,moordenaar, verkrachter, dilplomaat, verslaafde, alles.
  Zelfs een stadionverbod lapt hij aan zijn laars. waar is de democratie?????
  Echt afrikaanse toestanden in het bananen republiek. Deze polticus denkt dat hij de voetbalcompetenties van Ronaldinho beheerst.
  Hij is net zo flexibel als een papaverplant.
  De capriolen die hij uithaalt lijkt echt op een bhosar caper.


  Maak melding

 5. Ziet er nu werkelijk niemand dat deze bankrover / verkrachter / clown het hele land te schande maakt ? Watt een KLOJO is deze man toch……Ga in een circus werken man ! IDIOOT !


  Maak melding

 6. Nosofreng en DUivel ,zitten zich nu dood te schamen voor hun idool Brunswijk.Als het iemand van de NDP was miee gadoooooo dan waren de rapen goed gaar,want alles wat deze ongeletterde doet is goed in de ogen van Nosofreng en DUivel.
  Deze eikel laat keer op keer duidelijk blijken dat hij alles aan zijn laars lapt,zelfs de rechter stuurt hij het bos in en Sankokkie die dit had kunnen voorkomen,aangezien hij als min.van justitie daar toe bevoegd is,zal het niet wagen om tegen Brunswijk iets te zeggen want deze drugscrimineel/verkrachter/bankrover en moordenaar heeft het voor het zeggen 1 verkeerd woord van Sankokkie of Bavi-Vene en deze boevenbende is history.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.