Surinaamse band Naks Kaseko Loco aangehouden

22

Volgens de Amsterdamse zender AT5 is de Surinaamse muziekgroep ‘Naks Kaseko Loco’ zaterdagochtend bij aankomst op Schiphol aangehouden. Tijdens een zogeheten 100-procentscontrole werd de complete band die bestaat uit 22 muzikanten gearresteerd op verdenking van drugsbezit.

Dit heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag bevestigd aan AT5. De band was vanuit Suriname naar Nederland gereisd om op te treden op de Pleasure Paasparty in Rotterdam.

De marechaussee doet op dit moment onderzoek naar de band meldt AT5.

22 REACTIES

 1. Voor mijn part mogen ze die “gasten” bij aankomst op Schiphol helemaal uitkleden, want horen willen ze toch niet.Veel is er niet meer er aan toe te voegen.


  Maak melding

 2. Het zal toch niet waar zijn. Wat een sukkels als het waar is. Hoop dat ze dan zwaar gestraft worden.

  Die opname is dat van de band of van 2 groupies. 😆


  Maak melding

 3. dat is waar gearesteerd op verdenking wil nog niet zeggen dat zij drugs zich hebben laten we dat hopen dat het niet war is .waar er rook is heb je altijd vuur .mooie voorbeeld voor onze samenleving ai mi gado .


  Maak melding

 4. Wees niet “geschokt” als dit allemaal sensatie is om de 100% controle in ere te houden.
  Denken jullie dat dit waar is, of ben ik zo naief?


  Maak melding

 5. Heeft de regering van Suriname de Ambassadeur van Nederland reeds ontboden.

  Laten ze Naks als onze culturele ambassadeurs in de kou staan. Geen land laat dit over zich heen komen.

  Our Ambassadors in Yale?????
  Wat een slappe bedoening.
  Dit dient hoog opgenomen te worden.


  Maak melding

 6. Belachelijk dat ook onschuldigen de dupe zijn geworden.
  De politie kon een andere opsproringsmethode hebben gebruikt ipv iedereen aan te houden.
  Nu zitten er ook onschuldigen vast.
  Pure sensatie is niet nodig


  Maak melding

 7. Aan al die gasten die de leden van ~naks al hebben veroordeeld
  wil ik vragen als het loos alarm is dat ze hun braaksel met een diepe knie buiging weer inslikken.
  Tot nu toe zijn verdacht en niet meer dan . in het verleden zijn groepen uit Suriname aangehouden met dat spul in hun bezit, dan is het niet meer dan normaal dat alle groepen uit Suriname verdacht zijn tot anders bewezen.

  Wacht af en geef Aub daarna commentaar en hou het bij je zelf en betrek niet alle Surinamers of NLSuri’s bij je commentaar
  want geen van de leguana’s of a kan swari’s denkt aan een ander maar aan zich zelf.( ieder voor zichzelf, goed voor ons allen)

  Met andere woorden ik voel me niet aangesproken door wat een andere Suri of wie dan ook doet.
  Efu yu ai bigi moro yu portmoni en deng kisi yu dan yu sa musu pai en graag niet in een NL cel maar in Suri

  ik wacht af


  Maak melding

 8. Een jaar of wat geleden was die “‘stoffie”‘ die ook bij deze misbaksels hoorde die zich muzikanten noemen , ook al aangehouden en kreeg zo,n zes maanden gratis logeren op kosten van de belastingbetalers in z,n mik. Ze gaan er steeds vanuit dat t meevalt en dus lonend is om de gok te wagen.
  Ik ben so much PISSED OFF, als zijnde van Surinaamse afkomst, dat door hun hebzucht en hufterig gedrag Suriname voor de -tigste keer met drugstransport gerelateerd is geworden. t Weten en toch doen is opzet , dus als t bewezen is mogen ze van mij wegrotten in de bak. Ik ben als mens niet zonder zonden ,heb zo m,n rariteiten maar ik hou me absoluut niet met die rotzooi bezig; maar door hun gedrag krijgen anderen nu t predicaat van mogelijk “drugs mula” , met alle gevolgen van dien, de hele shabang aan controle op Schiphol.
  Trouwens , waar was de controle op Zanderij zelf , of krijgen deze gasten een voorkeurs behandeling van de douane of wie dan ook , zodat ze even goed met die troep t vliegtuig in kunnen?


  Maak melding

 9. Is de wanhoop of het snel-rijk-worden-drang in het land van Somo en Vene echt zo groot dat dit krapuul zulke kansen neemt? Moeten we de nederlandse marechaussee kwalijk nemen dat reizigers uit suriname per definitie drugssmokkelaars zijn?


  Maak melding

 10. Maar bovenal, hoe heeft de controle op JAP zo kunnen falen? 1 man ok, maar 22 man die de eerste controlepost op JAP hebben weten te omzeilen? Ik denk dat voorlopig een paar douane-ambtenaren en marechaussees in suriname kunnen fluiten naar hun toegezegde 4-wheel-drive.


  Maak melding

 11. hopelijk dat de marrechause geen drugs bij hun vindt de Nederlandse Ambassade moet text en uitleg geven aan de President van Republiek Suriname en geen nonsens verhaal verkopen .in Nederland is iedereen een verdachte totdat het tegendeel is bewezen


  Maak melding

 12. Hallo Als het aan mijn lig dan hou je deze Naks caca loco,s het land buiten. Het moet echt gebeure gewoon 5 jaar lang geen visum geven aan deze heren. want elk jaar weer een groep uit Suriname.jullie moeten jullie echt schame dat dit nog zo door gaat.Ik hoop dat ze jullie als honden behandele als ze echt die spul bij jullie aantreffe.Want door deze beeste worden wij ook zomaar zolang vast gehoude bij aankomst op schipol.Dit is niet normaal meer .ze bliven gewoon proberen .


  Maak melding

 13. Ik vind het echt afschuwelijk voor woorden.Naks hoe kunnen jullie zo stom en dom zijn.als onze vriend Bouterse aan de macht was dan zouden zulke mensen anders piepen.Die mensen die op JAP werken zijn medeplichtig want als Naks drugs bij zich heeft dan vraag ik me af waar die ogen van de Douane waren.ding ai bing de na ini ding bakasee.tenzij ze voor hun medewerking betaald zijn.de nederlandse regering moet actie ondernemen.Maar de groepen die reizen denken omdat ze een band of anders zijn dat ze alles mogen.i/h leven moet je kansen nemen maar ook weten wanneer,welke en hoe. als ze drugs bij zich hebben moeten ze net als alle andere mensen gestraft worden.geen uitzonderingen.Het liefst 5 jaren niet meer in nederland.wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.

  Groetjes Sontin


  Maak melding

 14. Betsy b, wanneer die hollanders met hun drugs activiteiten bezig zijn hoor je niets. We moeten ophouden om steeds af te geven op onze mensen.Per slot van rekening:,,a libi na wan monipola spel”.dus dat!


  Maak melding

 15. kan jij ons vertellen hoe anders men zou piepen . bouterse is een drugsdealer zijn zoon ook waar heb jij het over ???.niet voor niets mag hij zijn poten niet buiten suriname zeten bouterse staat op een opsporings lijst van interpol voor drugssmokkel mooie voorbeeld is dat voor onze jeugd.


  Maak melding

 16. Du: eerst kijken bij Tjong-kiem-pa bij Sommo bij Tjandrie’ka en er is één bij gekomen…Hassan-das-aan..ALLEEN MAAR PUIN HOOP EN NOG ERBIJ DIE FRONT VAN JE..PUIN MI BOY…. PUIN.


  Maak melding

 17. Mijn Ambassadeurs zijn ze in geen geval die achtergestelden moeten ver uit mijn buurt blijven . Stanvaste eigen schuld dikke ….. doei


  Maak melding

 18. Wat een dom geklets hiero over surinamers en drugs. Ik vind dat de critici hiero maar eens hun handen in eigen boezem moeten steken. Jullie surinamers zijn bijna allemaal toch roomser dan de paus, aldus meelopers van de kerk vandaar jullie gezwets. Ga liever naar jullie god toe en vraag om een zak geld zodat jullie ook kunnen smokkelen, of nog mooier ga bij god wonen dan is het hele probleem opgelost.

  Ik groet jullie niet!
  django


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.