vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode en drie gewonden na schietpartij in café

Dode en drie gewonden na schietpartij in café

-

Does Travel & Cadushi Tours

In het Rotterdams café Laurenshof, waar een talentenjacht voor tieners, hun ouders en opa’s en oma’s uit de buurt aan de gang was, brak gisteren een half uur voor middernacht plotseling de hel los. Een man liep volgens de aanwezigen ijskoud en met de lege blik van een krankzinnige killer het café binnen, schietend op wat hij maar tegenkwam.

Het was erg leuk, gewoon een gezellig familiefeest met een heerlijke sfeer volgens de aanwezigen. In het bomvolle café bevond zich tevens een voor iedereen vreemde, kleine Hindoestaanse man die zich aldoor vervelender begon te gedragen. “Na een tijdje waren de mensen het zat en is deze man heel rustig buiten gezet. Daar kwam geen klap of stoot aan te pas, hij heeft hooguit een duw gekregen”, aldus getuigen.

Krap een half uur later keerde de man terug, met een duivels plan en een groot pistool. Een getuige: “Opeens klonken buiten drie, vier schoten en waren oranje vlammen van een vuurwapen te zien. Eén persoon werd recht in het hart getroffen en is waarschijnlijk onmiddellijk overleden” schrijft de Telegraaf in een uitgebreid artikel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Sorry mensen deze dader had ik gelijk een kogel door het hoofd gejaagd hoort niet thuis in deze maatschapij want hij gaat nu vreeten van mijn belasting geld


  Maak melding

 2. Een kleine duw naar buiten met zeer ernstige gevolgen.Deze duw zal klein zijn geweest zodat de schutter weggaat en terugkomt met een vuurspuwende blaffer.Dit is niet Amerika,maar Rotterdam de stad met de meeste moorden,schietpartijen en roofovervallen in Nederland.Men ook maar gaan googlen naar de naam Richard Lengton. Dit cafe zal mijn inziens ook geen zuivere kofie zijn. Het is heel erg dat dit is gebeurd.Mijn medeleven met de familie van de slachtoffers.


  Maak melding

 3. Ehm.. waarom als ik dit lees: “Daar kwam geen klap of stoot aan te pas, hij heeft hooguit een duw gekregen””, weiger ik te geloven dat het werkelijk slechts een klein onschuldig duwtje was geweest? Vooral waar er “Surinamers” aanwezig zijn???

  Voor de rest wens ik de nabestaanden veel sterkte toe, ze hebben het niet verdient.


  Maak melding

 4. sorry ik neem mijn woorden terug. ik lees nergens dat het om “surinamers” ging. meestal als er artikelen op waterkant verschijnen, heeft dat toch op de een of andere manier met “surinamers” te maken, vandaar mijn snelle reactie.


  Maak melding

 5. Waarom wordt aangegeven dat het een kleine Hindoestaanse man is? Is de afkomst van belang? Waarom niet gewoon een man van Nederlandse afkomst of Surinaamse afkosmt of Indiase afkomst?
  Er wordt toch ook niet aangegeven dat de 22 leden tellende band van Naks Kaseko Loco allen van de negroide bevolkingsgroep afstammen.


  Maak melding

 6. Hey Robinhood jij zegt dat jij deze man direct door het hoofd had geschoten omdat hij nu van jou belastinggeld gaat leven, maar dan vergeet jij een ding dat als jij hem door het hoofd had geschoten en dan niet zelfmoord had gepleegd of gevlucht naar waar dan ook dan zou jij toch ook van het belastinggeld gaan leven. Waarom ga jegeen oplossing bedenken hoe het verder nu moet gaan in deze maatschappij. En zo kun je maar verder gaan jij hem iemand anders jou en vervolgens die weer door een ander enz…

  Denk hierover en vertel of dit dan de juiste oplossing is.

  Tang Boeng………


  Maak melding

 7. Hallo Schijn bedriegd.
  Het lijkt mij goed om verhaal te halen bij de telegraaf. De vergelijking van jou slaat nergens op. Racistisch als je wel bent, ben je er van uitgegaan, dat het bericht door een creool of te wel neger is geplaatst. Want in jouw bekrompen denken kunnen alleen zij dat onderscheidt maken. Ik moet je dus teleurstellen. Nadat ik jouw reactie had gelezen besloot ik op onderzoek uit te gaan. Nou, dat heeft niet lang geduurd want ik hoefde slechts bij de telegraaf een kijkje te nemen om de herkomst van het artikel te achterhalen. Dus, als het je echt dwars zit dat in het artikel melding is gemaakt van en “kleine hindoestaanse man” dan moet je maar bij de telegraaf wezen. En stop vooral met dat racistische gezeur van je.


  Maak melding

 8. warom reageren jullie zo voor de mensen die er niet bij waren de man die dood werd geschoten was de eigenaar hij is de rust zelf heeft nog nooit ruzie gehad en een duw was het niet het was druk en dan loop je wel eens tegen iemand op zonder dat je dat beseft hij had zijn neus vol en werd helemaal gek dus stop met deze grappen als je er geen verstand van heb moet je je mond houden hij rust in vrede onze terry


  Maak melding

 9. mijn gevoel zeg me dat het om een gefrustreerde mannetje gaat. de vraag is: “hoe komt het dat hij zo gefrustreerd is geraakt?”. en wat moest hij in een “witte tent” gaan zoeken? dat “uitzetten en bij de poort weigeren” van kleurlingen lijkt een ongeschreven regel te zijn bij witte tenten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES