donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandOpleidingsinstituut SISO op werkbezoek in Nederland

Opleidingsinstituut SISO op werkbezoek in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Drie personen van de Stichting Instituut Sportopleidingen (SISO) uit Suriname, zijn van 28 maart tot en met 22 april in Nederland voor een oriëntatiestage om te leren van verschillende instituten en samenwerking te intensiveren dan wel te realiseren.

Zo waren zij woensdag 8 april op bezoek bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) waar zij kennis hebben gemaakt met opleidingscoördinator Janine Pleizier. In dit gesprek werd verkend op welke wijze in beide landen de volleybalopleidingen georganiseerd zijn. In dit gesprek kwamen zowel overeenkomsten als verschillen naar voren.

Zo wordt er in Suriname met een studieprogramma gewerkt dat voor iedereen gelijk is en wordt in Nederland competentiegericht opgeleid. Wederzijds worden generieke onderdelen herkend als didactiek en EHBSO (Eerste Hulp bij Sportongelukken), welke deel uitmaken van het curriculum.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Altijd leuk lief en aardig….maar laten wij eerlijk zijn en gaan kijken hoe anderen het doen: met minder aan middelen.(b.v Cuba)

  Hier kom jij leren ..dat als jij geen geld hebt jij geen moer kan realiseren.
  Dus jij zal altijd moeten wachten totdat de Sint weer langs komt met zijn zak.

  En ieder jaar hopen en blijven hopen dat jij ooit een behoorlijke cadeau krijgt.

  Maar ondertussen loop jij weer achter als een achterlijke.(bedelaar zwerver)

  Daarom laten wij realistische zijn en niemand nemen om zijn hoofd als cumacoisi te gebruiken.


  Maak melding
 2. Mensen in en uit Su houden we wel of geen rekening mee dat wij Zuid-Amerikanen zijn en geen Europeaan. Waarom richten we aandacht niet in het Caraibisch gebied. Hoe je het ook draait of keert je bent en blijft een Surinamer en als je je als gelijke wilt zien als een Nederlander dan zou je TWEE keer zoveel moeten presteren en doen om er daadwerkelijk bij te horen. Zolang ze van ons gebruik kunnen maken ben je goed anders mag gewoon oprotten. Maak je ogen open en kijk om je heen wat er gebeurd en hou je oren open. Op sport gebied neem een vb. aan Seedorf. Hij is donkerder dan de nacht en ook al zoveel prijzen gewonnen en hierover hebben ze het over een Nederlander en anderzijds als allochtoon BUITENLANDER was het een blanke hadden ze zeker al een stadion naar hem genoemd of een aantal tribunes in verschillende stadions.

  THINK ABOUT THIS

  Tang Boeng.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES