dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameLoonlabyrint Surinaamse overheid nog geschilpunt

Loonlabyrint Surinaamse overheid nog geschilpunt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 apr – De regering en vakbondskoepel Col zijn nog niet uit de meningsverschillen over de nieuwe loonstructuur. Minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken ziet geen been in het aanhouden van de lancering. De nieuwe lonen staan al min of meer vast.

Dus is hooguit wat correctiewerk mogelijk. Col blijft aandringen op meer. Hassankhan geeft toe dat er fouten zitten in de loonberekening en de waardering van functies. “We hebben veel klachten verwerkt en veel is al opgelost op de ministeries zelf”, zegt Hassankhan. Ongeveer drieduizend leerkrachten zijn op die manier geholpen. Bij het opnieuw inschalen bleken hun lonen te zijn verlaagd.

Dat euvel is nu verholpen. Volgens Hassankhan is dat te danken aan de wil tot onderhandelen. De deur wordt nu opengehouden voor de Col. Binnen hooguit een maand moeten de meeste geschilpunten verholpen zijn. “We garanderen dat niemand minder loon ontvangt. Er is inderdaad veel onduidelijkheid en onrust ontstaan, maar het komt nog wel goed.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Die man is goed om Pandit te zijn.(of te worden)
  Maar geloof me :Ik geloof niks en ook niks van deze man.
  Hij lijkt mij echt geen vent om te vertrouwen..NO WAY.


  Maak melding
 2. In Ierland meer dan 100 Priesters die kinderen hebben misbruikt.
  Gewoon de ander een spiegel voor houden ondertussen in welk land of wereld leven wij.
  Deze man Min. is niet te vertrouwen…precies als heel Front….doe het NOOIT !!!!.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES