vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentNaar GoodTimes party: kans op ticket naar Suriname

Naar GoodTimes party: kans op ticket naar Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Komend weekend, op eerste paasdag zondag 12 april 2009, vindt er weer een GoodTimes party plaats en wel: The GoodTimes Easter Edition. Dit feest zal van 23:00u – 05:00u plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.Off_Corso’, aan de Kruiskade 22.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (Surinam Airways) heeft één retour-ticket(*) naar Suriname beschikbaar gesteld om te verloten onder de betalende bezoekers. Een ieder die een GoodTimes kaartje koopt en voor 02.30u binnen is, maakt kans op deze ticket. De trekking zal rond 03.00u plaats vinden op de avond zelf.

GoodTimesDe Easter Edition 2009 kent een vette DJ line-up in de main area bestaande uit Mixmaster J, Superior, Marvelous K, Don Wayne, Danny Delgado and many more. Bovendien hebben wij een speciale lounge met heerlijke muziek uit de jaren 80 en 90, voor hen die zich te oud voelen of rustig willen chillen.

Noteer zondag 12 april van 23:00u – 05:00u dus alvast in je agenda. (maandag, 2e paasdag, ben je vrij en kun je gewoon uitslapen…). Kijk voor meer info ook op www.goodtimes.org.

Wil je weten hoe het op de laatste GoodTimes party was, bekijk dan het filmpje:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES