zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe show van 'Deng Boy Fu A Birti'

Nieuwe show van ‘Deng Boy Fu A Birti’

-

Does Travel - naar Suriname

De live show die ‘Deng Boy Fu A Birti’ op 17 Januari van dit jaar hebben gegeven was een groot succes en moest uiteraard een vervolg krijgen. Wel, het vervolg is daar: Lissie! (lui), de nieuwe live show van ‘deng boy fu a birti’ is te zien op 12 juli 2009 in het Theater Zuidplein in Rotterdam.

Op geheel eigen wijze wordt de Surinaamse samenleving op de korrel genomen. Met een flinke dosis (Surinaamse) humor behandelen ze alledaagse onderwerpen als criminaliteit, luiheid, inburgering. De DVD van de eerste show zal deze avond ook te koop zijn in het theater en de DVD van Lisie zal na ongeveer een maand na de show ook te koop worden aangeboden.

Omdat De Boys gewoon Nederlands spreken is de show voor een ieder goed te volgen en te begrijpen. Koop of reserveer je kaarten op tijd want op=op en vol=vol. Reserveren doe je via www.theaterzuidplein.nl of via telnr 010-2030203.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES