Seedorf blijft hopen op rentree in Oranje

19

Hoewel het Nederlands elftal de volledige kwalificatiereeks voor het WK 2010 zonder Clarence Seedorf heeft gespeeld, blijft de middenvelder van AC Milan hopen op een uitnodiging van bondscoach Bert van Marwijk. Dat schrijft VoetbalPrimeur.nl.

“Het zal op dit moment niet gebeuren”, zegt Seedorf op de website van de wereldvoetbalbond FIFA. “Maar ik ben vol vertrouwen dat het wel een mogelijkheid blijft. Ik doe het goed en ben beschikbaar. Ik ken Bert van Marwijk niet, maar dat is misschien wel positief, dan kan ik een frisse start maken.”

De in Suriname geboren middenvelder speelde tot nu toe 86 interlands voor het Nederlands elftal meldt de voetbal website.

19 REACTIES

 1. Clarence,
  Laat oranje voor wat oranje nog waard is.

  Concentreer je liever op jou post actieve voetbalperiode.

  Met de Para-league kunnen we al een heel eind komen.

  Oranje is meer eer dan dat het zoden aan de dijk zet.


  Maak melding

 2. Clarence hou nou een keertje op met het nederlands 11-tal. Er is voor jou echt geen eer meer te behalen tussen de namaak-top voetballertjes van puur nederlandse komaf. Begeef je niet meer in de ziekelijke sfeer die door het haantjesgedrag tussen van persie en wesley sneijders is ontstaan. Je hebt niks meer te zoeken daar tussen de voornamelijk bankzitters van de europese topclubs


  Maak melding

 3. ai boi clarence je verlaagt je weer.
  Je bent helemaal niet uitgenodigd om 1 kwalificatieduel te mogen spelen en nu hoop je op een rentree in het oranje elftal??
  JIj bent echt diep gezakt hoor seedorf sorry.
  Jij hebt alles al bereikt op voetbalgebied.
  Vergeet niet dat gemiste penalty jou hier in nederland jou zal altijd blijven vervolgen.

  Ik als een bakra zeg dit.


  Maak melding

 4. Dit gaat echt niet gebeuren. Seedorf heeft naar mijn idee geen meerwaarde in het elftal, zeker niet omdat er geen spelers meer in zitten van zijn generatie. Dit elftal doet het momenteel zeker niet slecht.

  Er is een tijd van komen en gaan. Sluit dit hoofdstuk maar, zou ik zeggen. Er is ook leven na oranje.

  Ik hoop dat Seedorf dit ook wel beseft.


  Maak melding

 5. Hij is toch wel even de meest succesvolste “nederlandse” voetballer aller tijden. Met zijn 4 Champions League bekers.And he’s still going strong.


  Maak melding

 6. Dat Seedorf een heel goede voetballer is, is niet ter discussie.Maar hoe de “kaarten” binnen het Nederlands eltal nu voor staan,is de kans erg klein dat die terugkomt binnen het team. Jammer het is niet anders, want de trainer mag enkel 11 man opstellen.


  Maak melding

 7. Als jullie als mens een beetje verstand van voetbal zouden hebben, zouden julie dit nooit op dit manier hier hebben neergeklad.
  Clarence heeft al zoveel prijzen gewonnen en in vergelijking met de jeugd die in het elftal van Marwijk loopt zou hij zeker een heel goede aanwinst zijn voor dit elftal die
  deze jonkies op het veld zou kunnen aansturen. Bert kan dat vanaf de zijkant niet allemaal doen en of zien wat er zich afspeelt. Dus lullen jullie maar wat los.
  Dat werd in het begin ook over RIJKAARD gezegd toe hij zijn carriere aan het afsluiten was bij ajax en nu misschien voor de mensen die het niet zo goed weten zie een
  voorbeeld bij FEIJENOORD met v. Bronckhorst is dit misschien voor jullie een opfrisser of niet. In de tijd hadden ze ook over Jan Wouters en de anderen en zo kun je maar doorgaan. Een speler als SEEDORF is er op dit moment niet in de 11 elftal van oranje en de vraag blift of er ook eentje zal komen.

  TANG BOENG>>>>>>>>>>>>


  Maak melding

 8. Dat is spirit clarence altijd blijven volhouden en positief ingesteld goed zo!!!!
  Ik hoo in ieder geval op een rentree van jou de ervaring kunnen wij zeker gebruiken


  Maak melding

 9. Clarence,Clarence toch!!!
  Dit begint meer op een obsessie te lijken voor jou.Laat los Dat Nederlandse Elftal.Men lust je er niet en je medecollega’s witte voetballers missen jou als kiespijn.Ja een ervaren,gelouterde kanjer als jij zou dit jonge elftal met ervaring kunnen loodsen door zwaardere wedstrijden als het organisatorisch niet zou lopen op het veld,want vergis je niet dit nieuwe elftal van Van Marwijk is nog niet echt beproefd en nu al loopt men te fantaseren over Wereldtitel.En wanneer die beproevingen komen dan heb je aan de ervaring en kwaliteit van iemand als Clarence heel veel.MAAR Nederland lust je niet mi boi!!!,Ondanks alles herrinneren ze je maar al te graag aan die ene gemiste Penalty alsof dat hun wereld heeft laten vergaan.DUS NO DOE,LIBI A Oranje TORIE SO en concentreer je op je nieuwe doel: Suriname ooit eens naar een WK-Eindronde te brengen.


  Maak melding

 10. Seedorf ik snap je niet jonge waarmee ben je bezig.die hollanders moeten je niet en nu loopt je weer te bedelen.je geeft ons surinamers schande.nederland wint toch nooit meer was vanaf 1988. In zuid afrika liggen ze eerste ronde al weer uit.daar krijgen ze echte tegenstaanders.niet als in de voorronde.ik ben zelf niet kapot van het nederlandse voetbal daarin is iedereen een leider.dus waterdragers heb je niet in het elftal en daarom winnen ze in afrika niet.
  je hebt toch gezien hoe je werd behandelt heb je nog geen lessen eruit getrokken.je hebt meer dan al die grote namen zoals cruyff/v.hanegem.v.basten.v.marwijk/heddig/advocaat en zo een paar van die grappenmakers gewonnen dus stuur die gasten naar hun moer.ze zijn jaloers op je omdat je meer dan hun hebt gewonnen.


  Maak melding

 11. Seedorf ben je weer aan het bedelen jonge.heb je geen geest die mensen moeten je niet.als je schoonzoon was van bert v.marwijk dan zou je in het nederlandse elftal komen.kijk maar naar v.bommel.bij v.basten kwam hij niet aan spelen toe en bij bert wel.het nederlandse elftal wint ook niet in zuid afrika.eerste ronde liggen ze alweer eruit.je hebt teveel leiders in het elftal.v.persie/v.der.vaart/v.bronckhorst/kuytt


  Maak melding

 12. Seedorf het nederlanse elftal is niet meer voor jouw.je kan alleen maar afgaan met al die leiders in het elftal.bankzitter spelen in het elftal en bij hun club niet.v.marwijk weet niet wat hij aan het doen is.geen van die spelers luisteren naar hem.ze doe wat ze hebben willen.hij zit voor joker daar.ik kon ook daar zitten als trainer.ik verwacht ook niet veel in zuid afrika.eerste ronde liggen we alweer eruit.het is geen team.iedereen is leider en ze hebben niets voor elkaar over.
  ze gunnen elkaar niets.er is altijd wat.als iemand op de bank moet zitten breekt altijd een rol uit.,


  Maak melding

 13. Seedorf je hebt de meeste prijzen gewonnen, en de hollanders jaloers op je.laat het zo is het beter voor jou, want ik wil je niet op de bank zien bij oranje, want dat verdien je niet. afz. saina


  Maak melding

 14. De kwaliteit heeft hij zo wie zo en hij wil zijn boek ook afmaken met Oranje en zou hij niet geselekteert worden dan weten wij genoeg hij heeft titels gehaald die elke top voetballer van NL van droomt en dan is het ook bevestig dat voetbal een ON FAIR GAME is daarom hou ik van BASKETBAL alles is op CAMERA vast gelegt


  Maak melding

 15. geachte mede mens van suri- en nederlands afkomst.
  in het leven hebt mensen die houden er van om maar steeds in de spotlicht te komen. soms denken mensen dat ze machtig zijn dan de almachtige god daar boven.
  af en toe lullen ze maar over nederlanders. maar ik denk dat velen onder ons die het vandaag de dag goed voor staat mede te danken aan nederland. want anders was het niets geworden met hun in suriname. dus zonder een naam ben je of beteken niets op aarde waar je ook kom. dus om nog een laatste eer te bewijzen en om zogenaamd zo je naam boven te houden. a mang wang tja ning want tee ne tja ning ie no de not moro. na san dat e tjier wang srana mang. oeng tang boeng dauw tjier oeng srefie fa pies datie. roem heeft een andere kand . merken jullie dat nou niet in zo een discussie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.