dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieHavens in Suriname goed beveiligd tegen aanslagen

Havens in Suriname goed beveiligd tegen aanslagen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 apr – De havens in Suriname zijn voldoende beveiligd tegen terreuraanslagen. Dit stelt de Maritieme Autoriteit Suriname, Mas. Er loopt een goed beveiligingsplan, dat ook buiten de grenzen vermaard is. Dat heeft gevolgen.

De havens, waaronder de Nieuwe Haven, zullen niet makkelijk tot doelwit worden gekozen. Toch wordt de beveiliging steeds in acht genomen. “De kans dat de veiligheid van Surinaamse havens in gevaar komt is klein. En al doet zich iets voor, er zijn goede plannen om ermee om te gaan,” zegt Mas-directeur Michel Amafo tegenover de Ware Tijd. Dat is al enkele jaren het geval.

Sinds de upgrading volgens de nieuwe internationale richtlijnen, is veel werk verzet. De kustwacht van de Verenigde Staten helpt regelmatig controleren. Volgens Amafo wordt niets aan het toeval overgelaten. Economisch moet het ook voordelig uitpakken. Verschepingsmaatschappijen zullen makkelijker kiezen voor Paramaribo als daar de veiligheid gegarandeerd is. De havens kunnen het dus drukker krijgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Serieux maar Su. is toch te klein voor dit soort domme grappen.

  Wie wil of zal het in zijn bolle boos kop halen daar in Su….. Soortelijk praktijk van terreur te willen tonen !!!! Die ..heeft echt geen denk vermogen HOORRRRRRRRRR.
  Zal wel een leeghoofd zijn..HOORRRRRRRRRR.


  Maak melding
 2. er is weinig of niets gezegd over de luchthavens.
  mogen wij dan aannemen dat de luchthaven zanderij en de overige airstrip goed beveiligt zijn tegen illegale vliegtuigen enz.


  Maak melding
 3. Suriname met een oppervlakte van ongeveer 160.000 vierkante kilo-meters en volgens de bevolkingsregister die ongeveer 600.000 inwoners telt met een militair kader van nog geen 3000 en een politiemacht van onder de 1000 heeft een plan klaar liggen die de havens willen gaan beschermen. Ik vind het heel knap alssssssssssss ze dat zouden kunnen doen als er inderdaad een aanslag gepleegd wordt.

  Think about this

  Tang Boeng


  Maak melding
 4. je hoord niet meer dat er drugs vliegtuigen in het binnenland landen, die vroeger met toestemming van ….. hun drugs mochten droppen in het binnenland.


  Maak melding
 5. Zal wel één of ander grap zijn, want nog steeds verdwijnen er “spullen” op een heel simpele mannier.Haast een ieder weet dit behalve de MAS.Grappig, goed voor een beetje publiciteit meer dan dat is het niet.


  Maak melding
 6. Dit bericht is correct en inderdaad geen drugsvliegtuigen meer althans na de tit van een journalist die nu wijlen is omdat hij naar een minister stapte met een tip.
  Weg journalist want die minister had de tip doorgespeelt, maar oke ik laat het hierbij zoals anderen de zaak ook hebben laten rusten.
  Ik mis een radio station die altijd pro Front en Gilds, was en het beter wist, helaas sponsoring no de moro!!!!!!!!!!!!!!
  Welke radio station zou dat zijn, wie het weet krijgt 1 skropu en omdat het velen zijn moet ik het op 1 skropu houden, hi hi.


  Maak melding
 7. Pfff het aapje wil ook een pijpje roken.
  Wat roepen ze geesten op die ze niet kunnen bezweren?Sinds wanneer is er sowieso enige dreiging geweest?
  Nou nou nou,steeds maar weer komen deze boevenbendes met dingen die onmogelijk zijn,terwijl er nog ergere dingen zijn waar men zich druk om moet maken,bv de overvallen op de OostWestVerbinding,er worden bijna dagelijks mensen overvallen door Brunswijk zijn soort tot op heden heeft de politie nog niemand kunnen arresteren,laat ze daar maar `s goed gaan beveiligen.Terreur, Terreur is weggelegd voor de Europese landen en Amerika,maar niet voor de Zuid-Amerikaanse landen en of Caribisch-gebied,die hebben geen vijanden onder de terroristen.


  Maak melding
 8. DU,
  Heb jij ook familie bij de luchtvaartdienst gehad?

  Begin alvast te kijken hoe het daar waar jij woont en klaarblijkelijk ook snuift staat met dit fenomeen.

  Busje komt zo hoor.


  Maak melding
 9. kom met feiten jongens we hebben niets aan onwaarheden of horen zeggen.je kan mij op brunswijk wijzen maar jij heb mij nooit hier zien opnemen voor brunswijk dat is het verschil tussen jullie en mij , ik neem het niet op voor geen enkele misdadiger ik adoreer geen moordenaar en drugs dealer en massa moordenaars. ik heb een vraag aan de mensen die bouterse adoreren vertel mijn wat het verschil van voor 1980 was, en na 1980 wat voor ontwikkelingen heeft suriname megemaakt in de tijd van bouterse noem mij punten die op feiten berusten en controleerbaar zijn. daddie geld voor die grote mond van jou ook .je kan mijn op schrijffouten proberen te pakken maar met feiten kunnen jullie dat niet . wat waren de doelstellingen van de revo???…


  Maak melding
 10. Wat zijn de doelstellingen van jouw roversbende in 15 jaar regeren?Wat hebben ze opgebouwd?wat is het volk er wijs van geworden?Ja het enige wat ze hebben bereikt is stelen ,stelen en nog eens stelen.
  DU,jij beweert dat de revo Suriname heeft kapot gemaakt in eerdere posting van je,maar het is nog steeds kapot,komt dat allemaal door de revo?Is de revo verantwoordelijk voor het onderwater lopen van Paramaribo?Is de reve verantwoordelijk voor de belabberde toestanden op scholen?Jou zg democratie brengt niets meer dan ellende,je zeikt maar over 29 jaar geleden,hoelang zitten jouw boeventuig op de regeringsstoel?Is er iets posotiefs te melden daarover in jouw opinie~?ja ik daag je uit ze hier op te noemen HAATDRAGER-ZAAIER.


  Maak melding
 11. Weer eentje die maar gebakken lucht zit te kraaien ,terwijl dat voor Suriname N.v.t.is .Ze zitten de hele dag te internetten en kijken wat voor nieuws in het buitenland is b.v Nederland en dan die ook in de media interessant gaan lopen vertellen wat voor wetten en regels ze ook in Suriname moeten toepassen .Net als Amofo heeft die alleen maar bigie Mofo.Big MOUTH FOR NOTHING.Stel dat ze dat willen doen ,dan kunnen ze dat binnen no time de klus klaren ,want de beveiliging stelt helemaal niks voor.Het is gewoon een gaten kaas .


  Maak melding
 12. @DU het enigste feit wat je doet
  is dat je meer schijt want als je voet op zanderij zet wordt je op gepakt
  je weet toch zal ik je geheugen wat opfrissen
  pad van wanica hoeveel was het.
  boy no poe so no puf puf je cel staat nog vrij.


  Maak melding
 13. ik ga naar suriname waneer ik wil.
  omdat ik mijn mening geeft over surinaams grooste landverrader dan zo ik niet naar suriname mogen gaan.luister idi op nummer 16 wees blij dat je nu in een suriname woond waar er vrijheid van meningsuiting is en persvrijheid.nooit eerder zijn journalisten gedood in suriname om hun mening nooit eerder zijn radio stations in puin geschoten je kan wel zeggen dat het 29 jaren geleden is maar de man die daarvoor verantwoordelijk is loopt nog steeds vrij rond is toch schandalig.@ nummer 14 dit bedoel ik een vraag beantwoorden met een weder vraag anders kan jij niet.luister ik weet niet hoe oud jij ben daddie maar de suriname die ik ken voor 1980 was een suriname met normen en waarde goed onderwijs goede ziekenhuizen je werd geholpen men liet jou niet dood gaan omdat je geen geld hebt medicijnen waren overal verkrijgbaar OW&V maakten overal schoon bog noem maar op en niet te vergeten suriname had een sterke munt onze groene gulden .dit alles is na 1980 vernietig door een stelletje padvinders waarvan de leider alleen de mulo school heeft doorlopen.dit zijn feiten hoe was onze economie voor 1980 en daarna wat heeft goedschalk en bosje van gemaakt waardeloze geld bijdrukken onze goudvoorraad was ook vedwenen de staatskast geplunderd en suriname met toren hoge schuld achtergelaten .ik heb simpele vraag voor jou , stel jij hebt zaak en de verantwoordelijken laten de boel failiet of bankroet gaan door wanbeleid laat jij die zelfde mensen een tweede zaak voor jou runnen?…kan jij iets duidelijker zijn met de vraag van 15 jaren regeren wie wat waneer.


  Maak melding
 14. Joe dong-kaw DU,je lul de behanger Venetiaan regeert reeds 15 jaar dit is reeds zijn 3e termijn,of kan je ook niet tellen. ,en 1x je begint over schone straten, tijdens de revo,waren de straten schoon en niet voor de revo,ik heb meegemaakt dat er mannen zowel vrouwen dag en nacht bezig waren met het schonen van de straten,heden ziet men dat niet meer,hoelang is het geleden dat je naar Suriname bent geweest?Als jij wil komen beweren dat de straten nu schoon zijn tijdens het bewind van deze boeventuig,dan ben je blind echt blind.binnen en buiten de stad is het niet om aan te zien of te ruiken zo smerig is het en de minister van openbarewerken staat erbij en kijkt er naar.
  Je bent steeds bezig alles op het conto van de revo te schrijven en dat maakt tot je de grootste leugenaar van dit forum.Sinds 15 jaar waait er zogenaamd een andere wind,zou je toch een BETER Suriname verwachten?Maar neen Ze bedelen maar en bedelen maar,zelfs een ministerie,VolksGezondheid ,kunnen ze niet zelf realiseren hebben ze hun slavenmeesters,Nederland,voor nodig,scholen en politieburo`s ook al,jij en je boeventuig zouden zich moeten schamen altijd maar het handje openhouden ,vind jij dat iets om trots op te zijn?
  Go Sribie jere DU want Bouterse oh tjari go na SABANA esbiting.


  Maak melding
 15. Gaat ook Suriname mee in deze b*llsh*t

  Schiet toch op!!!

  En dan is er geen geld om naar gevangenbezoek te gaan in Brazilie.
  Zogenaamd geen geld voor onderwijs en gezondheidszorg…

  Wanneer houd deze poppenkast en meeloperij op???

  Belachelijk dat er ook toestemming is verleend om de historische Dr. Sophie Redmondstraat om te leggen??
  Waar is die tjuku en suma furu den bruku??

  Benito Bourne


  Maak melding
 16. @ daddie blijf jij lekker in jou nonsens geloven met jou kan en wil geen discussie voeren omdat jij te dom ben. je word niet geboren met intelligentie je hebt het of niet.
  over straten schoonmaken wil ik dit kwijt de mentalitiet van de surinamers is veranderd want de straten werden vroeger schoongemaakt bruma was daar verantwoordelijk voor , maar nu kan je honderd x schoomaken jullie maken zelf puin van denk daar maar over na niet .voer jou discussie met de aanhang niet met mij want jij ben niet voor reden vatbaar .


  Maak melding
 17. Natuurlijk kan je geen discussie met me voeren Haatzaaier-DU,je bent mij te min.
  Ik durf te wedden dat ik meer hersenen heb dan jij,je probeert altijd je eigen falen op anderen te schuiven,kunnen wij het helpen dat je dom geboren bent.
  geef gewoon toe dat je mij niet aankan.


  Maak melding
 18. je kan alles meer hebben , maar de vraag is kan je ze gebruiken je kan alle macht hebben en niet weten hoe je ermee moet omgaan. je kan ook meer hersen hebben maar je gebruikt ze niet dan heb je ze voor niets mi boi. iemand met verstand kiest nooit de kant van een misdadiger mensen met verstand reageren heel anders dan jou iedereen die hier denkt dat bouterse suriname van zijn probelemen gaat verlossen is rijp voor de gekkenhuis dus jij ook .


  Maak melding
 19. DU-dongkaw,wil jij beweren dat de overwinning in 2006 van het NDP,te danken was aan dommerds?
  Wil jij beweren dat een dommerd als je Brunswijk in het parlement hoort,ja zeker zal je het daarmee eens zijn want je bent het zelfde als hem.Jammer dat je niet naar Suriname kan,om zelf met je koetai te aanschouwen wat er nu in het HEDEN gebeurt,wil je zeggen dat jouw boeventijg het zo goed doet?
  Je typt een hoop ras,hebben de europese landen en Amerika niet de allergrootste moordenaars gesteund?Argentinie,Bolivia,Peru,Zuid-Afrika enz.enz. vind je hun ook dom?
  Dus ja jij bent de dommerd,jij hebt geen enkele mening als je zo van HAAT doordrengt bent.
  2010 o kier joe jongoe.


  Maak melding
 20. het verschil tussen jou en mijn is dat ik het niet opneemt voor brunswijk snap dat nou een keer idioot.zie jij hoe achterlijk jij bent omdat amerika en europe dat doen moet ik het ook doen. omdat mijn buurman een moord pleegd moet ik het ook doen als anderen in het water springen moet ik dat ook wat een domme NDP redenering van jou .sorry hoor maar kom met iets inhoudelijker niet met dit soort klote vegelijking .iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar daden of beter gezegt misdaden.als jij wil kiezen voor bouterse doe het maar. ik zelf vind een keuze voor bouterse niet in het voordeel voor land en volk is, als je weet dat jou land daardoor in een isolatie terecht komt en je weet uit het verleden hoe rampzalig het is geweest voor suriname dan moet je een ezel zijn om voor bouterse te kiezen .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES