Handelsmissie wil duurzame relatie opbouwen

12

De 8ste Handelsmissie ‘Zakendoen met het Koninkrijk der Nederlanden’ zal in juni 2009 plaats vinden op Curaçao en in Paramaribo. Het evenement zal zich richten op het identificeren en ontwikkelen van succesvolle relaties en zakelijke kansen in de Nederlandse Antillen en Aruba, Suriname en Nederland.

De focus van de handelsmissie zal liggen op duurzaam innoveren en investeren. Centraal hierbij staat het stimuleren van de (sociaal-)economische ontwikkeling door bedrijven aan te trekken die een duurzame relatie willen opbouwen in de driehoek Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen.

Momenteel maakt Suriname een grote economische groei door en liggen er kansen voor zowel Nederlandse en Antilliaanse bedrijven die in Suriname willen investeren, als Surinaamse ondernemingen die met Nederland en de Antillen zaken willen doen.

De missie zal bestaan uit een bezoek aan achtereenvolgend Curaçao en Suriname. Op beide locaties worden een expositie, een congres, workshops en een intensief matchmaking programma georganiseerd. De Nederlandse ambassade in Paramaribo organiseert een feestelijke ontvangst voor de deelnemers en voor hen interressante Surinaamse partijen.


12 REACTIES

 1. De 8ste Handelsmissie, maar wanneer begint de echte handel dan? Het lijkt meer op een Reismissie.
  En wat zijn dan die ‘kansen’, en grote economische groei? De burger ziet alleen maar groei van Chinezen die het werk doen.


  Maak melding

 2. de driehoek combinatie bestaat al langer dan 300 jaar
  maar steeds in het nadeel van de koloniën.

  Momenteel maakt Suriname een grote economische groei door en liggen er kansen voor zowel Nederlandse en Antilliaanse bedrijven die in Suriname willen investeren, als Surinaamse ondernemingen die met Nederland en de Antillen zaken willen doen.

  jammer dat de surinamers blijft geloven in de fabels van buiten af.hoeveel nederlandse bedrijven in suriname hebben hun deuren niet gesloten en zijn vertrokken.en straks volgt de billiton mij.

  komen de mensen op de nederlandse antillen ook in aanmerking voor sociale(dit geldt alleen voor de blanke nederlanders in holland)steun uit het moederland.
  en what about de overmakingen van contanten en pakketten naar familie leden in suriname.

  de nederlandse ambassade in paramaribo organiseert een feestelijke ontvangst voor de deelnemers
  dit is echt dubbelzinnig en verward.


  Maak melding

 3. @Alex wat jammer gister in het vorige onderwerp (Seedorf met su naar het WK) was ik het voor het eerst een keer eens met jou en kijk nu……….nu moet ik het weer oneens zijn met je. Je bent weer negatief en kijkt naaar het verleden en niet naar de toekomst economische groei is er zeker in su maar dat zie jij niet of wil je het niet zien? je wil niet onder ogen zien dat deze regering het toch wel goed doet voor het eerst in jaren is er de laatste 2 jaar weer een ecnomische groei na alle ellende veroorzaakt door D.D.B en bosje gaat het weer de goede kant op er moet nog een hoop worden gedaan dat wel maar beetje bij beetje komt het vooruit en jij ziet dat niet ik heb vaker geschreven en vooral aan jou en Pinto gericht dat jullie eens meer wereldwijde financiele bladen moeten lezen dan zie de positieve berichten over su maar jullie zeiken liever over alle negatieve dingen en over de zken van 300 jaar geleden en over het slechte nederland ik denk maar zo nederland is slecht….. waar wonen jullie dan?? ga helpen in su steek je armen uit de mouwen en wijs ze de volgens jullie goede weg desnoods met D.D.B en/of Bosje doe iets altijd maar zeiken over wat in jullie ogen niet goed is en het is altijd de schuld van anderen (nederland of de blanken of de nederlandse surinamers die volgens jullie geen surinamers zijn) bah ik snap niet dat jullie je zelf niet belachelijk vinden alleen maar zeiken.


  Maak melding

 4. Nederland en de nederlanders belazeren zowel de Surinamers én de Antillianen. Momenteel is nederland bezig een zeer kwalijke politiek tegen de Antillen m.n. Curacao te bedrijven. Zogen.schuldsanering, geen kwijtschelding, maar schuldsanering betaald door ontwikkelingsgelden in ruil voor bijna de komplete macht op Curacao. Boaire is al verloren. Dat eiland hebben de hollanders inmiddels ingepikt op zgn.”legale” wijze kompleet met moderne Regent a la peter stuyvesant, Henk Kamp. De bevolking wilde het zelf, heet het. De nederlandse media zwijgt als het graf. De autochtone nederlanders hebben geen weet van wat de nieuwe VOC politiek jegens de Antillen inhoudt. Let op Suriname, laten we ons niet belazeren door deze rotzakken, door deze boeven, door deze hollandse schurken! Nederland denkt de Antillianen weer te koloniseren op een “nieuwe” manier, kompleet met verdeel en heers. De Nederlanders denken nog steeds dat de Surinamers en de Antillianen domme mensen zijn. Alles in het voordeel voor de Nederlanders. Ik zeg, hoepel op Holland, hoepel op hollanders en laat ons met rust, hoepelen jullie op uit het Cariisch gebied.


  Maak melding

 5. handel is een gaan en komen van bedrijvigheid, dat zich aanpast aan de tijd .zo is het geweest en zo gaat het heden.mss willen jullie dat er met cuba, venuzuela,of haiti handel gedreven moet worden .als suriname dat met china amerika of nederland doet klagen jullie wat is in god´s goed??… verward zooitje.


  Maak melding

 6. @Remi jij bent ook zo’n oproerkraaier die praat als een kip zonder kop! lees mijn vorige reactie maar want die lijkt ook heel goed voor jou bedoeld. altijd de schuld aan andere geven, man,man,man


  Maak melding

 7. @remi

  Als iemand niet met geld om kan gaan en steeds 2 maal te veel uitgeeft wordt hij onder curatelen gesteld.

  I.p.v. domme rethoriek kun je je pijlen beter richten op incompetente politicie met grootheidswaanzin.


  Maak melding

 8. bakaramang,
  sorry maar dit is de harde realiteit en geen
  anansi tori.

  opbouwende kritiek mag er wel zijn hoor.als je je zelfs niet terug kan vinden in mijn opmerkingen dan heb pech gehad.

  Makamba’s mag je niet vertrouwen.


  Maak melding

 9. bakaramang,
  wil je niet meewerken aan een kop transplantatie met venetiaan?
  dit zal zeker mijn land ten goede komen en alvast bedankt.

  aan u allen een zeer spannend en leuke debat verder,hoop jullie heel gauw terug te mogen ontmoeten op dit net.
  met vriendelijke groet,
  Alex


  Maak melding

 10. dan heeft bouterse makaba trekjes.
  zijn eigen kamaraad heeft hij veraden roy horb, kapitein fernades, haakmat is op het nippertje aan de dood ontsnapt bosje zou hij met haar en huid slepen op het bronsplein. en zijn eigen volk met die zelfde zo gehaten nederlanders verraden.het best wel erg gesteld met de algemene ontwikkeling van sommigen hier. wie betaald die bepaald zo is het en niet anders. de A.B.C eilanden zijn slimmer dan suriname hun hebben wel een referendum gehouden en de bevolking was unaniem in hun beslissing status apparte maar wel blijven bij holland.ik weet zeker dat als men ook een volksraadpleging in suriname had gehouden de meerderheid nee zou zeggen tegen onafhankelijkheid, vooral als je nu ziet wat er van dat mooie land terecht is gekomen. laten we hopen dat met vallen en opstaan we wel komen waar dit land behoord een beschaafde land met beschaafd bestuur waar er geen plaats is voor dictators en revolutionaire avonturiers. ik moet aan die tv serie denken remi alleen op de wereld.nummer 4 komt uit die serie denk ik.


  Maak melding

 11. @Alex zie je wel je kan alleen maar rare praat voort brengen inhoudelijk op zaken ingaan lukt jou niet.
  Zeiken en vinger naar anderen wijzen gaat je goed af.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.