Surinam Airways gaat te gul om met IPB-tickets

1

PARAMARIBO, 26 mrt – De SLM is te gul bij het verstrekken van tickets via het Indien Plaats Beschikbaar, IPB systeem. Dit stelt minister Richel Apensa van Transport Communicatie & Toerisme, TCT. Vooral leden van de raad van commissarissen worden rijkelijk bedacht. Daar moet een eind aan komen, vindt Apensa.

IPB, gratis vervoer als er vrije plaatsen zijn, mag alleen als dat verantwoord is. De SLM-top is intussen aangezegd orde op zaken te stellen. “Ik heb de directie aangesproken over de bedrijfsvoering. Ik wil voortaan weten wie IPB reist en of het voor de dienst is of niet”, zegt Apensa. Het bedrijf zal alle zeilen moeten bijzetten om de uitdagingen aan te gaan. Daar zijn alle middelen voor nodig.

Verspilling is er niet bij. “Het gaat goed tot nu toe. Alleen moet gekeken worden naar de mogelijkheden voor commerciëler bedrijfsvoering”, aldus Apensa. De aanschaf van een nieuwe vloot gaat meer die richting op. Nog dit jaar wordt een zuiniger toestel ingezet op de Mid-Atlantische route. Voorlopig wordt niet gedacht aan het afvloeien van personeel. Hooguit wordt met functies geschoven.

1 REACTIE

  1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.