Seminar over ondernemen in Suriname geslaagd

6

Op 17 maart jl. organiseerde Redmond Consultancy & Management B.V. i.s.m. KvK Amsterdam een Praktijkseminar, ‘Succesvol internationaal ondernemen in Suriname’. De evaluatie wijst uit dat dit Seminar succesvol is verlopen.

Lage loonkosten, goedkope grond en nog weinig last van de kredietcrisis. Op het eerste gezicht lijkt Suriname ideaal om te ondernemen. Maar er zijn ook cultuurverschillen. Deze kwamen aan bod tijdens de bijeenkomst in Amsterdam.

Een samenvatting van deze dag is te zien op de site van AmsterdamInc of hieronder:


6 REACTIES

 1. De grootste obstakels voor het succesvol ondernemen in Suriname zijn: de enorme corruptie, de logge, ineffficiente bureaucratie, het niet aanwezig zijn van adequate en of verouderde regelgeving, geen of verouderde infrastructuur en het gebrek aan gekwalificeerd kader.


  Maak melding

 2. Ik vind ondernemen in Suriname geen obstakel voor de Nederlanders het is heel simpel. Toen de Surinamers hier in Nederland is gaan ondernemen hebben ze ook een heel boel dingen moeten regelen. Ik als ondernemer kan ik je dat vertellen het is hier ook niet gemakkelijk om iets te gaan doen. Als je iets wilt ondernemen vraag advies aan mensen die daar verstand van hebben en of ga naar de kvk vraag eerst om info brochures bij de bel. dienst de UWV en ga maar verder. In Su heb je niet zoveel rompslomp laat de ambtenaar even wat euro’s ruiken en dat weten ze weer alles want die heeft weer een neef die dan weer een vriend en noem maar op dan moeten ze zeggen hoe het is.

  Tang Boeng.


  Maak melding

 3. in theorie slaagt alles in suriname, maar in de praktijk blijkt het anders te gaan..in de ogen van de politici lijkt alles te slagen, omdat zij in een fantasie wereld leven, maar denken niet in het belang van alle landgenoten.


  Maak melding

 4. Migado wat gebeurt er, :ik zie twee zgn ondernmers die hier oplichtings praktijken verrichten en die dus nu naar su willen gaan om te ondernemen. Welmeneer redmond hoeveel hebben ze jou geboden.
  A tang so


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.