zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurNieuw Amsterdam Praat met Juan Wells

Nieuw Amsterdam Praat met Juan Wells

-

Does Travel - naar Suriname

In aflevering 5 op zaterdag 21 maart a.s. van de wekelijkse tv show ‘Nieuw Amsterdam Praat op locatie’ gaan presentatoren, Clark Accord en Anousha Nzume op bezoek bij acteur en zanger Juan Wells. Als zanger werkte de in Paramaribo geboren Juan Wells o.a. samen met funk grootheden als George Clinton en Bootsy Collins, maar het grote publiek kent hem vooral als acteur in Onderweg Naar Morgen (hij speelde de rol van Bento do Carmo). Het nummer ‘Summer Rain’ dat hij in de serie voor zong Aïsha,werd een grote hit.

De carrière van Juan Wells kent hoogtepunten en diepe dalen. Voor het grote publiek lijkt hij van zijn voetstuk te zijn gevallen, echter niets blijkt minder waar. In een openhartig gesprek blikken Anousha en Clark samen met Juan Wells terug op zijn Carrière. De kijker ziet Juan Wells in zijn eigen intieme omgeving, en komt erachter hoe hij er nu voor staat.

Nieuw Amsterdam Praat op locatie’ is een wekelijks tv-programma met bekende en minder bekende gasten, waarmee Clark Accord en Anousha Nzume praten over kunst en cultuur, nieuws, media, actualiteiten en maatschappelijke onderwerpen. ‘NAP op locatie’ gaat op zoek naar de persoon achter de naam. Gaat uit van de dialoog en niet van het debat. Er wordt gezocht naar wat (ver)bindt. De hedendaagse maatschappij wordt in al z’n diversiteit zichtbaar gemaakt met medewerking van schrijvers, filmmakers en kunstenaars die een bijdrage leveren aan de stad Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Gasten zijn o.a.Letitia Griffith, Jasmine Alas, Karel Baracks, Ramy Sambo. NAP wordt gemaakt door Ejed Productions in opdracht van Sunshiptree Partner in Creative Development. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20.30 uur bij AT5 te zien, met herhalingen op zondag om 15 uur en om 23.03 uur.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES