Jörgen Raymann show ‘Nummer 13866’ uit op DVD

1

Vandaag, 20 maart 2009 komt de theatershow Nummer 13866 van Jörgen Raymann uit op DVD en CD. De succesvolle show Nummer 13866, die in 2008 is opgenomen, gaat over nummers. Na zijn ode aan het rood-wit-blauw in zijn vorige programma In Holland staat mijn huis, presenteert hij nu een avondje numerologie à la Raymann.

Wat doet een accountant met hoogtevrees op de richel van een hoog gebouw? Is hij manisch-depressief? Heeft hij een bipolaire stoornis? Of alle twee? Zal hij zijn kinderen ooit nog zien en waarom is de ideale vrouw opblaasbaar? Wie is de superheld ‘Ray-mann’ en tot welke grootse dingen is hij in staat? Waar is het geld gebleven dat van dubieuze afkomst is? Zal hij in staat zijn de wereld een beter aanzien te geven? Overleeft hij dit alles of kan hij slechts roem verwerven door te sterven? En waarom gaat de telefoon toch steeds?

De DVD en CD zullen vanaf 20 maart in de winkels liggen, alsmede online te bestellen bij o.a. bol.com.


1 REACTIE

  1. Wat is waar?

    Vroeger zei mijn moeder altijd tegen me: “je bent een nummer”, waarmee zei bedoelde dat ik echt een aparte persoonlijkheid was ….vaak grappig… “je gaat me dood maken”

    Maar er zijn ook mensen die tegen me zeiden dat ik een nummer ben en daarmee bedoelden dat ik maar een anoniem zieltje ben.

    Welk van de twee beweringen is waar?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.