HomeNieuws uit SurinameVoetbalkampioen Suriname boekt winst op Curaçao

Voetbalkampioen Suriname boekt winst op Curaçao

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/WILLEMSTAD, 19 mrt – Suriname’s voetbalkampioen Inter Moengotapoe heeft zijn eerste wedstrijd voor het regionaal kampioenschap gewonnen op Curaçao. De Antilliaanse kampioen FC Barber werd met 3-1 verslagen. Al vroeg in de wedstrijd keek Inter tegen een achterstand aan.

Dat gebeurde in de vijfde minuut. Doelman Bryan Damba verkeek zich op een schot dat van veranderde door de harde wind in het Ergilio Hato stadion. In de elfde minuut maakte Cirano Amoeferie gelijk. In de tweede helft scoorde Yves Vlijter nog tweemaal. De thuiswedstrijd voor de Caribbean Club Champions Cup is op 25 maart in het André Kamperveen Stadion.