Bolletjesslikkers in Den Haag aangehouden

26

Twee bolletjesslikkers zijn donderdag aangehouden in een woning aan de Trooststraat in Den Haag. De politie ging naar de woning na een tip van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol, meldt RTV West vandaag.

Agenten troffen er de 33-jarige bewoner en twee mannen aan, die ’s morgens vanuit Suriname naar Nederland waren gevlogen. Een van hen had al 39 bolletjes drugs uitgepoept, de andere had de bolletjes nog in zijn lichaam. De twee zijn naar Schiphol gebracht.

Er zijn ook drie andere mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de drugssmokkel. Zij verlieten de woning toen de politie aankwam.


26 REACTIES

 1. Die domme bolletjesslikkers toch!!! Het valt toch op als je in het vliegtuig niets eet, drinkt of de hele tijd ligt te slapen. Ze moeten gewoon de strafmaat verhogen om die stront slikkers die het voor de gewone passagiers verpesten, te straffen!!!


  Maak melding

 2. Zo dat is wreed denken dat ai mie doro baka
  en dan je poepe joe eksie dang ding kil e kong tjek joe bille wat een ontvangst
  goed werk vericht hermandad


  Maak melding

 3. Dan nu nog heel hard “gillen” dat de 100% controlle weet ik veel wat is. Ba soekoe ba fenie ba tjarie. J.A.P. is zo lek als een zeef. Jammer voor de “niet slikkers” maar het is niet anders.


  Maak melding

 4. Zo kunnen ook de opdrachtgevers aangepakt worden,want die zijn de honden.
  gewoon lekker laten lopen en dan toeslaan de beste manier om deze onmensen te pakken.


  Maak melding

 5. Je kunt dit nooit meer stoppen. Er moet een streep getrokken worden hetgeen een boven en een ondergrens aangeeft van wat wij op de wereld echt niet meer verdragen.Het handigste lijkt mij:1. alle verslaafden aan coke opsporen, staats cokeapotheken opzetten waar je het spul met begeleiding op doktersadvies per recept kunt halen.We zeggen toch dat de staat de grootste cokedealer is DUS. De staat pakt en plukt iedereen die de bovengrens overschreidt. inboedel op de veiling t.b.v. de verslaafden. het handelsgeld gebruiken om alle voorzieningen die nodig zijn om de verslaaden te helpen te bekostigen. Ook vakanties voor de moeders en vaders die buiten hun schuld om hun kind hebben zien invecteren door drugsvampieren. Dus alles waar de handelaar heeft veroorzaakt aan problemen voor de wereld moet hij komen bekostigen. De drugsdealer als maatschappelijk ondernemer{ster}. Dan zoetjes aan proberen de verslaafden weer aan de cocablad te helpen. Help mij? Is de cocablad op de narcoicalijst? De staat hoeft die troep dan niet te verbranden. Inbeslag nemen, in de loods, controle op zuiverheid,pilletjes maken,de staat is de enige echte distrubiteur en hup naar de apotheek.Roven zullen ze zeker de apotheek omdat sommige het nog moeilijk gaan hebben met zo een transparantie. Ook suriname kan meedoen met het concept, columbia etc, etc.Het is maar een gedachte om het verschil te zien wanneer je hard voor je geld hebt gewerkt heb en wanneer je vanuit een desestreuse inspanning rijk ben geworden.Heeft niets met jaloezie temaken: Je moet geestelijk voelen hoe je je geld hebt verdiend en niet GEESTELIJK DOOD ZIJN WANNEER JE JE GELD VERDIEND. Groetjes allemaal en geef het haten van elkaar een second opion.


  Maak melding

 6. dat is goed voor ze; ik had ze liever zelf dat rotzooi met geweld laten opeten; eerst uitschijten en daarna al dat poeder laten eten en dat ze zelf eraan kapot gaan; dat moet met ze gebeuren……..dan kunnen zij niemand anders ziek maken en geld aan verdienen en laat ze dan echt een werk gaan verrichten zonder loon….geen gevangenis straf……….


  Maak melding

 7. Dit is gewoon media geil wat ik nu noem. Een paar weken geleden is een kroegbaas veroordeeld die ook in drugs handelde en dan weer het nieuws van de 16 kilo in een SLM vliegtuig en dan nu dit. Vertel me hoe die marechausse erachter is gekomen over deze twee slikkers. Volgens mij worden we nu om tuin geleid ja weer twee buitenlanders opgepakt. Als ik de korpschef zou zijn dan zou ik ze gewoon laten lopen. Ze zouden die mensen in de gaten moeten houden en zo zouden ze erachter kunnen komen wie de afnemer is en of gebruiker en noem maar op of ontleed het voor je zelf maar uit.
  Wat moeten ze nu met de gasten op schiphol weer wordt het belastinggeld op deze manier uitgegeven zonder enige resultaat. En dan zeg ik op mijn beurt je had bijna alle troef in hand en toch vind ik dit een verloren zaak. Wat zal er gebeuren een paar maanden in hechtenis en of een verbod om buiten europa te gaan.
  Wie wordt nou voor de gek gehouden jij of jij maar niet ik.
  THINK ABOUT THIS.
  TANG BOENG


  Maak melding

 8. @nr.2: wat voor last hebben de passagiers als er bolletjes slikkers in die kist zitten?? smokkelen mensen uit Su. niet gewoon uit pure armoe??
  Laat de regering eens zorgen voor zijn bevolking…!
  grt.
  wakaman


  Maak melding

 9. Ik ga het smokkelen en gebruik van illegale drugs nooit goedpraten. Het is wel altijd opvallend, dat Nederland gewoon 1 van de grootste doorvoerhavens van illegale drugs in de wereld is, maar als je de berichten volgt zou je denken, dat Suriname dat is. En dit, terwijl Suriname op dit gebied mijlen ver achter loopt (in positieve zin) op Nederland.


  Maak melding

 10. Zij moeten een keer ook goed uitkijken al te vaak worden deze dingen juist en met opzet door anderen uitgelokt.
  Puur om anderen in diskrediet te brengen


  Maak melding

 11. @ 7. Denk je echt dat het zal helpen alle cokeverslaafden op te sporen?. Zelf werk ik in de verslavingszorg. Er zijn al jaren poli’s waar heroine verstrekt wordt aan langdurig verslaafden maar dat heeft er niet toe geleid dat er minder verslaafden zijn. de vraag blijft hoe dan ook bestaan.
  Daarnaast is het echt verkeerd te denken dat cocaine alleen naar de verslaafden gaat. Die krijgen zwaar versneden spul waar ze letterlijk kapot aan gaan. (Psychoses en wanen) Ik zie het bijna dagelijks. Nee het goede spul vindt zijn weg ook naar die hardwerkende ondernemer, je huisarts, je advocaat en zelfs die aardige buurvrouw die wekelijks gaat stappen. laten we ophouden om te denken dat de vraag alleen in stand wordt gehouden door zwaarverslaafden. zij zijn slecht een onderdeel. Dus op doktersrecept coke uitdelen zal missschien de criminaliteit onder die groep doen afnemen maar zeker niet de vraag.

  Daarbij vind ik wat nuanceren ook op zijn plaats. het zijn vaak de mensen die het het op financieel vlak erg moeilijk hebben in suriname die geronseld worden om te slikken. In plaats van achter die kruimels aan te zitten zou men zich eens moeten richten op de grote mannen die maar rustig verder gaan met hun activiteiten. het kan ze echt niet schelen dat een nobody uit Flora of Ramgoelanweg in de bak zit door hen.Immers er zijn genoeg nog armere die voor wat geld een kans willen wagen. Misselijkmakend.


  Maak melding

 12. En precies zo moeten in Sranan die witte mannen pakken wat die mannen staan toch bekend om hun xtc. Laat ze het land binnen komen, volg ze waar ze heen gaan en pak ze op. Die zijn ook niet te vetrouwen hoor.

  Maar mannen in Den Haag hebben toch voor niks zo een grote risico genomen om met die rotzooi in hun lichaam te vliegen, stel je voor dat er een paar kapot gingen.

  Ik ben benieuwd hoeveel ze zouden verdienen dat ze daarvoor hun leven op het spel zetten en dat ze nu gepakt zijn.


  Maak melding

 13. ik ben er zeker van dat het geen creolen zijn ,want alles wat fout gaat is blaka-mang
  als wij surinamers een betere behandeling krijgen in ons eigen land gaat dit eens ophouden
  regering steelt als ik weet niet wat vooral die somo,laten niets over voor de arme burger
  wanneer koop ik een stuk perceel van 20.000 euro als mijn loon 500 srd bedraagt.ik keur het sowieso niet goed wat de bolletjesslikkers doet . ik zal me tijd niet verder verspillen om een hoop te schrijven heeft tocg geen nut


  Maak melding

 14. weten jullie waarom de kleine man gepakt word om de prijs hoog te houden want.
  want als de prijs daald word de grote jongens en meisjes niet blij.


  Maak melding

 15. Mooi, dit soort forums. Het blijkt eens te meer dat Surinamers over het algemeen goed geschoold zijn en precies de oplossingen kunnen ‘bepraten’over diverse zaken over en rond Suriname. Alleen: als het op daden aankomt en op organiseren, gaat het (vaak)mis.
  Ik pleit voor een nieuwe politieke stroming met daarin mensen die aardig wat van de wereld hebben gezien (en geleerd). Mensen die verder dan landsgrenzen kijken die kiezen voor een volsmobilisatie en zo gaan werken aan attitude, houding, samenwerken, organiseren. Mensen die niet gedreven worden door geld, maar door oprechte vaderlandsliefde. We hebben daar een sterke politieke leider nodig die het goede voorbeeld geeft, ook in materiele zin.
  Zal deze generatie dit nog meemaken? Ik hoop van wel.

  Watje


  Maak melding

 16. goed dat ze zijn gaan slikken hier kan je tog geen geld verdienen een stuk staat er niet bij dat is op de haaglandse politie site dat de inwoner nog plantjes had staan

  OOK OM GELD TE VERDIENEN WANT IN NEDERLAND WORD JE LANGZAMER HAND ARMMMMMM


  Maak melding

 17. 50 plantjes van een hennep kwekerij zo vermeld politie en heb ik ook geroken toen ik de avond nog langliep toen ze het hele huis aan het uitruimen waren


  Maak melding

 18. laat die mensen zijn geld verdienen mang..die junken wil zelf roken..handelaars verdienen hun geld, alles is duur en mensen willen meer brood op tafel hebben.


  Maak melding

 19. Laatst is een vriend van mij uit Su gekomen,maar deze jongen is zo dom,hij heeft per ongeluk verkeerde bolletjes ingeslikt! Ja mang; hij heeft Tulpen bolletjes ingeslikt,gevolg is dat er tulpen uit zijn achter werk zijn gekomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.