zaterdag, april 10, 2021
HomeOnderwerpenMedia en literatuurMichael Tedja in de Boekenweek 2009

Michael Tedja in de Boekenweek 2009

-

- Advertisement -

In het kader van de Boekenweek 2009 zal Michael Tedja op diverse plekken optreden. Tedja is auteur van Hosselen. Een diachronische roman in achtenvijftig gitzwarte facetten, over beeldende kunst in identiteits­denkend Nederland anno 2009, dat in februari jl bij KIT Publishers verscheen.

- Advertisement -

Heeft u de boekpresentatie (foto) gemist in Amsterdam, dan is dit de kans om hem te horen spreken over het boek en eventueel zelf met hem in discussie te gaan. Vrijdag 13 maart vanaf 19.00 u: Boekpresentatie van Hosselen waarin Michael Tedja over het boek vertelt. Locatie: De Kotomisi shop, West-Kruiskade 56, 3014 AW Rotterdam, meer informatie: tel. 010-2130387

Zaterdag 21 maart vanaf 20.00 u: Het Boekenfeest van Vereniging Ons Suriname (VOS) met spetterend programma. In het Literair Cafe interviewt Ivette Forster schrijvers in de zaal over het thema ‘Vreemde eend in de bijt’: Rashid Novaire, Michael Tedja, Karin Amatmoekrim, Clark Accord, Arnold Schalks, Raj Mohan. Locatie: Hugo Olijfveldhuis, Zeeburgerdijk 19-21, 1093 SK Amsterdam.

[boekpresentatie in het KIT op 5 februari, Tedja (rechts) werd door Anil Ramdas geïnterviewd – foto: Usha Marhé]

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.