zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDamaru bij 'Mi Lobi Sranang' feest in A'dam

Damaru bij ‘Mi Lobi Sranang’ feest in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Mi Lobi Sranang de enige Suriname reünie, heeft op zondag 15 maart niet alleen maar Surinaamse topbands uit Nederland, maar ook de in Suriname wonende topartiest Damaru. Damaru, afgelopen zaterdag nog te zien bij ‘Raymann is Laat’, begon op 13 jarige leeftijd met rappen, waarna hij het ook als zanger probeerde.

Zijn zangtalent bleek een groot succes toen hij zich bij de formatie ‘Lava Boys’ voegde. Enkele tijd later en na wat meer oefenen voegde hij zich bij de ‘New Jack Boys’, waar hij opnieuw voor succes zorgde. Hij scoorde grote hits in Suriname als ‘Yu Na Mi Engel’, ‘Hey Baby’ en natuurlijk ‘Mi Rowsu’.

Zondag 15 maart staat Damaru niet alleen op het podium. Onder andere de surinaamse topformaties La Rouge, Avion Boyz, Zware Guys, Marcus Houseband en MC Moeki zijn ook aanwezig in The Powerzone (Amsterdam).

opening
Fernandes Express
BODO Party

18 REACTIES
 1. Teve,
  Mensen moeten door een ringetje te halen zijn. Van jongst af aan. Dan kan het jou later ook niet worden aangerekend. Ik ga mijn tijd niet verdoen om te gaan kijken naar een gangster(tje).


  Maak melding
 2. hoi pinto laat die jongen met rust wat doe jij voor de kost die jongen heeft suc6 in suriname en jij?? schoenmaker hou je bij je leez en nog wat waarom zijn wij negers zo gemeen tegen elkaar.


  Maak melding
 3. Ik hoop dat dit mie lobie sranang toch echt doorgaat, omdat het in het verleden een band en of een bende ook uit Suriname op schiphol is aangehouden ivm met drug invoer.
  ALLA DENG MANG BENG KON SPANG SPANG
  Dus hou daar ook een beetje rekening mee.
  Think about this.

  Tang Boeng.


  Maak melding
 4. vreemde manier van denken deze jongen heeft het afgedaan bij sommigen . maar grotere criminelen en misdadigers worden hier met hand en tand verdedigt.


  Maak melding
 5. Du,
  Dokken voor jou? Voor een nobody?

  Mensen moeten een eerlijke kans krijgen om zich door schade en schande een weg door het leven te banen.

  Het succes lacht in ieder geval deze jongeman toe, terwijl jij DU en ordinaire afvalligen, haast geen nieren meer over hebben.


  Maak melding
 6. en jij geen hersenen.
  de ene keer heeft hij het afgedaan voor jou , en nu moet hij volgens jou een eerlijke kans krijgen . ik vraag mij af of jullie je zelf wel snappen???….


  Maak melding
 7. pistol eros aktie in bed matiessss..
  geen oude koeien uit de sloot mang…ja toh.
  of was het een watra pistol … een schampshotje hier een schaaaamschotje daar is toh niks man..so wie tang sranan..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES