Politie Suriname onderzoekt zaak ‘Toni Braxton’

22

PARAMARIBO, 5 mrt – De politie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar de massaoplichting rond de Amerikaanse zangeres Toni Braxton. Volgens minister Chandrikapersad Santokhi zal de zaak grondig onderzocht worden. Er zijn reeds aanhoudingen verricht.

Onder meer ‘manager’ en imitator Trina Johnson zit vast. De hoofdverdachte, Angel Ventura, is nog niet achterhaald. “Het gaat om oplichting”, zegt Santokhi. Tientallen hebben intussen een aanklacht ingediend. Showbezoekers voelen zich gepakt, omdat al maandenlang is aangekondigd dat Toni komt. In plaats daarvan verscheen Johnson op de avond van de show in een nogal kolderieke imitatie.

Ventura is sinds de bewuste avond niet meer gezien. Er loopt nu een opsporingsbevel. Santokhi vindt het massale oplichten te makkelijk zijn gegaan. Ventura en zijn handlangers hebben met vrij groot gemak wekenlang Braxton’s komst kunnen aankondigen. Niemand vond het kennelijk nodig ook maar minimaal speurwerk te doen. “Het moet een wijze les zijn”, aldus Santokhi.

22 REACTIES

 1. Oehoe,
  Waar is de korpschef?

  Waarom geeft deze functionaris nooit een kik?

  Waarom moet die arme min op alles reageren als fcilitator van de politie?


  Maak melding

 2. Mi Gado, mi Jezus

  Hoezo doet politie tegenwoordig strafrechtelijk onderzoek.

  Er is sprake van aangifte. Er wordt gekeken als er sprake KAN zijn van strafbare feiten en probeert verdachten op te sporen en te verhoren.etc. etc.

  Dat een minister op voorhand praat over massaoplichting! Zouden we dat niet aan de rechter overlaten?

  Waar bemoeit de minister zich mee???

  Suriname, wanneer wordt je groot?


  Maak melding

 3. Zijn informanten lagen weer te slapen nu komt hij met een hoop kerrie kabaal..alleen geestelijk gestoorden reageren op zo’n manier.


  Maak melding

 4. Zie opsporingsberichten in de Ware Tijd. Met naam, toenaam, adres en foto!!!! De politie laat er geen gras over groeien. Waren ze liever ook zo snel als er aangifte wordt gedaan door burgers voor roofovervallen en inbraken, waarbij de naam van de dader(s) ook bekend is. Helaas, dan nog doet de politie helemaal niets om ze op te sporen. Meet de politie met twee maten???


  Maak melding

 5. A kies’ oen moi,oen sranan’man oen lobi doro see singie-man/singie-oema toemsie.terwijl oen abie boeng singie-mang nanga oema ienie swiet’ sranang.


  Maak melding

 6. Ik wordt een beetje moe van deze minister van justitie…Laat het openbaar ministerie zn werk doen en die woordvoerders voeren wel het woord over dit soort zaken. Hoeveel functies heeft deze man OVJ, woordvoerder, rechter, politie, Ik snap er niets meer van


  Maak melding

 7. Nou nou, zoveel schade heeft dit ook niet achtergelaten denk ik. Trouwens, de echte Toni Braxton is niet te betalen!

  Ik zou eerder een onderzoek doen naar de milieuverontreinigingen in het binnenland!

  Is het Surinaamse water nog drinkbaar?
  Is de Surinaamse vis nog eetbaar?
  Is de Surinaamse bodem nog geschikt om gewassen op te verbouwen? etc.etc.

  Dit, zijn dus dingen die de gezondheid van de hele bevolking in gevaar breng. Dit soort zaken hebben prioriteit, en niet dat gedoe van die nep Elvis, sorry Toni.

  Men maakt van een mug een olifant. Maar de echte gevaarlijke olifanten durft men niet aan te pakken. Vraag me af waarom.


  Maak melding

 8. De kliek was weer aan het woord. Nu hopen dat er nog serieuze reacties komen. Hoewel. De zaak lijkt mij duidelijk Gewoon eerst ff het onderzoek en de aanhouding afwachten en dan komt er wel weer een artikeltje.


  Maak melding

 9. Deze mini-ster is een domme demagoog, gelukkig dat hij niet bij heeft gezegd dat het anders zou zijn afgelopen als hij ook was geweest.

  Dit soort berichten zijn natuurlijk bestemd voor het domme front gepeupel, ‘kijk zie maar ik ben een krachtige mini-ster ik pak massaoplichters aan’ enne ik kan dus geen drugsdealer zijn.


  Maak melding

 10. Het is onbegrijpelijk, dat er mensen binnen de VHP zijn, die erover nadenken om iemand als Santokhi, die het verschil niet kent tussen politieagent en diplomaat, voor te dragen als President of voorzitter van de VHP. Of misschien is het ook goed, daar de consequentie zal zijn de volledige ondergang van de VHP.


  Maak melding

 11. Deze mini ster wil die man gaan oppakken en strafrechterlijk vervolgen.Hier is niks mis mee maar hoe is met de situatie van de andere mensen voor wie ook een opsporingsbevel is uitgegeven maar daar hoor je niks van. En notabene is deze meneer nu ook bang voor concurentie want nu ziet hij deze verdachte als een van de grootste concurent.
  Ik hoop dat het je gaat lukken om niet allen deze man aan te houden maar de andere zaken die bij jou in de la liggen wordt zonodig geopend en die verdachten ook opspoort en berecht.
  Tang Boeng


  Maak melding

 12. Deze hele oplichting is natuurlijk tekenend voor wat er in Suriname gebeurd. Die ventura komt uit Trinidad en denkt ik ga Surinamers massaal oplichten, waarom ook niet zal ie gedacht hebben als zelfs de Surinaamse regering Surinamers massaal oplicht waarom ik niet. Laat deze mini-ster mij met rust laten.

  De stappen zijn correct opsporingsbevel, grenzen afsluiten, en die Ventuara berechten.

  Mocht deze mini-ster weer zijn pan open doen, hoop ik dat hij komt vertellen hoe hij die front massaoplichters heeft aangepakt en daarna mag hij zichzelf aangeven bij het gerecht wegens drugshandel, witwasserij, moord, oplichting, geweld en meervoudig roof. Opsluiten deze zware crimi voor langere tijd.

  Trouwens deze vond ik mooi van tokkie.
  “Niemand vond het kennelijk nodig ook maar minimaal speurwerk te doen. “Het moet een wijze les zijn”, aldus Santokhi.”

  Als er minimaal speurwerk was verricht had je geen enkele kortgeding gewonnen, dat zou nou een wijze les zijn.


  Maak melding

 13. Ik denk dat de minister van justitie en de raadsman van bouterse tweeling broers zijn.Weet je waarom? ha! bai ze worden allebij even laat wakker.


  Maak melding

 14. Hopelijk zal ook aan het licht komen wie die mensen in uniform waren, die er ook van door gingen met flessen Black- en Redlabel whisky.

  Dit is ettelijke straten te ver.


  Maak melding

 15. @ nummer 12
  waarom heeft jou baas geen spuurwerk gedaan naar de daders van de massa Exsecutie in het fort zeelandia ?? het is niet de taak van de minister om te kijken of het wel of niet om echte toni gaat. dat moet de media doen en de belanghebbenden, waneer er strafbare feiten zijn gepleegd dan komt het op het bord van rechters en de minister.


  Maak melding

 16. @Na Mi
  En nodigd je baas nog steeds zijn FARC vriendjes uit?

  Na Mi je bent een hopeloze sukkel die alleen maar heel domme doorichtige leugens en onzin kan produceren. Daar is echt niets of niemand bij gebaat.


  Maak melding

 17. He neus nogsteeds boos om die prik in je luchtballon, je bent totaal leeggelopen he. Ma mi nanga ju djaso ik duld geen leugens, stemmingmakerij, kwakzalverij en verdraaiingen. Als jet het niet weet vraag maar aan Na Mi.

  En by the way je bent een ondankbaar idioot want ik heb nogsteeds geen dank je wel van je gezien.


  Maak melding

 18. “En nodigd je baas nog steeds zijn FARC vriendjes uit?”

  He neus, heb jij dit van jou baasje tokkie gehoord die pathalogische leugenaar.

  Volgens hem waren er ook Farc leden met wapens gevangen genomen, toen bleek dat die wapens gewoon gestolen wapens waren van de SNL en die Farc gewoon Surinamers waren. Enne die dodenlijst bleek gewoon een moordlijst te zijn van Politie want inmiddels hebben ze die ene agent in Nickerie en die hossle man in die manja boom vermoord.

  Hahahahaha wat een dombo en eerste klas clown ben je ook loopneus.


  Maak melding

 19. hahaha surinamers hebben zo duur betaald voor een nep show.ja, het was en dure show want de inhoud van de show: thriller, entertainment, comedie, drama.
  thriller: de sfeer begon met de bodyguards en de conferenciers die bang was waarom toni nog niet naar buiten komt.de entertainment begint met de optreden van bepaalde band.de comedie met de valse toni en action toen men dingen begonnen te gooien en de bar begon te plunderen.en drama: alle orga verhoort door de politie.Nietwaar maar waar. Surinamers betalen cash voor het zien van een live film.


  Maak melding

 20. Dames en heren,

  Jullie minister van Justitie Santokhi zegt dus dat het een wijze les moet zijn.

  Wat is met jullie minister aan de hand?????
  Oplichting is een strafbaar feit en jullie minister lacht zijn eigen mensen uit!
  Als justitie in Suriname weigert om tot vervolging van de oplichters over te gaan houdt dat maar eending in: JULLIE RECHTEN WORDEN GESCHONDEN.

  Ik hoop dat jullie ook politiek gezien een betere keus zullen maken dan voorheen.

  Onder het bewind van de huidige regering worden dagelijks vele mensen in Suriname opgelicht, verwond, vermoord etc etc. Suriname is steeds meer op de maffia land Brazilië gaan lijken.

  Weg met dit kabinet voor eeuwig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.