maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHandelaars die Surinamers smokkelden opgepakt

Handelaars die Surinamers smokkelden opgepakt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 feb – De politie op Curaçao heeft gisteren (woensdag) vier mensenhandelaars opgepakt die mogelijk tientallen mensen hebben gesmokkeld van Suriname naar Trinidad. Bij de arrestatie van de verdachten werden ook vijf slachtoffers aangetroffen, allen van Surinaamse afkomst meldde de politie op Curaçao.

De smokkelaars hielden hun slachtoffers voor dat ze eerst naar Trinidad moesten om een horecacursus te volgen, waarna zij overgebracht zouden worden naar Nederland. Na betaling van duizenden euro’s werden tientallen mannen en vrouwen vanuit Suriname overgebracht naar Trinidad, waarna bij aankomst in Trinidad hun paspoorten werden afgenomen en de slachtoffers verplicht werden om in en om de woning van de verdachten te werken.

Surinaamse agenten en de Koninklijke Marechaussee ondersteunden de actie van de politie op het eiland, meldt het ANP vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Surinaamse mensenhandelaars in het Caribische gebied, een van de verworvenheden van Front. Het land ontwikkelen no way, corruptie en mensenhandel that’s the front way.

  Suriname waarheen!!!!!!!


  Maak melding
 2. tijdens de revolutie, hadden de militairen ook hun verworvenheden,columbianen en cubanen,tevens de guyanezen werden verhandeld.
  vraag het aan marcel zeeuw, die veizerik luste ze graag guyanezen wijven


  Maak melding
 3. Du jammer voor je dat Bouterse je moraal en normen en waarden met zijn uzi heeft kapotgeschoten.

  Nu begrijp ik alle onzin van je, het komt door het gebrek aan moraal en normen en waarden.

  Ik heb medelijden met je, eigenlijk ben je mensonwaardig, DOMBO.


  Maak melding
 4. @ na mi
  met mijn moraal, normen en waarden zit het prima hoor daarom kan je nergens lezen dat ik het voor iemand als bouterse zal opnemen de grooste mensenrechten schender van de republiek suriname. ik verheerlijk nooit misdaden die een illegale dictator in mijn land heeft gepleegd, na mi nummer 4 geeft jou een hele goede advies. jou reaktie ma mi laat zien uit welke soort houd je ben gesneden. iemand die hitler aanbid of bouterse kan mij nooit zeggen dat ik mensonwaardige ben of dom. deze twee figuren hebben laten zien dat ze geen respect hebben voor het leven en mensen in het algemeen.


  Maak melding
 5. @Na Mi…heb jij soms ook meegeholpen om jouw medeburgers op 8 december te helpen vermoorden??? We zullen je niet kwalijk nemen dat je IQ zo laag is. Bouta heeft de massa dom gehouden!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES