vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister van Defensie Suriname naar South Dakota

Minister van Defensie Suriname naar South Dakota

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 feb – Minister Ivan Fernald van Defensie brengt een werkbezoek aan South Dakota, in de Verenigde Staten van Amerika. Het bezoek valt in het kader van de South Dakota National Guard State Partnership Program.

De bedoeling is vooral de samenwerking te versterken tussen het Nationaal Leger en de National Guard van South Dakota. De Amerikaanse staat richt zich op een zusterband met Suriname. Behalve militaire relaties, moeten ook banden worden gesmeed op het gebied van economie, toerisme, onderwijs, gezondheidszorg en rampenbeheersing.

Zakenlieden en topfunctionarissen van de plaatselijke National Guard hebben eerder een bezoek gebracht aan Suriname. Onder meer is afgesproken de komende jaren te werken aan nauwere samenwerking. Medisch legerpersoneel heeft ook gratis behandelingen gegeven in Paramaribo. Fernald wordt vergezeld door de Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Lisa Bobbie Schreiber Hughes.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Minister Fernald heeft zo te zien een heel druk progamma op de lijst staan. Na enkele Oosterse Landen vogt nu Amerika. Wanneer komt Haiti e/o Mexico dan aan de beurt want ook daar kan de hij veel van leren hoe je de keuken van het MBK kan afbouwen. Wat heb je aan de Heli’s als de manschappen niet eens goed kunnen kleden of eten laat staan de piloten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES